Quantcast
Channel: .: بناب ثارالله :.
Viewing all 156 articles
Browse latest View live

چرا آمریکایی‌ها از نیروی قدس می‌ترسند؟

$
0
0

 چرا آمریکایی‌ها از نیروی قدس می‌ترسند؟

  بیش از یک دهه است که آمریکایی‌ها از نیروی قدس می‌ترسند و این ترس خود را به روش‌های مختلف ابراز کرده‌اند.

تمرکز آمریکا بر نیروی قدس سپاه و شخص سردار قاسم سلیمانی یکباره علنی شده، ولی مطلقا یکباره بوجود نیامده است. بیش از یک دهه است که آمریکایی ها از نیروی قدس می ترسند و این ترس خود را به روش های مختلف ابراز کرده اند. بویژه از زمانی که آمریکا پس از سال ۲۰۰۱ قدم به منطقه گذاشت و دو کشور عراق و افغانستان را اشغال کرد، مزه رویارویی با نیروی قدس را به عمیق ترین و واقعی ترین شکل ممکن چشیده است.

شاید حدود یک دهه طول کشید تا آمریکا حریف اصلی خود در منطقه را شناخت. درک آمریکا از آنچه قدرت منطقه ای ایران خوانده می شود، عمدتا -اگر نگوییم در همه موارد- مبتنی بر تجربه رویارویی با نیروی قدس است. بدون شک، روزی که حدود یک دهه پیش، آمریکایی ها تصمیم به آغاز حضور نظامی گسترده در منطقه گرفتند به هیچ وجه نمی توانستند تصور کنند که با چه نیرویی مواجه خواهند شد و هماورد اصلی آنها کیست. آمریکایی ها منطقه خاورمیانه را فضایی گشوده و خالی از رقیب می دیدند که بهتر است به جای کنترل از راه دور، مستقیما در آن حضور پیدا کرده و اداره اش کنند. حالا، بعد از ده سال، درک آمریکایی ها از محدودیت های عملیاتی، گفتمانی، اطلاعاتی و سیاسی شان در منطقه کاملا واقعی شده و تنها چاره ای که پیش روی خود می بینند این است که بار کنند و از منطقه بروند. شاید بسیاری ندانند، اما این حقیقتی بسیار مهم و گریزناپذیر است که نیروی قدس سپاه و شخص حاج قاسم سلیمانی، در خالی کردن باد نخوت ماشین جنگی آمریکا درون منطقه خاورمیانه یکی از برجسته ترین نقش ها را داشته است.

مشکل آمریکایی ها درباره نیروی قدس، نمونه ای کوچک از مشکلی است که آنها درباره کل انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن دارند. آمریکایی ها نمی توانند بفهمند نیروی قدس چیست، چگونه عمل می کند و چه اهدافی را برای خود مشخص کرده؛ همچنانکه هیچ وقت نتوانستند از ماهیت مکتبی که امام تاسیس کرد و حاج قاسم و یارانش در خلاصه ترین تعریف ممکن شاگردان ممتاز آن مکتبند، سر دربیاورند. به همین دلیل است که برای کسانی که حتی به اندازه ذره ای سپاه را می شناسند، مجموعه اقدامات آمریکا برای پیش بردن پروژه سپاه هراسی، چیزی بیشتر از دست و پا زدن های خنده دار به نظر نمی آید. به این موضوع بازخواهیم گشت.
برخلاف آنچه آمریکایی ها تصور می کنند نیروی قدس بسیار بیش از آنکه یک نیروی عملیاتی زبده باشد- که هست- یک تفکر است، تفکری که مرز نمی شناسد و کلیدواژه ها و گزاره هایی را با خود حمل می کند که مستقیما با بنیادی ترین ارزش ها و روش های تمدن غربی در تضاد و درگیری دائم است. آمریکایی ها برای آنکه بدانند چرا نیروی قدس توانمند است و چرا اینچنین در هماوردی با آنها موفق بوده، باید اندکی از تحلیل های جیمز باندی فاصله بگیرند و به ریشه های تفکری بیندیشند که قدس حامل آن است.
ترس از نیروی قدس در وهله اول ترس از نیروی برانگیزاننده و سازش ناپذیر اسلام انقلابی است. برخلاف آنچه ذهن علیل آمریکایی تصور می کند کار اصلی نیروی قدس تجهیز تسلیحاتی و عملیات ویژه اطلاعاتی نیست. کار اصلی نیروی قدس آن است که به مسلمانان یادآوری کند، آیینی که با کفر و ظلم سازش می کند و قلت عدد را دلیل کافی برای بی عملی و گام ننهادن در راه مبارزه می داند، اسلام نیست. اسلام حقیقی در اصل، بر مبارزه با شرک بنا شده و امروز بزرگترین شرک تن دادن به سلطه آمریکا و صهیونیست هاست. آنچه امروز آمریکا را در منطقه زمین گیر کرده و در حال اخراج همیشگی آن از دیار مسلمین است، ترس از موشک های حماس و چریک های حزب الله نیست، بلکه ترس از آن تفکری است که ۳۰ مبارز حزب الله را در روستای عیت الشعب لبنان ۳۳ روز در محاصره کامل چنان با انگیزه نگه داشت که این روستا – در چند صد متری مرز لبنان- تا روز آخر جنگ سقوط نکرد. هر وقت آمریکایی ها فهمیدند که راز آن مقاومت چه بود، نیروی قدس و حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله را هم شناخته اند.
در مرحله بعد، ترس از نیروی قدس، اعتراف به نفرت فراگیر در منطقه خاورمیانه از رژیم غاصب، جنایتکار و منحوس اسراییل است. مبارزه با اسراییل و به دنبال آن درگیر شدن با همه آنچه در منطقه بوی آمریکا می دهد، موتور محرکه اصلی اسلام انقلابی در منطقه است. این نکته ای است که اداره کنندگان کاخ سفید تا پیش از آغاز انقلاب های اسلامی در منطقه هیچ درکی از آن نداشتند. حکومت به ظاهر استوار دیکتاتورها بدل به حجابی پیش چشم غربی ها شده بود که اجازه نمی داد عمق نفرت ریشه دوانده از اسراییل و آمریکا در جان های این مردم را ببینند. هنر نیروی قدس این بود که در تمام آن سال هایی که آمریکا تصور می کرد مبارک و بن علی و ملک عبدالله منطقه را در قبضه قدرت آمریکا نگه داشته و آن را به مکانی امن برای اسراییل تبدیل کرده اند، آتش مبارزه با صهیونیست ها را در دل های مومنان نه فقط روشن نگاه داشت بلکه هر روز بر شدت و شعله آن افزود تا جایی که اکنون زبانه های آن آتش گر گرفته، در حال سوختن دودمان آمریکا در منطقه است. هر وقت آمریکا توانست راز نفرت گسترده از اسراییل در منطقه را دریابد، سر محبوبیت و موفقیت قاسم سلیمانی و مردانش را هم خواهد فهمید.
در گام سوم، ترس از نیروی قدس، ترس از بسط الگوی انقلاب اسلامی است. حاج قاسم سلیمانی زمانی در یکی از معدود اظهارنظرهای آشکارش گفته بود ملت ایران تنها ملتی در جهان است که لیاقت شکست تاریخی آمریکا را دارد. حدود ۵ سال پیش که این جمله از قول حاج قاسم نقل شد بسیاری آن را یک آرزوی بزرگ، شیرین و البته دور دانستند. امروز چطور؟ امروز که نتانیاهو هم از بیخ گوش خود صدای امام خمینی(ره) را می شنود و رابرت گیتس می گوید درگیر شدن با ایران به معنای آن است که فردا آمریکا ناچار باشد درون خاک خود با فرزندان انقلاب ایران بجنگد، آیا باز هم می توان گفت که جمله حاج قاسم بیان یک آرزوی دور بوده است؟ آمریکایی ها می دانند بزرگترین و راهبردی ترین مشکلشان در آینده این است که چگونه با روند بازگشت اسلام سیاسی به منطقه مواجه شوند. آنچه این مسئله را سهمگین تر می کند این است که آمریکایی ها دریافته اند بازگشت اسلام سیاسی و تلفیق دین و حکومت در منطقه هیچ معنایی جز بسط الگوی ایران ندارد و ایران تنها کشوری در جهان است که تلفیق موفق و کارآمد دین و حکومت در آن شکل گرفته و تجربه شده است و مهمترین محصول آن تجربه هم همان است که قاسم سلیمانی گفت: ایران آمریکا را در منطقه سر جای خود نشانده است. بله، نیروی قدس مبارزان در منطقه را مسلح می کند اما نه به سلاح، بلکه به تفکری که هزاران بار برنده تر از هر سلاحی است. حاج قاسم به کسی در منطقه اسلحه نداده است. نیازی به این کار نیست. او به مبارزان منطقه آموخته که چگونه فکر کنند تا از دل آن کاری ترین ایده ها برای ضربه زدن به پیکره استکبار بیرون بیاید. این بزرگترین سلاح ممکن است. هر زمان آمریکایی ها راز بازگشت اسلام سیاسی به منطقه را دریافتند، نیروی قدس را هم شناخته اند.
چهارمین نکته این است که ترس از نیروی قدس به معنای ترس از غلبه رفتار ایدئولوژیک بر رفتار پراگماتیک است. آمریکایی ها بهتر از هر کسی در این جهان، معنای این جمله را می فهمند. دو پرونده را در نظر بگیرید؛ یکی پرونده هسته ای در دوران دوم خرداد و دیگری پرونده عراق. یکی را پراگمات ها اداره کردند و دیگری را شاگردان حاج قاسم؛ مردان آفتاب سوخته ای که کوره راه های کوه و بیابان را بهتر از محلات شیک و چشم فریب شهرها می شناسند.کدام پرونده بهتر اداره شد؟ هر وقت آمریکایی ها جواب این سوال را دانستند، نیروی قدس را هم شناخته اند.
و آخر از همه ترس از نیروی قدس، هراس از بی معنا شدن مرزهاست. قدس به مومنان یاد می دهد به جای ماندن در خانه خود، در خانه دشمن با او بجنگند. آمریکا شاید تا همین اواخر این موضوع را جدی نمی گرفت اما حالا که از قلب نیویورک هم صدای مرگ بر اسراییل می شنود، باید فهمیده باشد که معنای «عملیات برون مرزی» چیست. هر وقت آمریکایی ها فهمیدند که نفرت از اسراییل چگونه به نیویورک رسیده الگوی عمل نیروی قدس در خاورمیانه را هم کشف خواهند کرد.
این نوشته فقط یک مقدمه است. هر کس بخواهد درباره نیروی قدس سخن بگوید -امر مبارکی که ظاهرا باب آن باز شده- باید عمیقا در یک مفهوم دیگر یعنی مفهوم شهادت طلبی هم تامل کرده باشد. آمریکایی ها البته می دانند این حرف یعنی چه، چرا که احتمالا تحلیلگرانشان به آنها گفته اند که تقریبا همه اظهارنظرهای منتشر شده حاج قاسم سلیمانی مربوط به مجالس بزرگداشت شهداست، مجالسی که اهلش می گوید حاج قاسم دعوت به هیچ کدام از آنها را رد نمی کند و کلام اول و آخرش این است که: «دعا کنید جا نمانم». هر وقت آمریکایی ها راز عشق حاج قاسم به احمد کاظمی را فهمیدند، نیروی قدس را هم شناخته اند.
خلاصه کنیم. ترس از نیروی قدس، هراس از بهترین و دلیرترین مردان ایران است که در گمنامی محض، در خطرناک ترین حوزه های ماموریتی و برای کمک به مردمی که جز بیان رنج های خود چیزی برای عرضه به آنها ندارند و فقط با هدف گسترش اسلام، سر از پا نمی شناسند. مفهومی چنین عمیق و بزرگ آیا در ذهن های کوچک و دیجیتالیزه شده آمریکایی ها جا می شود؟

منبع: پایگاه اینترنتی شهادت طلب


همه ما فرمانده دلاور نیروی قدس سپاه پاسداران قاسم سلیمانی هستیم

$
0
0
 
برخی مقامات آمریکایی در حالی از ترور سردار سلیمانی سخن می‌گویند که مقام معظم رهبری چهار مرتبه سردار سلیمانی را "شهید" و "شهید زنده" خطاب کرده و راجع به ایشان و همرزمانشان فرموده‌اند: "خدای متعال می‌خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان برای کشورشان و دنیای اسلام ادامه پیدا کند.
 

همه ما قاسم سلیمانی هستیم
تو را از مرگ می‌ترسانند!
و چه
نادانند آنهایی که فکر می‌کنند می‌توانند عاشقان شهادت را از عشقشان
بترسانند!
 

و دشمنانت بدانند که همه ما قاسم سلیمانی  هستیم" و
این را فریاد می‌زنیم،
به زبان‌های مختلف می گویم،تا در آینده نگویید که
نشنیدیم!

 

همه ما قاسم سلیمانی هستیم.
We're all Qassem
Suleimani.
نحن جمیعاً قاسم سلیمانی.
כולנו, קאסם סוליימני.
Nous sommes
tous, Qassem Suleimani.
Wir sind alle, Qassem Suleimani.
Siamo tutti,
Qassem Suleimani.
Мы все, Касем Suleimani.
ہم سب ہیں،قاسم سلیمانی.
Biz,
tüm Kassam Süleymani konum.
हम सभी कर रहे हैं, Qassem Suleimani.
Είμαστε
όλοι, Qassem Suleimani.
Vi er alle, Qassem Suleimani.
Lorem omnes Qassem
Suleimani.
Sisi ni wote, Qassem Suleimani.
Сви смо, Кассем Сулејмани.

 

آری؛
همه ما قاسم سلیمانی هستیم.

مسابقه وبلاگنویسی هفته بسیج

$
0
0

سومین جشنواره بزرگ وبلاگ نویسی حماسه نگاران بسیج و انقلاب در استان آذربایجان شرقی :

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا، همزمان با بزرگداشت سی و دومین سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی (ره)، سومین جشنواره استانی وبلاگ نویسی “حماسه نگاران بسیج” در سطح استان آذربایجانشرقی با حضور وبلاگ نویسان بسیجی برگزار می شود.

محورهای محتوایی جشنواره:

1- بسیج، پیشتاز در عرصه های علمی، فرهنگی، سازندگی و دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی

2- انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی

3- انتخابات مجلس، تجلی بصیرت، حضور مردم، قانون گرایی و شرکت در سرنوشت کشور

4- ولایت فقیه هدیه الهی و محور انسجام، وحدت و یکپارچگی در کشور و امت اسلام

5- حجاب و عفاف ارزش والای زن مسلمان ایرانی

6- آثار و برکات مسجد در رشد، بالندگی و پیشرفت مادی و معنوی مسلمانان

7- مکتب عاشورا، درس‌ها و عبرت‌ها و مسئولیت‌ها

8- جهاد اقتصادی

9- نقش مثلث آمریکا، صهیونیسم و آل سعود در مقابله با خیزش و بیداری اسلامی

10- جنبش وال استریت، آغاز فروپاشی نطام سرمایه داری آمریکا و غرب

11- افشاء جریانهای ضد بشری وهابیت، بهائیت و فراماسونری در پیشبرد اهداف نظام استکباری و صهیونیسم بین
الملل

د) توضیحات جشنواره:

1- کلیه اعضای بسیج اعم از عادی و فعال از هر قشر می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.

2- وبلاگ های برتر بر اساس معیارهای شکلی و محتوایی بر اساس موضوعات و محورهای مشخص شده، و معیارهای ارزیابی که در سایت سپاه استان www.sepahashura.irقرار داده شده است، توسط داوران ارزشیابی و انتخاب خواهند شد.

3- داشتن شمارشگر برای وبلاگ ها الزامی است.

4- وبلاگ نویس ها می بایست در مقطع زمانی 20 آبان تا 20 آذرماه حداقل دارای 5 پست مرتبط با موضوعات جشنواره درج نمایند.

5- سابقه بیش از سه ماه در ایجاد وبلاگ و بروز رسانی مستمر از جمله ملاک های مؤثر در ارزیابی است.

6- اسامی برندگان جشنواره به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در مراسم و همایش بررسی آخرین تحولات فضای مجازی با حضور وبلاگ نویسان اعلام می گردد.

7- در جشنواره به وبلاگ نویسان برتر و منتخب جایزه اهداء می شود.

8- برای ایجاد وبلاگها از عناوین فرهنگی و مناسب استفاده گردد.

9- حضور یک نفر با دو وبلاگ بلامانع می باشد.

10- ثبت نام از 15 آبان ماه شروع و حداکثر تا 20/09/90 ادامه خواهد داشت.

11- کلیه وبلاگها می بایستی در قسمت پیوندها سایت سپاه عاشورا به آدرس www.sepahashura.ir را لینک نمایند.

لینک ثبت نام در مسابقه

خطبه غدیر(اعلام رسمی ولایت وامامت دوازده امام)

$
0
0

اعلام رسمی ولایت و امامت دوازده امام

ای مردم! بدانید که خداوند، علی بن ابی­طالب را ولیّ و صاحب اختیار شما معیّن فرموده و او را امام و پیشوای واجب­ الاطاعه قرار داده است و فرمانش را بر همه مهاجران و انصار و پیروان ایمانی ایشان و بر هر بیابانی و شهری و بر هر عجم و عربی و هر بنده و آزاده ­ای و بر هر صغیر و کبیری و بر هر سیاه و سپیدی و بر هر خداشناس موّحدی، فرض و واجب فرموده و اوامر او را مطاع و بر همه کس نافذ و لازم ­الاجرا مقرر فرموده است. هر کس با علی (علیه السلام) به مخالفت برخیزد، ملعون است و هر کس که از او پیروی نماید، مشمول عنایت و رحمت حق خواهد بود.

مؤمن کسی است که به علی (علیه السلام) ایمان آورد و او را تصدیق کند. مغفرت و رحمت خداوند شامل او و کسانی است که سخن او را بشنوند و نسبت به فرمان او مطیع و تسلیم باشند.

ای مردم! این آخرین بار است که مرا در این موقعیّت، دیدار می ­کنید، پس گوش فرا دارید و به سخنانم دل سپارید و دستور پروردگارتان را فرمان برید.

خداوند عزّوجلّ، پروردگار و ولیّ و صاحب اختیار و خداوندگار شماست و گذشته از او و پیامبرش – محمّد (صلی الله علیه و آله) – همین من که اکنون به پا خاسته و با شما سخن می­گویم سپس بعد از من علی (علیه السلام) به امر خدا بر شما سمت ولایت و صاحب اختیاری دارد و پس از او امامت و پیشوایی تا روز واپسین و تا آن هنگام که خدا و پیامبرش را دیدار خواهید کرد، در ذرّیه و نسل من که از پشت علی (علیه السلام) هستند، قرار خواهد داشت.

جز آنچه خداوند، حلال کرده، حلال نیست و جز آنچه خداوند حرام فرموده حرام نیست و پروردگار، هر حلال و حرامی را به من معرفی کرده است و من نیز تمام آنچه خداوند از کتاب خود و حلال و حرامش، تعلیم نموده است، به علی (علیه السلام) آموخته­ام.

ای مردم! دانشی نیست که خداوند به من تعلیم نکرده باشد، و من نیز هر چه که تعلیم گرفته­ ام به علی (علیه السلام)، این امام پرهیزگاران و پارسایان آموخته ­ام و دیگر دانشی نیست مگر آنکه به علی (علیه السلام) تعلیم کرده ­ام و اوست امام و راهنمای آشکار.

ای مردم! مبادا که نسبت به او راه ضلالت و گمراهی سپرید و مبادا که از او روی برتابید و مبادا که از ولایت و سرپرستی او و از اوامر و فرمانهایش به تکبّر، سر باز زنید. اوست که هادی به حق و نابود کننده باطل است و از نا پسندیده­ها بازتان می­دارد. اوست که در راه خدا از سرزنش هیچ کس، پروا نمی­ کند و اوست نخستین کسی که به خدا و پیامبرش ایمان آورد و جان خویش را فدای رسول الله کرد، در آن هنگامه­ ها که هیچ کس در کنار پیامبر باقی نماند، همچنان از او حمایت کرده و تنها رها ننمود و هم او بود که در آن روزگار که کسی را اندیشه پرستش و اطاعت خدا نبود، در کنار پیامبر، پروردگار خود را پرستش و عبادت می­ کرد.

ای مردم! علی را برتر و والاتر از هر کس بدانید که خدایش از همه، والاتر و برتر دانسته است! و به ولایت او تمکین کنید که خدایش به ولایت بر شما منصوب فرموده است.

ای مردم! علی (علیه السلام)، امام و پیشوا از جانب حق تعالی است و خداوند توبه منکران ولایت او را هرگز نخواهد پذیرفت و هرگز آنان را مشمول عنایت و مغفرت خویش، قرار نخواهد داد و خداوند، بر خود حتم و لازم فرموده که با آن کسان که از فرمان علی(ع) سر بپیچند، چنین رفتار کند و پیوسته تا جهان، باقی و روزگار، در کار است، ایشان را در شکنجه و عذابی سخت و توان فرسا معذّب دارد.

پس مبادا که از فرمانش معصیت کنید که به آتشی گرفتار خواهید شد که آدمی و سنگ، هیزم آنند و برای کافران فراهم گردیده است.

ای مردم! همه پیامبران پیشین و رسولان نخستین، مردم را به آمدن من بشارت داده­ اند. من، خاتم پیامبران و رسولان خدایم و بر همه خلق آسمان­ها و زمین­ها حجّت و برهانم، هر کس در این امر، تردید کند، همچون کفّار جاهلیّت نخستین است و هر کس در سخنی از سخنان من شک نماید، در حقیقت، به تمام سخنان من شک کرده است و چنین کس، مستحق بلا و مستوجب آتش خواهد بود.

ای مردم! خداوند متعال با این فضیلت­ها که بر من، مرحمت فرموده، بر من منّت نهاده و احسان کرده است (آری) خدایی جز او نیست و تا جهان، برقرار و روزگار پایدار است در هر حال ستایش و سپاس من، ویژه اوست.

ای مردم! علی (علیه السلام) را برتر از همه بدانید که گذشته از من، از هر مرد و زنی، برتر و والاتر است. (بدانید) که خداوند، به خاطر ماست که به جهانیان، روزی می­دهد و آفرینش بر پای و برقرار است؛هر آن کس که این سخن مرا انکار کند، ملعون و ملعون و مغضوب و مغضوب درگاه حق است.

هان. آگاه باشید که این سخنان را، به یقین، جبرئیل از سوی حق تعالی به من خبر داده و گفته است که: ((هر کس با علی(ع) به عداوت و دشمنی بر خیزد و ولایت و محبت او را در دل نگیرد، لعنت و خشم مرا نسبت به خود، فراهم کرده است))؛ پس هر کس باید که در کار خود بنگرد که برای فردای خود، چه آماده نموده است؛ پس باید که از مخالفت با علی (علیه السلام) سخت بر حذر باشید و مبادا که پس از ثابت قدمی، پایتان بلغزد که خداوند به هر چه کنید، آگاه است.

ای مردم! علی (علیه السلام) همان کس است که خدا در کتاب مجید خود، به عنوان ((جنب الله)) از او یاد کرده و از زبان مبتلایان به دوزخ، فرموده است: ((یا حَسرَتا عَلی ما فرَّطتُ فی جَنبِ الله.))

ای مردم! در قرآن به تدبر و تفکر، نظر کنید و در درک و فهم آیات آن بکوشید، و به محکمات آن توجه کنید و از متشابهاتش، پیروی می نمایید.

به خدا سوگند، غیر از این مرد که هم اکنون دست او را گرفته و او را بر کشیده­ ام هرگز دیگری نیست که بتواند دستورات قرآن را برای شما روشن کند و تفسیر آیات آن را بیان نماید، همین مردی که اکنون بازوی او را گرفته­ ام و به شما اعلام می­کنم که:

هر کس را من مولا و سرپرست و صاحب اختیارم، علی(ع) مولا و سرپرست و صاحب اختیار اوست؛ این مرد، علی بن ابی­طالب است، برادر و وصی من است، که فرمان دوستی و ولایت او از جانب حق متعال بر من نازل گردیده است.

ای مردم! علی(ع) و آن پاکان از فرزندانم، ثقل اصغرند و قرآن، ثقل اکبر است، که هر یک، از دیگری خبر می­دهد و هر کدام، دیگری را تأیید و تصدیق می­کند؛ میان این دو ثقل و این دو امر گرانقدر، جدایی نخواهند بود تا آنکه، قیامت در کنار حوض، به من برسند. ایشان امنای حق در میان خلق و فرمانروایان او بر روی زمین­اند.

به هوش باشید که من، آنچه لازم بود، گفتم. به هوش باشید که مطلب و مقصود را ابلاغ کردم و به گوش شما رساندم. توضیح دادم که این امر، به دستور خداوند بود و من نیز از سوی او (عزّوجلّ) به شما ابلاغ نمودم. به هوش باشید که عنوان (امیرالمؤمنین) بر کسی جز برادر من روا نیست و این سمت و مقام و فرمانروایی بر مسلمانان، پس از من، برای هیچ کس جز وی مجاز و حلال نیست.

 

منبع: سایت غدیرخم

 

عید ولایت مبارک

$
0
0

 

امروز پیروی از ولایت مصداق پیروی از "علی" است. عید ولایت مبارک

نامگذاری روزهای هفته بسیج 90

$
0
0

سردار بسیجی محمدرضا نقدی در نشت خبری با خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی که به منظور تشکیل برنامه های هفته بسیج در محل لانه سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد،برنامه های هفته بسیج رااعلام کرد

نامگذاری روزهای هفته بسیج به شرح زیر می باشد:
دوشنبه 30/8/90 بسیج، اخلاق و معنویت: روز دوشنبه 30 آبان شاهد برگزاری نشست های اخلاق در سراسر کشور و افتتاح دومین جشنواره بین المللی هنر مقاومت در رشته های مختلف هنری هستیم
سه شنبه 1/9/90 بسیج، سازندگی و خدمت رسانی:در روز اول آذر ماه در استان خراسان جنوبی و با حضور مقامات برجسته، 475 طرح بزرگ که توسط بسیج سازندگی اجرا شده؛ به بهره برداری می رسد.
چهارشنبه 2/9/90 بسیج، خودباوری و جهاد علمی:در تاریخ 2 آذر که سالروز تشکیل بسیج طلبه و دانشجو با پیام نورانی امام راحل (ره) است؛ همایش بسیج دانشجویی با حضور پرشور دانشجویان برگزار می شود.
پنجشنبه 3/9/90 بسیج، ایثار و شهادت:مراسم بزرگداشت شهدای شاخص بسیجی، شهیدان مهدی رجب بیگی و نسرین افضل به صورت همزمان در سراسر کشور در تاریخ سوم آذر برگزار می شود.
جمعه 4/9/90 بسیج، جهان اسلام و انتظار:روز جمعه 4 آذر برنامه های بزرگی چون صبحگاه مشترک بسیجیان تهران، دعای ندبه، کوهپیمایی و حضور نمادین بسیجیان در نماز جمعه و گزارش فرماندهان بسیج به مردم از تریبون های نماز جمعه را شاهد خواهیم بود.
شنبه 5/9/90 بسیج، جوانان و اقتدار: در این روز گردان های عاشورا و الزهرایس بسیج در سراسر کشور تجمع کرده و ضمن برگزاری صبحگاه مشترک در مدارس سراسر کشور؛ زنگ اقتدار به صدا در می آید.
یکشنبه 6/9/90 بسیج، امر به معروف و نهی از منکر:روز 6 آذر که مصادف با اول ماه محرم است همایش هیئات مذهبی و مراسم تجلیل از جانبازان و شهدای امر به معروف و نهی از منکر برگزار می شود.

ظرافت مسئولان بسیج

$
0
0

مسؤولان بسیج، باید آن‏چنان ظریف عمل کنند که همه‏ى آحاد مستعد کشور داخل در خیمه‏ى بسیج شوند

بسیج، نیروى خاصى در قبال نیروهاى دیگر نیست.یعنى این‏طور نیست که ما بگوییم یک نیروى زمینى داریم، یک نیروى هوایى داریم، یک سپاه داریم، یک ارتش داریم، یک بسیج هم داریم. اگر این‏طور بگوییم، بسیج را کوچک کرده‏ایم. درست است که ما در سپاه، اسم این نیرو را نیروى مقاومت گذاشتیم، اما معنایش این نیست که این نیرو، عِدل نیروهاى دیگر است. این، در شکل سازمانى است. حقیقت قضیه‏ى بسیج، بیش از اینهاست. بسیج، یعنى مردم. غیر از این است؟ شما مردم را به چند قشر تقسیم کنید. در میان اینها، آدمهاى از کار افتاده هست، آنها هیچ؛ آدمهاى لاابالى هست، آنها هیچ؛ آدمهاى کم انگیزه هست، آنها هیچ؛ بچه‏هاى کوچکِ نرسیده به حد انگیزه هستند، آنها هیچ؛ سر و ته قضیه را که زدید، آن لُبّ مطلب، بسیج است. یعنى همه‏ى نیروهاى مؤمنِ پرانگیزه‏ى باشورِ با توان در جامعه‏ى اسلامى - اعم از زن و مرد - عضو بسیجند. توقع شما از بسیج، کمتر از این است؟

پس، بسیج یعنى متن مردم؛ آن مردمى که مى‏توان امید دفاع از انقلاب را از آنها داشت. این مردم، کجا هستند؟ این مردم، در اداره و مدرسه و دانشگاه و حوزه و دکان و ... هستند؛ یعنى یک زندگىِ دو زیستى. تا وقتى هنوز مسأله‏ى دفاع نظامى، به مرور به صورت یک فرهنگ درنیامده، مردم بر اساس وظیفه‏شان حرکت مى‏کنند. این، در جامعه‏ى اسلامى، بتدریج به شکل یک فرهنگ در خواهد آمد. این‏که امام فرمودند: «مملکت اسلامى، همه‏اش نظامى است»، همان فرهنگ صدر اسلام است. این، همان فرهنگ اسلامى است. در جامعه‏ى ما، هنوز چنین حالتى نیست.

شما مى‏بینید، یکى مى‏گوید من سه ماه در جبهه بودم. چرا سه ماه؟ مگر ما سه ماه جنگ داشتیم؟ ما هشت سال جنگ داشتیم. همه باید ببینند از آن هشت سال، چه‏قدر سرش خالى است؛ علت آن را از خودشان بپرسند. شما مى‏خواهید تا آن روزى که حقیقت بسیج، درجامعه‏ى ما به شکل یک فرهنگ در بیاید، کارى کنید که این دو زیستى بودن مردم - زیست نظامى و زیست معمولى زندگى - جا بیفتد. این، کار بسیار ظریفى است. نکته‏ى اول من، همین ظرافت کار شماست.

همه‏ى آحاد مستعد کشور باید بسیجى شوند

تشکیلات بسیج، یعنى هیأت رئیسه و مدیران و مسؤولان بسیج، باید آن‏چنان ظریف عمل کنند که بتدریج بتوانند همه‏ى آحاد مستعد کشور را - مستعد به همان معنا که اول گفتم - داخل در خیمه‏ى بسیج کنند، تا او ضمن این‏که احساس مى‏کند زن خانه‏دار است، احساس کند یک نظامى است؛ ضمن این‏که احساس مى‏کند یک دانشجو است، احساس کند یک نظامى است. این کار، با تبلیغات و سازماندهى خوب و توجه به این‏که از هر قشرى چه انتظارى هست و ذهن آن قشر را چگونه مى‏شود با حقیقت مسأله‏ى بسیج، سیراب و اشباع کرد، میسر است.

این کار، کار بسیار ظریف و مستمرى است. یعنى مى‏خواهم بگویم که در بررسیهاى شما، یک سطح بالا لازم است. بایستى مسأله را به چشم یک امر خیلى ظریف و دقیق نگاه کنید. این‏طورى نیست که حالا تصور کنید جمعیتى هست، ما هم تور را وسط مى‏اندازیم و عده‏یى بالاخره مى‏آیند، آنها را به پادگانى مى‏آوریم و آموزش مى‏دهیم، بعد هم حداکثر یک کُد رویشان مى‏گذاریم و مى‏گوییم شما متعلق به فلان لشکرید، فلان گردان با فلان فرمانده، فلان گروهان هم با فلان فرمانده است! اگر سازماندهى دقیق هم انجام شود - دیگر بالاتر از این‏که نیست - در این‏جا قضیه تمام نمى‏شود. غیر از قضیه‏ى سازماندهى، همین ظرافتهایى که گفتم، وجود دارد.

ما اگر دیدیم اقبال مردم به سمت پایگاههاى مقاومت - که میدان عمل بسیج است - در داخل شهر و به سمت دفاتر شما - که مرکز ادارى است - کُند شد، باید بدانیم که ما در این ظریفکارى، یک مقدار لنگیم. وقتى از مردم مى‏گوییم، منظور صاحبان فکر و اندیشه‏ى انقلابى هستند؛ بخصوص آنهایى که جنگ را به عنوان یک امکان دایمى براى کشور ما تلقى کرده‏اند، نه آدم بافکرى که بنشیند ببافد و از انقلاب هم چیزى نفهمد.

اگر کسى خیال کند که جنگ تمام شد، به نظر من، دقیق نگاه نکرده است. جنگ، یک امکان دایمى است. ما یک نظام انقلابى هستیم. استکبار، با ما بد است. استکبار زنده است، پس خطر زنده است. ممکن است این خطر به شکل نظامى باشد، ممکن است به شکل غیر نظامى باشد؛ اما امکان نظامى همواره وجود دارد. نمى‏خواهیم حالا میان مردم بیفتیم و بگوییم جنگ، جنگ. نه، داعى نداریم؛ اما ما به عنوان مسؤولان، باید همواره این امکان را جدى، فعلى و قابل تحقق در آینده - حتّى آینده‏ى نزدیک - بدانیم؛ والّا غافلگیر خواهیم شد.

بسیج - یعنى نیروى مردمى - را نمى‏شود با روشهاى جذب بقیه‏ى نیروها جذب کرد. انسان، ارتشى را طور خاصى، و سپاهى را یک‏طور دیگر جذب مى‏کند - مثلاً مختصر فرقى با هم دارند - اما بسیجى را آن‏طورى نمى‏شود جذب کرد. بسیجى، توده‏ى مردم است. شما مى‏خواهید او را تحت یک سازمان بیاورید، با نظم و انضباط آشنایش کنید، فرمانبرى به او یاد بدهید و استعداد و شوق و ایمانى که براى دفاع از کشور در او هست، آن را به بهترین شکلى به کار بگیرید و اگر در او کم است، تزریق کنید. چه کار مى‏خواهید بکنید؟ این کار، کار بسیار مهمى است و من عرض مى‏کنم که اگر این کار - یعنى فراگیر شدن بسیج - انجام شد، این انقلاب، بیمه‏ى بیمه است؛ اگر نشد، جاى نگرانى است. یعنى بسیج با سرنوشت انقلاب سر و کار دارد. اگر بسیج، قوى و کارآمد شد و گسترش پیدا کرد و - همان‏طور که عرض کردیم - پایه‏اش مستحکم بود، هیچ قدرتى در دنیا، هرچه هم توطئه کنند، هرچه هم با یکدیگر همدست بشوند، قادر نخواهند بود نسبت به این کشور و این انقلاب، کمترین چشم زخمى وارد کنند. اگر نیروى بسیج - یعنى نیروى نظامى مردم - را کم گرفتیم، آن‏وقت جاى نگرانى و اشکال است؛ چون صحنه‏ى حضور مردم، فقط صحنه‏ى سیاسى و اقتصادى نیست. صحنه‏ى نظامى، اهم صحنه‏هاست و این حضور، در سایه‏ى بسیج است.

مى‏خواهم به این وسیله، اهمیت کار شما و اهمیت کار هریک نفر از این بچه‏ها و جوانان بسیجى را - که به معناى واقعى کلمه، جزو این مجموعه‏ى عظیم بسیج هستند - یادآور شوم. هیچ نفرى را نباید رها نمود و یا کارى کرد که رها بشوند. اگر این جوان بسیجى که در جنگ، آن همه خدمت کرده، خداى نکرده به سمت چیزهایى در متن جامعه سوق داده شود، خسارتِ جبران‏ناپذیرى است. همه‏ى این جوانانى که شما در خیابانها مى‏بینید مشغول زندگیند و دنبال کار خودشانند، باید در دلتان آنها را یک بسیجىِ بالقوه فرض کنید و بسیج بشوید، براى این‏که آنها را جذب کنید. ما نمى‏توانیم راضى بشویم که جوان این کشور و جوان مسلمان، از بسیج عمومى مردم بیرون بیاید.

من هم ان‏شاءاللَّه در خدمت این کار بزرگ خواهم بود. هر کارى از ما ساخته باشد، حرفى نداریم که در خدمت آقایان، این کار ان‏شاءاللَّه انجام بشود. دعا مى‏کنیم که خدا شما را قوّت بدهد و کمک کند، تا این کار بزرگ را ان‏شاءاللَّه به بهترین وجهى انجام بدهید. خداوند ان‏شاءاللَّه قلب مقدس ولىّ‏عصر را از شما راضى کند و روح مطهر امام عزیزمان را همواره از شما شاد بگرداند.

بیانات رهبری در دیدار با فرماندهان نیروی مقاومت بسیج/ اول آذر 1369

بسیج و بسیجی قابل اتکاترین پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی است

$
0
0

پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: بار دیگر با خدای خود پیمان میبندیم که درصیانت از دستاوردهای انقلاب و دفاع از حریم ولایت و ارزش های اسلامی ،لحظه ای از پا نخواهیم نشست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور،متن این بیانه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
پنجم آذر ماه یادآور فرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب، مبنی بر تشکیل مردمی ترین نهاد اسلامی است؛ نهادی که عقبه تاریخی آن به درازای تاریخ ظلم ستیزی، توحید مداری ،اخلاق و اخلاص نوع بشر است و بر اساس همین تعریف ،تفکر بسیجی محصور به یک جغرافیا ودین نیست. الگوی بسیجیان عصر حاضر حضرت روح الله (ره) و خلف صالح او امام خامنه ای است و بسیجیان بصیر ،توانسته اند با تأسی به این مظاهر علمی در دهه چهارم انقلاب و در روزگار پر طلاتم ((تأویل)) علاوه بر حفظ روحیه انقلابی ،پیشتاز عرصه های علمی فن آوری ،سازندگی و فرهنگی باشند.بر همگان با هر گرایش سیاسی این گفته اثبات شده که امروزه بسیج و بسیجی به عنوان تضمین آینده انقلاب و قابل اتکاترین پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ از همین روست که دشمنان قسم خورده اسلام و نظام در گذشته با حربه جنگ مسلحانه و ترورهای کور و امروز با توسل به ابزارهای جنگ نرم به دنبال مخدوش نمودن جلوه نورانی بسیج هستند.
بسیج جامعه پزشکی، متشکل از آحاد اعضاء متعهد و تلاشگر جامعه پزشکی کشور از ،خانه های بهداشت روستاها گرفته تا سطوح مسئولیتی در وزارت بهداشت و درمان و کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ،همواره متعهد به آرمانهای والای انقلاب اسلامی بوده و در دوران پس از دفاع مقدس میکوشند با حفظ و ارتقاء پایه های اعتقادی ،معنوی و علمی خود در جای جای حوزه سلامت کشور ،الگویی عملی از ایثار،حس نوع دوستی و خدمت رسانی بی منت را به منصه ظهور برسانند.
بسیج جامعه پزشکی کشور ،ضمن گرامیداشت این هفته مقدس وعرض تبریک این ایام به همه بسیجیان به خصوص همکاران خدوم خود در جامعه پزشکی کشور یاد و خاطره شهدای مظلوم بسیج به خصوص شهدای جامعه پزشکی را گرامی داشته ودر محضر این سپیدجامگان آسمانی بار دیگر با خدای خود پیمان میبندیم که درصیانت از دستاوردهای انقلاب و دفاع از حریم ولایت و ارزش های اسلامی ،لحظه ای از پا نخواهیم نشست.
سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور


کمترین بهای تجاوز نظامی به ایران محو رژیم صهیونیستی است

$
0
0

کمترین بهای تجاوز نظامی به ایران محو رژیم صهیونیستی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اینکه امروز با یقین و اقتدار کامل می‌گوییم که کمترین پاسخ حماقت امریکا، محو رژیم صهیونیستی است؛ مرهون زحمات امثال شهید‌ تهرانی مقدم است.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نهمین جشنواره ممتازان، مبتکران و نوآوران بسیجی که در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد، با اشاره به ادعا‌ی صهیونیست‌ها مبنی بر دست داشتن در حادثه شهادت سرلشگر تهرانی‌مقدم و یارانش، گفت: اخیرا صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند که خود را عامل حادثه اخیر نشان دهند. گذشته از اینکه این ادعا نشان از ماهیت تروریستی آنها دارد؛ باید گفت که اساسا رژیم صهیونیستی در حد و اندازه‌ای نیست که بتواند در جمهوری اسلامی چنین غلط‌هایی انجام دهد.

 

وی در این زمینه افزود: طی سال‌های گذشته صهیونیست‌ها بارها برای ترور این شهید اقدام کردند و گروه‌های متعددی را فرستادند که همگی دستگیر و متلاشی شدند، اگر در آن حادثه عاملی از جانب آنها حضور داشت‌، این اقدام را یک روز دیرتر انجام می‌داد زیرا شخصیت‌های مهمتری قرار بود در آنجا حاضر شوند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: آمریکا اگر دست از پا خطا کند، کمترین بهایی که می‌پردازد، محو رژیم صهیونیستی و آزادی قدس است که نتیجه تلاش‌های شهید تهرانی‌مقدم در آفرینش اقتدار برای جبهه مستضعفین است.

نقدی خاطر‌نشان کرد: شهید تهرانی‌مقدم پایه‌گذار اصلی توانمندی هوا فضای جمهوری اسلامی بود و در عظمت و جایگاه رفیع او همین بس که نایب امام زمان (عج) او را "دانشمند برجسته" و "پارسای بی ادعا" خطاب کرده است.

وی در خصوص سوابق مبارزاتی شهیدتهرانی مقدم اظهار داشت: سرلشگر تهرانی‌مقدم از نوجوانی در صف اول انقلابیون علیه رژیم منحوس پهلوی بود و با پیروزی انقلاب به مبارزه با نا‌امنی‌های به وجود آمده توسط تروریست‌های تحت‌الحمایه آمریکا پرداخت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: این شهید با شروع جنگ به جبهه شتافت وبعد از شهادت برادرش که در روز عاشورا و در جریان شکست محاصره سوسنگرد همچون شهید فهمیده به شهادت رسید، با روحیه‌ای تازه و قدرتی مضاعف به خدمت خود در جبهه‌ها ادامه داد.

نقدی ویژگی اصلی علمی و مدیریتی شهید تهرانی مقدم را "موسس بودن" عنوان کرد و افزود: این شهید والا مقام موسس توپخانه و یگان موشکی سپاه پاسداران بود و نقش‌آفرینی او در ایجاد بازدارندگی موشکی در جنگ موجب شد تا دشمن بعثی- صهیونیستی نتواند به شهرهای ما دست‌درازی کند.

وی خاطر‌نشان کرد: امروز یگان‌های موشکی او، به دست شاگردان نسل دومش اداره می‌شود و این شهید هنگامی که دید توان علمی و مدیریتی لازم در شاگردان جوانش به وجود آمده مسئولیت‌ها را محول کرد و بار سنگین تحقیقات وجهاد علمی را بر دوش گرفت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص ویژگی‌های شخصیتی شهید تهرانی‌مقدم اظهار داشت: جا دارد بپرسیم این شهیدی که همه ملت ایران مدیون اوست، خودش مدیون چه کسی است؟ شهید تهرانی مقدم مدیون و ارادتمند بی مثال حضرت صدیقه کبری (سلام ا... علیها) بود، حضورش در روضه‌های حضرت قطع نمی‌شد و پرچم حضرت زهرا (سلام ا... علیها) همواره در خانه‌اش افراشته بود.

نقدی علاقه و ارادت شهید سرلشکرتهرانی مقدم به امام خامنه‌ای (حفظه الله) را وصف ناشدنی عنوان کرد و گفت: حتی در جلسات خصوصی که بحث‌های کاری مطرح می‌شد؛ این شهید نام "آقا" را بدون پیشوند "حضرت" به کار نمی‌برد‌.

وی خاطر‌نشان کرد: او همواره با مرگ زندگی کرد و اگر روزی بتوان خدمات او را بیان کرد، مردم در تمام خانه‌ها عکس این شهید را نصب می‌کنند و الگوی فرزندانشان قرار می‌دهند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: تمام دانش عظیمی که شهید تهرانی‌مقدم به واسطه آن، اقتدار و بازدارندگی کنونی را برای جمهوری اسلامی آفرید، در داخل کشور به دست آمده و این شهید هیچ گاه در خارج از کشور تحصیل نکرده است.

نقدی همچنین اظهار داشت: امروز مرام فکری و عملی شهدای غدیر سرمشق همه دانشجویان کشور در جهاد علمی است و باید بدانیم ظرفیت‌های علمی نا مکشوف جمهوری اسلامی بسیار بیشتر از آن چیزی است که در پیشرفت‌های علمی و صنعتی کنونی مشاهده می‌کنیم.

پایگاه اطلاع رسانی بسیج مهندسین

فقدان بسیج یکی از عوامل اصلی اخلال پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی بوده است

$
0
0

 

سروری در گفت‌وگو با سید علی:

فقدان بسیج یکی از عوامل اصلی اخلال پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی بوده است

عضو کمسیون امنیت ملی گفت:با بررسی‌های به عمل آمده در رابطه با شکست برخی پروژه های فرهنگی ، اجتماعی و... این نتیجه به دست آمده است که فقدان حضور نیروی مردمی بسیج یکی از عوامل اصلی اخلال در این برنامه ها و شکست آنها بوده است.

به گزارش سایت سید علی اگرچه بسیج در متن دفاع مقدس موجودیت پیدا کرد، اما با اتمام دفاع مقدس، موجودیت او پایان نیافت؛ بلکه تکامل پیدا کرد لذا ادامه حیات نهاد مقدس بسیج در مرکز تصمیم گیری های نظام و انقلاب مستلزم گوش به فرمان بودن و هوشیاری تمام اعضای این نهاد مهم و همه گیر در رابطه با دغدغه های مقام معظم رهبری است .

پرویز سروری که خود از شکل دهندگان اولیه و اصلی بسیج مستظعفین به فرمان امام خمینی (ره ) است در این رابطه معتقد است: هوشیاری در رابطه با هجمه های دشمنان از فرامین اصلی فرمانده کل قوا در رابطه با بسیج است .

این عضو کمسیون امنیت ملی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی "سید علی" با اشاره به نقش نیروی مقامت بسیج در عرصه های مختلف فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی در ایران اسلامی اضافه می کند: بسیج مایه عزت و افتخار انقلاب اسلامی است که همچون درختی تنومند مشغول رشد فکری و اجرای در عرصه های مختلف کشور است .

 

وی در ادامه با بیان اینکه در طول سالیان بعد از انقلاب هرجا که نام بسیج حضور داشته رشد و ارتقاء را همراه خود آورده است گفت : با بررسی‌های به عمل آمده در رابطه با شکست برخی پروژه های فرهنگی ، اجتماعی و... این نتیجه به دست آمده است که فقدان حضور نیروی مردمی بسیج یکی از عوامل اصلی اخلال در این برنامه ها و شکست آنها بوده است .

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه افزود: اخلاق افزایی در جامعه از جمله انتظاراتی است که همواره رهبر معظم انقلاب توانایی انجامش را در نهاد همه گیر و مردمی بسیج دیده و تعریف می کنند .

سروری در پایان با بیان اینکه امروز جوانان بسیجی باید خود را بیش از پیش با با الگوهای انقلاب و امام (ره) تطبیق دهند اظهار داشت : ایستادگی در برابر انحراف ، فتنه و ضد انقلاب از مواردی است که بسیج باید در اجرای آن کوشا و هوشیار باشد .

تفسیر تعبیرات امام خمینی (ره) در رابطه با بسیج توسط رهبر انقلاب

$
0
0

تفسیر تعبیرات امام خمینی (ره) در رابطه با بسیج توسط رهبر انقلاب

پایه‌ى اصلى کار بسیجى، اخلاص است. «گمنام»، از جمله‌ى تعبیرات امام است: «مکتب شاهدان و شهیدان گمنام». گمنام یعنى دنبال نام و نشان نبودن.

وقتى یک نظامى، یک کشورى، یک ملتى با این آرمانهاى والا و بظاهر دست‌نیافتنى - مقابله‌ى با ظلم جهانى، مقابله‌ى با سلطه‌ى بین‌المللى قدرتها، مقابله‌ى با نظام سلطه، مقابله‌ى با استضعاف و استکبار، هر دو - سر کار مى‌آید، طبعاً دشمنان گردن‌کلفتى دارد، دشمنان بزرگى دارد، قدرتهاى بزرگى به میدان او مى‌آیند براى مقابله‌ى با او؛ لذا باید آمادگى‌هاى لازم را در خود به وجود بیاورد. یکى از ارکان این آمادگى‌ها، همین مسئله‌ى بسیج بود.

امام با این مضمون فرمودند که وقتى بیست میلیون انسانِ آماده‌ى مبارزه‌ى با سلاح در یک جامعه‌اى باشد، هیچ قدرتى در دنیا طمع نمیورزد؛ میفهمد هزینه‌ى تهاجم به این مجموعه، هزینه‌ى زیادى است. «ارتش بیست میلیونى» را امام مطرح کردند؛ البته بیست میلیون در مقایسه‌ى با جمعیت آن روز کشور که حدود چهل میلیون بود؛ بعد ما عرض کردیم «ارتش ده‌ها میلیونى». واقع قضیه هم همین است. البته این معنایش این نیست که همه‌ى جامعه نظامى میشوند، همه تفنگ دست میگیرند؛ معنایش این است که همه آماده‌ى دفاع میشوند، آماده‌ى مبارزه‌اند. ملتى که همه آماده‌ى مبارزه‌اند، این ملت دیگر شکست نخواهد خورد. هر توطئه‌اى در مقابل این ملتِ اینچنینى، اینجور با این سطح از آمادگى، نقش بر آب خواهد شد. امام یک چنین ابتکارى را کرد. لذا در آذر 58 امام بسیج را اعلان کردند، تشکیل دادند؛ تا آخر عمر هم امام نسبت به بسیج، همین نگاه اهتمام‌ورزانه را داشتند. «بسیج مدرسه‌ى عشق است»، «مکتب شاهدان و شهیدان گمنام است»، «بسیج لشکر مخلص خداست»؛ اینها تعبیرات امام بزرگوار است. این نشانه‌ى درست شناختن نیاز این کشور و این ملت و این نظام است در حال و آینده؛ این یک چیزى است که همیشه به آن احتیاج است؛ پنجاه سال دیگر هم همین نیاز وجود دارد.

پایه‌ى اصلى کار بسیجى، اخلاص است. «گمنام»، از جمله‌ى تعبیرات امام است: «مکتب شاهدان و شهیدان گمنام». گمنام یعنى دنبال نام و نشان نبودن. گفت: «در کیش ما تجرد عنقا تمام نیست/در قید نام ماند اگر از نشان گذشت».(1) براى خدا کار کردند، که این ناشى است از روحیه‌ى اعتماد به خدا؛ میدانیم که پیش خداى متعال ضایع نمیشود. شما در خلوت عبادت میکنید، با خدا حرف میزنید، کسى هم نمیفهمد؛ خاطرتان هم جمع است که خدا دارد مى‌بیند، این عبادت را محسوب میکند؛ کرام‌الکاتبین الهى نمیگذارند این عبادت شما مثل عملى که انجام نشده، بماند؛ نه، تحقق پیدا کرده، این را یادداشت میکنند؛ آن وقت «فمن یعمل مثقال ذرّة خیرا یره»؛(2) همین را مى‌بینید. عین همین در فعالیتهاى اجتماعى است. شما یک حرکتى را انجام میدهید براى خدا، یک اقدامى را میکنید براى خدا، یک تصمیمى را میگیرید براى خدا، هیچ کس هم نمیفهمد؛ براى این تصمیم، پیش هیچ کس هم تفاخر نمیکنید؛ این را خداى متعال میفهمد، میداند، مینویسد. به خداى متعال اعتماد دارید، به خداى متعال حسن ظن دارید. حالا گیرم دیگران نفهمیدند. مگر دیگران چقدر به ما مزد میدهند؟ در مقابل مزد الهى، این مزدهاى دنیوى مگر چقدر است؟ بسیجى اینجورى فکر میکند؛ لذاست که اخلاص به خرج میدهد، مخلصاً للَّه کار را انجام میدهد. اخلاص، یکى از خصوصیات است. اگر اخلاص شد، آن وقت خودپرستى‌ها و خودمحورى‌ها و اینها برکنار خواهد شد؛ ثروت‌اندوزى براى خود، دست دراز کردن به اینجا، به آنجا، دیگر ممنوع خواهد شد. اینها همه‌اش ناشى از شرک است؛ شرک پنهان. وقتى که اخلاص بود، شرک نبود، اینها دیگر از بین خواهد رفت. روحیه‌ى بسیجى این است. در مدیریتهاى کشور، در نظام عمومى کشور و سازماندهى عمومى کشور، در فعالیتهاى گوناگون، در فعالیتهاى مرسوم دولتى، در فعالیتهاى شخصى، همه جا روحیه‌ى بسیجى میتواند خودش را نشان بدهد.

بیانات رهبری در دیدار بسیجیان استان کرمانشاه/ 22 مهر 1390‌

نامه حجت‌الاسلام قرائتی به عزاداران حسینی

$
0
0

نامه حجت‌الاسلام قرائتی به عزاداران حسینی

رئیس ستاد اقامه نماز در آستانه فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نامه‌ای به عزاداران حسینی نوشته و طی آن نکته‌هایی را یادآور شده است.

به گزارش جهان به نقل از مهر، ما که به لطف خدا عزاداری را از نیاکان خود در سایه مکتب اسلام و سیره پیامبر اکرم(ص) و اهل بیتش فراگرفته‌ایم، لازم است این سنت حسنه را به نسل خود با منطق و آثار و برکات آن منتقل کنیم.

در آستانه محرم سال ۹۰ نکاتی را جسته و گریخته که به ذهنم آمد، به شما تقدیم می‌کنم.

در سوره کوّرت خداوند با یک آهنگ استثنایی می‌پرسد که آنگاه که آفتاب تابان تاریک شود و ستارگان تیره شوند و کوهها به حرکت درآیند و ... سؤال شود که دختران زنده به گور به کدامین گناه کشته شدند؟ ناگفته پیداست که مشرکین دختران خود را زنده به گور می‌کردند. ولی چون این دختران مظلوم بودند، خداوند به حمایت آنان برخاسته. (این بود نمونه حمایت از مظلوم، گرچه مسلمان نباشد.)

و اما حمایت از مظلومان مؤمن. در سوره بروج می‌خوانیم مرده باد اصحاب اخدود که با ریختن مؤمن به دره‌ای و سوزاندن آنان تماشاگر این جنایت خود بودند. و تنها گناه آنان ایمان به خدای عزیزِ حمید بود. بنابراین گفتن مرگ بر ظالم یک سنت قرآنی است.

و اما سیره نبوی. بعد از آن که هفتاد و دو نفر از یاران پیامبر در احد کشته شدند و در خانه‌ها عزاداری بپا شد، پیامبر اکرم پرسید چرا برای حضرت حمزه که سید شهدا بود، عزاداری بپا نمی‌شود و گریه کننده‌ای ندارد؟ معلوم می‌شود اقامه عزاداری برای شهید مورد توجه است. و همچنین همین که جعفر طیار در جنگ شهید شد، پیامبر دستور داد برای آل جعفر غذا تهیه کنید. از این نیز معلوم می‌شود تغذیه عزاداران و داغداران یک سفارش نبوی است.

تجلیل بزرگان در قرآن

عزاداری و بیان فضایل اهل بیت نمونه‌ای از یاد نیکی است که خدا به پیغمبرش می‌فرماید و رفعنا لک ذکرک.

توجه دلها به اهل بیت نمونه‌ای از دعای ابراهیم است که از خدا خواست دلهای مردم را به سوی خاندانش سوق دهد. (فاجعل افئدة من الناس تهوی الیهم) عشق به اهل بیت مصداق روشن وعده‌ای است که خداوند به مؤمنین داده که (سیجعل لهم الرحمن ودّا)

در مراسم عزاداری و نقل فضایل مطالبی را به خوبی درک می‌کنیم.

به خوبی می‌فهمیم که چگونه فرجام نیک برای متقین است. (و العاقبة لاهل التقوی)

به خوبی می‌فهمیم که چگونه نقشه‌های شیطانی ضعیف است و چگونه نقشه بنی‌امیه نقش بر آب شد. (ان کید الشیطان کان ضعیفا)

به خوبی می‌فهمیم که چگونه خداوند حق را بر سر باطل کوبید و آن را دمغ کرد. (بل نقذف بالحق علی الباطل فیدمغه)

به خوبی می‌فهمیم که چگونه خواستند نور خدا را خاموش کنند، ولی خدا هر روز آن را برافروخته‌تر می‌کند. (یریدون ان یطفئوا نورالله بافواههم)

به گفته روایات در طول تاریخ انبیا و پیامبر اسلام و اهل بیت همه آنان برای امام حسین(ع) اقامه عزاداری می‌کردند.

اقامه عزاداری خواندن تاریخ کربلا در منزل نیست. بلکه مثل اقامه نماز نیاز به یک توجه و عنایت و حرکت و حماسه دارد.

امروز دشمنان ما اقرار می‌کنند که ما حریف شیعیان نمی‌شویم. زیرا آنان دو بال قوی دارند. بال سرخ که عاشوراست و بال سبز که انتظار حضرت مهدی است. آنان از شهادت نمی‌ترسند. از محاصره نظامی، اقتصادی، تبلیغاتی، شهادت، اسارت نمی‌ترسند. چون رهبرشان امام حسین آنگونه در محاصره اقتصادی قرار گرفت که آب خوردن برای اطفال نداشت. و آنگونه در محاصره نظامی قرار گرفت که هفتاد و دو نفر میان سی هزار دشمن قرار گرفتند. و آنگونه در میان هیاهوی مخالفان قرار گرفت که هنگام سخن گفتن امام با هیاهو جلو شنیدن مردم را گرفتند. اما شهادت و اسارت را پذیرفت و زیر بار زور نرفت. الگوی شیعیان چنین فردی است. این از یک سو.

از سوی دیگر اینها به کمتر از رهبر معصوم و عدالت عمومی روی کره زمین با هیچ فردی قانع نمی‌شوند. و هیچ حکومتی با هیچ شیوه‌ای اینان را راضی نمی‌کند و اینان همچنان در انتظار آن رهبر غایب هستند و ارادتی که به علما و مراجع دارند به خاطر آن است که این افراد را نایب آن سرور می‌دانند.

عزاداری هماهنگی با انبیا و اهل بیت است. و عزاداری همنوایی با حضرت مهدی است. امام صادق(ع) به شاعری فرمود شنیده‌ام مرثیه می‌خوانی؟ گفت بله. فرمود بخوان. امام آنگونه با صدای بلند گریه کرد که از کوچه صدای حضرت شنیده می‌شد.

عزاداری هماهنگی با فرشتگان و بهشتیان است. امام زمان(ع) می‌فرماید ای حسین عزاداری تو در اعلی علیین اقامه شده و حتی حورالعین در عزاداری تو به صورت خود سیلی می‌زنند. (و لطمت علیک الحورالعین)

عزاداری نوعی بیعت با امام از راه دور و از طریق احساسات است.

عزاداری ارعاب ستمگران و اعلام حمایت از مظلومان است.

عزاداری نشان دادن الگو به همه اقشار است. به نوجوان می‌گوید از حضرت قاسم (پسر سیزده ساله امام حسن مجتبی که در کربلا بود) یاد گیرید که اگر بناست رهبر مردم، جنایتکاری مثل یزید باشد، مرگ از عسل شیرین‌تر است. به جوان می‌گوید از علی اکبر یاد گیرید که به پدر خود گفت اگر راه ما حق است، هیچ باکی نیست.

عزاداری یعنی مخالفت و حذف همه سیاستهای انحرافی. (وقتی در زیارت عاشورا می‌خوانیم (لعن الله بنی امیه قاطبه) یعنی همه نوع سیاستهای انحرافی را رد می‌کنیم.)

عزاداری یعنی زنده نگاهداشتن خاطرات فداکاران. (بر تمام افرادی که توان دارند، حج واجب شده و بخشی از اعمال حج زنده نگاهداشتن خاطرات ابراهیم و اسماعیل و هاجر است. زائران خانه خدا در صفا و مروه شبیه‌سازی می‌کنند و همچون هاجر با هیجان می‌دوند، تا آن خاطره زنده بماند. و ما همانگونه که از پدر و پسر و همسر در مکه تجلیل می‌کنیم، باید از امام حسین و فرزندان و اصحاب و زینب کبری و خاندان او نیز تجلیل کنیم.)

شاید اگر بگوییم تجلیل ما در کربلا باید بیش از مکه باشد، سخنی گزاف نگفته‌ایم. زیرا در مکه ابراهیم و اسماعیل آماده گذشت از جان شدند. ولی قتلی صورت نگرفت. اما در کربلا علاوه بر قتل، قطعه قطعه شدند. در مکه چند ساعتی برای کودک آنجا (اسماعیل) آب نبود، ولی بعد آب زمزم از زمین جوشید. ولی در کربلا آب نجوشید. بنابراین تجلیل فداکاران که در مراسم حج آمده، بزرگداشت فداکاری آنان است.

عزاداری یعنی اجتماع، تعهد، غیرت، حرکت هدفمند.

عزاداری یعنی وحدت ملی (ترک و فارس، عرب و عجم، زن و مرد با هر نوع لهجه و آداب و رسوم)

عزاداری یعنی یک بسیج دهها میلیونی همراه با سوز بدون اجبار و بدون چشم‌داشت، عاشقانه و هر سال.

عزاداری یعنی صبر و مقاومت را ببین و یاد گیر.

عزاداری یعنی بلند نگاهداشتن پرچم مقاومت، مبارزه، مکتب، انقلاب، ایثار، اخلاص، شجاعت.

عزاداری یعنی یک کلاس عمومی تعلیم و تهذیب.

رضاخان که مأمور محو اسلام بود، به فکر منع عزاداری افتاد.

عزاداری یعنی نگه داشتن قانون پیروزی خون بر شمشیر. (همان چیزی که امروز در بیداری اسلامی کشورها مشاهده می‌شود.)

عزاداری یعنی عالی‌ترین نوع تنفر از ظلم و ظالم.

عزاداری یعنی قساوت‌زدایی و تحریک عواطف و مظلوم‌یابی و ظالم‌کوبی.

عزاداری یعنی تعظیم شعائر.

عزاداری یعنی نفوذ در دل مردم دنیا، تا آنجا که گاندی می‌گوید رهبر من امام حسین است، تا آنجا که در دانمارک که کاریکاتور پیغمبر را کشیدند، بزرگترین اجتماع روز عاشورا برای شیعیان در خیابانها جلوه می‌کند.

عزاداری یعنی دعوت به حق و منطق، ولی در قالب احساسات و هنر.

عزاداری بستری برای میلیونها سفر به شهر و روستا و در سایه آن صله رحم و بازدید از وطن و انواع کمکها.

عزاداری بستری برای دهها هزار هجرت روحانیون به اقصی نقاط دنیا و رساندن پیام اسلام.

در سایه عزاداری است که در خیابانهای نیویورک نماز جماعت برپا می‌شود.

عزاداری بستری برای رشد حماسه‌ها، اشعار و هنرها و ایثار به دیگران و بستری برای بذل جان و مال است.

عزاداری یعنی تعطیل کردن بازارها و خیابانها و به فکر مظلوم افتادن و ظالم را محاکمه کردن.

عزاداری یعنی از جرقه‌ها جریان ساختن. اگر امام حسین(ع) همه چیز خود را برای دین داد، پس ما نیز باید دین‌محور باشیم.

عزاداری یعنی خود را در آیینه کمال دیدن. امام از جان، مال، فرزند، وطن، همسر، مسکن، لباس، غذا، طفل، جوان، اصحاب و ... گذشت، فقط از دین نگذشت. ما چه کرده‌ایم؟

عزاداری یعنی محو طبقات. تاجر و فقیر، شهر و روستا، زن و مرد، کوچک و بزرگ، همه یکسوشدن.

در عزاداری می‌آموزیم که در سخت‌ترین شرایط از خدا راضی باشیم. که امام حسین(ع) فرمود (رضاً برضاک) و در سخت‌ترین شرایط به سراغ غیرخدا نرویم. که فرمود (لا معبود سواک)

در عزاداری می‌آموزیم به ولایت الهی وفادار باشیم. گرچه دو دستمان قطع شود.

در عزاداری می‌آموزیم که له می‌شویم، ولی شکسته نمی‌شویم. (زینب کبری به یزید گفت من تو را بسیار کوچک می‌بینم. (انی لاستصغرک)

در عزاداری است که می‌شنویم درهای غیب به روی افراد باز می‌شود. (علی اکبر به پدرش گفت (هذا رسول الله) یعنی من پیغمبر را می‌بینم. و امام حسین به یاران فرمود (هذه جنه) بهشت شما را من می‌بینم.)

در عزاداری می‌آموزیم که بالاترین هدف، رضای ولی خدا و امام معصوم است. (کسی که سیزده تیر به خاطر نماز عاشورا و حفاظت از امام بر بدنش خورد، لحظه آخر به امام گفت آیا از من راضی هستی؟ (اَرضیت عنّی؟)

در عزاداری می‌آموزیم اقامه نماز حتی به قیمت هر کلمه یک تیر. (سی تیر برای دو رکعت نماز)

در عزاداری می‌آموزیم آنچه مهم است، اراده است. سن مهم نیست. نوجوان باشد یا سالمند. (قاسم یا حبیب)

در عزاداری می‌آموزیم بالاترین سختیها افرادی را حتی از مستحبات دور نمی‌کند. (زینب کبری شب یازدهم حتی نماز شب را خواند.)

در عزاداری می‌آموزیم که چگونه مسلمان به خاطر پیروی از طاغوت و علاقه به دنیا از کفار بدتر می‌شود. (مسیحیان همین که دیدند پیامبر اسلام با دختر و فرزندش برای مباهله آمده، حیا کردند. ولی طرفداران بنی‌امیه با اینکه دیدند امام حسین با زن و بچه به کربلا آمده، حیا نکردند.)

در عزاداری می‌آموزیم که چگونه انسان از گرگ درنده‌تر می‌شود و غرور و تکبر و ریاست، نااهلان را تا آنجا پیش می‌برد که چوب بر لب و دندانی می‌زند که از آن دعای عرفه صادر شده و پیغمبر آن را می‌بوسیدند.

در عزاداری می‌آموزیم که انسان وجود خطرناکی است که اگر خدا او را حفظ نکند، به جای معرفت و مودت و اطاعت اهل بیت که مزد رسالت است، اهل بیت را به نحو بی‌نظیری شهید و حتی از کشتن کودک و آتش زدن خیمه نمی‌گذرد.

در عزاداری با مدیریت بحران آشنا می‌شویم، که امروز در دانشکده‌های مدیریت یک فصل مهمی را به خود اختصاص داده. (مدیریت زینب کبری از ظهر عاشورا به بعد در بحرانی‌ترین شرایط)

عزاداری یعنی بیدارکردن خفتگان، تعلیم جاهلان، به غیرت آوردن بی‌تفاوتان. گرچه به قیمت زیر سم اسب رفتن باشد. (امام زیر سم اسب رفت، ولی زیر بار زور نرفت.)

از کربلا می‌آموزیم که حق‌الناس بر هر چیزی مقدم است. (امام حسین(علیه السلام) زمین کربلا را خرید، تا خونش در زمین مردم ریخته نشود و زائرانش در ملک مردم پا ننهند.) ما نیز باید در عزاداری مراعات مسافران، عابرین، همسایگان، اطفال، بیماران را بنماییم.

در کربلا می‌آموزیم توجه به برده و آزاد یکسان است. (امام حسین هم سر علی اکبر را در بغل گرفت، هم سر غلام را)

از کربلا می‌آموزیم سر از بدن جدا می‌شود، ولی از قرآن جدا نمی‌شود. (سر امام بالای نی قرآن خواند.)

از کربلا می‌آموزیم که چگونه افرادی به خاطر جایزه و حکومت ری گول خوردند. و ما باید به خدا پناه ببریم.

در عزاداری می‌آموزیم که باید کارهای خیر عمومی باشد. امام صادق فرمودند زنها هم در عزاداری شرکت کنند.

در عزاداری می‌آموزیم که احکام الهی باید همه جا پیاده شود. امام صادق فرمود زنان پشت پرده بنشینند.

عزاداری نماد بزرگی از تولی و تبری است.

در عزاداری می‌آموزیم که یک تیم هفتاد و دو نفری در نیم روز می‌توانند برای ابد الگو باشند. امام خمینی(ره) فرمود ما هرچه داریم از محرم و صفر است.

نقش عزاداری در جبهه‌های حق از پیشانی‌بند، تابلوها و نوشته‌ها روی سینه‌ها، پشت کمرها، نوحه‌ها، جاده‌ها، همه و همه مملو از نام کربلا، عشق به شهادت، پیروی از امام حسین و ...

در عزاداری می‌آموزیم می‌توان یک بسیج سریع، خالص برای اهداف بلند به راه انداخت.

عزاداری نیابت بردار نیست. یعنی نمی‌توان کسی به جای دیگری در مجلسی شرکت کند و عشق و گریه خود را ابراز نماید. بلکه خودش باید دل بدهد، دل بسوازند، اشک بریزد، خرجی بدهد، حرکت کند.

در عزاداری می‌آموزیم که باید از بازماندگان تفقد و همدردی کنیم. این مسئله به قدری مهم است که حتی ریاکاری در آن جایز است. و مستحب است خودتان را به صاحب عزا نشان دهید. و در ماجرای کربلا صاحب عزای اصلی امام زمان است و عزاداری ما می‌تواند تسلیتی برای آن عزیز باشد.

در پایان به چند نکته فقهی اشاره کنم: لب زدن به هر خاک حرام است جز خاک کربلا، در حرم کربلا مثل خانه خود نماز را چهار رکعتی می‌توان خواند. یعنی در آنجا احساس غربت نکن، به گفته روایات خاک کربلا رمز قبولی نماز است، خاک کربلا انیس مرده در قبر است، خاک کربلا رمز امان و بیمه کالاهای تجاری است، تسبیح خاک کربلا نشان وفاداری به شهدای کربلاست.

همانگونه که طرفداران رنگ قرمز و آبی با همان پرچم و اتوبوس تظاهرات می‌کنند، شیعیان نیز با داشتن خاک کربلا وفاداری خود را اعلام می‌کنند که ما طرفدار تیمی هستیم که زیر بار زور نرفت و تسلیم طاغوت نشد، جالب آن است که دعایی که برای آب فرات آمده، همان دعایی است که برای آب زمزم است. با اینکه آب فرات قبل از شهادت بوده و الآن این آب، آب زمان امام حسین نیست، اما به خاطر کوچکترین مناسبت باید در بستر زنده نگهداشتن کربلا مورد توجه قرار گیرد.

با اینکه قبر مرده عادی را بعد از متلاشی شدن بدن و یا سی سال می‌توان نبش کرد، ولی قبر شهید را حتی اگر یک سرباز ساده باشد، برای هیچ وقت نمی‌توان نبش کرد، وظیفه ما زنده نگهداشتن آثار و یادگارهای شهداست. همانگونه که امام صادق(ع) پیراهن امیرالمؤمنین را که در آن شهید شده بود، نگاه داشته و گاهی به مهمانهای خود نشان می‌داد. و امام سجاد(ع) فرمود پیراهن پدرم را که در آن شهید شده و مادرم آن را بافته، به ما برگردانید.

اقتدار بسیج روشن کننده افق آینده کشور است

$
0
0

 

فرمانده تیپ 44 سپاه قمربنی هاشم (ع) به مناسبت هفته بسیج در جمع بسیجیان و رزمندگان یگان رزم سپاه استان گفت: بسیج مردمی و ارتش بیست میلیونی امام روح الله (ره) ، با اقتدار خود افق روشنی را نیز برای آینده ترسیم می‌کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، سرهنگ پاسدار علی محمد اکبری افزود: در حقیقت می‌توان بسیج را امید و نقطه اتکای بی نظیر نظام و مردم معرفی کرد.

فرمانده یگان رزم سپاه قمربنی هاشم (ع) ادامه داد: ولایت نخستین رکن بسیج است و اگر تا به امروز بسیج توانسته است در پیشبرد نظام حرکتی سازنده داشته باشند در سایه پیروی از خط ولایت بوده است.

وی شناخت ، معرفت و بصیرت را ارکان اساسی شکل‌گیری بسیج می باشند.

سرهنگ اکبری تاکید کرد: قوام و انسجام بسیج با اتکال به ولایت ، معرفت و بصیرت تحقق می یابد و شاکله آن شکل می گیرد.

این یادگار دفاع مقدس ادامه داد: بسیجیان با اخلاص و تدین توانسته اند برای کشورمان در عرصه های مختلف عزت و افتخار به ارمغان آورند.

وی در پایان گفت: همین حرکت و تفکر و روحیه بسیجی بود که باعث شکست و اضمحلال دشمنان در هشت سال جنگ تحمیلی شد.

اهمیت حضور بسیج در فضای مجازی

$
0
0

فناوری ارتباطات و اطلاعات و انقلاب کامپیوتری و اینترنتی، در چند سال اخیر تغییرات وسیع و سریعی در جنبه های مختلف زندگی جوامع اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و یا سیاسی پدید آورده است.
فناوری ارتباطات و اطلاعات و انقلاب کامپیوتری و اینترنتی، در چند سال اخیر تغییرات وسیع و سریعی در جنبه های مختلف زندگی جوامع اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و یا سیاسی پدید آورده است. به گمان بسیاری از اندیشمندان، تأثیرات شگرف این پدیدة نوین قرن معاصر در امنیت و استقلال ملی تا به آنجا است که کشورهای پیشتاز این عرصه، فاتحان جهان نوین و بهره مندان، نتیجه دستاوردهای بشری خواهند بود و آن دسته از کشورها که از این مهم غافل باشند، در زمرة مغلوبان این دوره از تاریخ محسوب گشته، منابع آنها دستخوش تاراج گردیده و سرنوشتشان توسط دیگران رقم خواهد خورد. از این رو، ورود توانمند به این عرصه، دیگر یک انتخاب نبوده و الزامی تاریخی است.

در طی 30 سال گذشته انقلاب اسلامی ایران، همواره با انواع جنگ های دشمن مورد تهاجم قرار داشته است. جنگ سیاسی، نظامی، روانی، نامتعارف و سلاحهای بیولوژیک استفاده از عوامل داخلی و ضد انقلاب تحریک همسایگان و دشمنان خارجی، اما دشمن همچنان در صدد ضربه زدن به نظام اسلامی است و از هر روزنه و با هر دسیسه و نقشه ای به دنبال اهداف خویش است و در آخرین اقدام به طور رسمی جنگ نرم را در عرصه های جدید مانند فضای مجازی طراحی و به اجرا گذارده است. کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در لایحه بودجه سال 2010 پنتاگون برای براندازی نرم و شبکه سازی اینترنتی بودجه 55 میلیون دلاری تصویب کرد، این بودجه و سیاست های مندرج در آن، بیانگر تغییر عملی، رویکرد جنگ سخت به جنگ نرم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران است.

دشمنان سعی می کنند با تمرکز بر مسائل فکری، ایدئولوژیک و فرهنگی و در واقع با گشودن جبهه جنگ نرم، به اهداف خود برسند. طبیعتاً راه مقابله با جنگ نرماین است که درک کنیم که این هم یک نوع جنگ است. آیه 194 سوره بقره می فرماید: «فمَن اعْتَدی عَلیکمفاعْتَدوا علیه بِمثل ما اعتَدی عَلیْکم»؛ یعنی وقتی دشمنان با شما وارد جنگ شدند،شما هم با آنها مقابله به مثل کنید.
اگر جنگ، جنگ نظامی است باید از طریق نظامی وارد شد؛ «و أعِدّوا لهم ما اسْتَطعتم مِن قُوّة». اگر جنگ، جنگ اقتصادی است،به همان شیوه و اگر جنگ، جنگ فرهنگی و فکری است، باید مقابل به مثل ما هم به همان صورت شکل بگیرد. امروزه با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات مانندسخت افزار، نرم افزارها، سایت ها، وبلاگ ها و ...، این تأثیرگذاری از سوی آنهاراحت تر اعمال می شود و در واقع می توان گفت در حوزه فناوری اطلاعات مقابله با دشمن، مانندبازی فوتبال در زمین حریف است؛ چرا که از تماشاچیان گرفته تا آب معدنی در رختکن توسط حریف قابل تغییر است و چنانچه قواعد بازی در حوزه فضای مجازی را بلد نباشیم، قطعاًکل کارزار را واگذار خواهیم کرد.
میدان افکار مردم و مومنین، عرصه کارزار امروز است. امروز در یک میدان جنگ و کارزار حقیقی قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان ما نیست، به سود ماست. اگر وارد این میدان شویم و آنچه که نیاز ماست از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً برد با ماست، لیکن مساله این است که ما باید این کار را بکنیم.(مقام معظم رهبری در جمع طلاب کرمان 11/02/1384)
در این رابطه مقام معظم رهبری می فرمایند: «دشمن در جنگ نرم تلاش دارد با استفاده از ابزارهای فرهنگی و ارتباطی پیشرفته و باشایعه و دروغ پراکنی و با استفاده از برخی بهانه ها میان آحاد مردم ، تردید، بدبینی و اختلاف ایجاد کند.» در جای دیگر ایشان می فرمایند: «دشمن با استفاده از بهانه های مختلف، به جنگ نرم دست می زند و اهداف خود را دنبال می کند.» پر واضح است که در جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت دشمن از نقاط ضعف و آسیب ها ضربه کاری خود را وارد می کند. از این رو باید در مقام مقابله با تهدیدات و تهاجم دشمن آسیب ها را شناخت و با پیشگیری و مقابله با آن، زمینه را برای ورود یا ضربه دشمن از بین برد. برخی از عوامل زمینه ساز و عمده در جنگ نرم، همان آسیب های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و روانی است که در جامعه و افراد وجود دارد و به صورت بالقوه بهانه هایی در دست دشمن هستند که با استفاده از آنها و از طریق رسانه ها و ابزارهای پیشرفته ارتباطی و دروغ افکنی اذهان و اعتقادات و باورها ی مردم را مورد هجوم قرار می دهد و به جنگ نرم دست می زند و اهداف خود را دنبال می کند. مقابله با آسیب های فوق، نیازمند یک اراده ملی و فراگیر است که تنها از سازمانی به گستردگی بسیج بر می آید. مقام معظم رهبری در همین ارتباط می فرمانید: « تا هنگامی که بسیج است، هیچ تهدیدی متوجه نظام اسلامی نخواهد بود و این موضوع یک رکن اساسی است.» با توجه به تغییر و تحول در ساختار و ماموریت های بسیج و در سرلوحه قرار گرفتن موضوع جهاد علمی، سازندگی و خدمت به مردم در ماموریت های بسیج به نظر می رسد که بهترین راه برای پیشگیری و مقابله با عوامل زمینه ساز جنگ نرم در بسیج فراهم شده باشد. این مهم علاوه بر اینکه به تقویت و تعمیق اثر گذاری بسیج در جامعه منجر خواهد شد. عملاً مقابله ای موثر در جنگ نرم است.

«اساس بسیج در جمهوری اسلامی، بر آگاهی است. در اینجا نظام جمهوری اسلامی هرگز نخواسته است عده ای بیایند و چشمهایشان را ببندند و با اطاعت کورکورانه و بی خبر از آنچه که اتفاق می افتد، به میدان بروند و اسلحه ها را بکشند و بنای جنگیدن بگذارند. این را ما نخواستیم.... کسانی که در جبهه های نبرد در هشت سال جنگ تحمیلی و قبل از آن و مقداری بعد از آن ایستادند و جنگیدند علی بصیرةٍ جنگیدند. مکرر در مکرر از زبانشان شنیدیم که ما برای خاک نمی جنگیم ما برای یک وجب زمین نمی جنگیم ما برای اهداف و آرمان هایمان می جنگیم این همان معرفت است.»

اگر فرموده مقام معظم رهبری را نصب العین قرار دهیم که هم اکنون کشور درگیر جنگ نرم است، دشمن در این جنگ قطعا متوسل به ابزارهای متعدد خواهد شد. مرکز ملی ضدتروریسم آمریکا(NCTC)در ادبیات خود تهدیدات نرم را به چهارده عرصه تقسیم بندی کرده که یکی از مهمترین آنها فضای سایبر(Cyber Space) است.

در جای دیگر ایشان می فرمایند: «ایشان اینترنت که به وجود آمد، یک ابزار اختصاصی نبود ما هم میتوانیم از آن استفاده بکنیم یعنی یک راه دو طرفه است. اگر دشمن میتواند از علوم ارتباطات و از پیشرفتها و تازههای علمی این رشته استفاده کند، ما هم میتوانیم استفاده کنیم. از همان شیوههایی که ضلالت منتشر میکنند، ما استفاده کنیم و هدایت را منتشر کنیم.»

با عنایت به تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا باید تصریح کرد این نهاد مقدس با مجهز بودن به عنصر بصیرت همانطور که در دوران دفاع مقدس از عهده ماموریت های حساس خویش بر آمد، اکنون نیز با مجهز شدن به سلاح فناوری اطلاعات می تواند به انتظارات فرماندهی معظم کل قوا و ملت مسلمان و وظیفه همیشگی خود یعنی پاسداری از اسلام و انقلاب اسلامی عمل نماید که در این راه نیاز به برخی اقدامات می باشد که از جمله آنها:

ـ نشر فرهنگ و ارزشهای انقلاب اسلامی، بسیج و دفاع مقدس در فضای سایبری

ـ مقابله با تهدید نرم در فضای سایبری

ـ فضا سازی و تبلیغ در فضای مجازی برای ارزشهای اسلامی و انقلابی

ـ ایجاد ارتباطی موثر بین بسیجیان صاحب فکر و اندیشه و قلم و هنر در فضای سایبری

ـ استفاده بهینه از توانمندیهای بسیجیان در فضای مجازی و هدایت و ساماندهی آنان در راستای اهداف انقلاب اسلامی

ـ انجام ماموریتهای ویژه در فضای مجازی و جلوگیری از کارشکنی ها و ایرادات امنیت فضای مجازی

- وبلاگ نویسی دینی و تعالی بخشی اسلامی

- همکاری های متخصصان هنری

- هویت یابی و هویت بانی از اصالت ناب ایرانی اسلامی

- ارزش آفرینی و بهره مندی از نخبگان فرهنگی و سرمایه های اجتماعی

- اشاعه موازین و مبانی حجاب اسلامی

- رفع شبهات و جبران خلاء های موجود در این حوزه

- حضور پررنگ و نقش آفرین، جریان سازی و تولید پیام در فضای مجازی برای تاثیر در افکار عمومی دانشگاه و جامعه

تربیت و بکارگیری دانشجویان بسیجی و غیر بسیجی و سازماندهی آنها در گروههای مرتبط برای بهره برداری بیشتر از طریق فناوری نوین ارتباطات و اطلاعات

- کاهش نقش مخرب دشمنان در فضای مجازی

- اطلاع رسانی به موقع ، حجیم و موثر از طریق شبکه اینترنت

- ایجاد فضای مناسب و مطلوب برای افکار عمومی، دانشگاه و جامعه

- مقابله با هرگونه عملیات روانی دشمن و گروههای افراطی در دانشگاه و جامعه


نوشته: هادی ایمانی

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

چرا رهبری در یک سخنرانی 26 بار از کلمه «نوآوری و ابتکار» استفاده می‌کن

$
0
0

چرا رهبری در یک سخنرانی 26 بار از کلمه «نوآوری و ابتکار» استفاده می‌کنند؟

حلقه مفقوده بسیج همین نوآوری و ابتکار است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان استان کرمانشاه، 26 بار از این دو کلمه استفاده میکنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا ، رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار خود با بسیجیان که در جمع بسیجیان مردم استان کرمانشاه که در تاریخ 22/7/90 صورت گرفت به نکات بسیار ظریف و کاربردی اشاره کردند.

ایشان در ابتدا به لزوم آمادگی جسمانی در بین جوانان اشاره کردند تا حدی که این آمادگی جسمانی را برای افرادی که اهل معنا اهل معنویت اهل فکر و اهل اهداف والا هستند امری ضروری و بسیار مفید دانست.

ایشان ابتدای سخنان خود را اینگونه آغاز کردند:«از جوانهائى که میل به ورزش دارند، آمادگى ورزش دارند، بجد میخواهیم که این احساس توانائى را در خودشان جدى کنند. مجموعه‌ى نسل حاضر ما در کنار پیشرفتهاى معنوى، پیشرفتهاى فکرى و چیزهائى که انقلاب به ما هدیه داده است - که من اجمالاً عرض خواهم کرد - آمادگى‌هاى جسمانى خودشان را تأمین کنند. سلامت جسمى و توانائى جسمانى، براى مردانى که اهل معنا، اهل معنویت، اهل فکر و اهل اهداف والا هستند، چیز لازمى است و بسیار مفید و کمک‌کار آنهاست»

اینکه رهبر معظم انقلاب در ابتدای سخنانشان در دیدار با بسیجیان، موضوع ورزش جوانان را تاکید میکنند ،خود جای تامل دارد؛ حال باید ببینیم در بین جوانان و به خصوص بسیجیان تا چه حد این امر ضروری به نظر می‌رسد و مسئولین بسیج آیا برنامه و یا اقدامی را برای جذب و مهیا کردن ورزش جوانان مهیا میکنند یا خیر؟

 

*آیا آماده دفاع هستیم؟

رهبر معظم انقلاب در ادامه فرمودند:
« امام با این مضمون فرمودند که وقتى بیست میلیون انسانِ آماده‌ى مبارزه‌ى با سلاح در یک جامعه‌اى باشد، هیچ قدرتى در دنیا طمع نمی‌ورزد؛ می‌فهمد هزینه‌ى تهاجم به این مجموعه، هزینه‌ى زیادى است. «ارتش بیست میلیونى» را امام مطرح کردند؛ البته بیست میلیون در مقایسه‌ى با جمعیت آن روز کشور که حدود چهل میلیون بود؛ بعد ما عرض کردیم «ارتش ده‌ها میلیونى». واقع قضیه هم همین است. البته این معنایش این نیست که همه‌ى جامعه نظامى میشوند، همه تفنگ دست میگیرند؛ معنایش این است که همه آماده‌ى دفاع میشوند، آماده‌ى مبارزه‌اند. ملتى که همه آماده‌ى مبارزه‌اند، این ملت دیگر شکست نخواهد خورد. هر توطئه‌اى در مقابل این ملتِ اینچنینى، اینجور با این سطح از آمادگى، نقش بر آب خواهد شد. امام یک چنین ابتکارى را کرد.»

ایشان در این بخش از سخنانشان به لزوم آمادگی همه ملت برای مبارزه با دشمنان اشاره کردند و این آمادگی را بدین معنا نداستند که همه تفنگ در دست بگیرند بلکه باید همه آماده دفاع باشند و ادامه دادند: ملتی که این آمادگی را داشته باشد می‌تواند مقابل هر توطئه ای مقابله کند.

براستی آیا تا به حال با خود فکر کردیم که این آمادگی به چه معناست؟

آیا پر کردن فرم بسیج و یا گذراندن درس آمادگی دفاعی و برگزاری ایست بازرسی، می تواند برای آمادگی کافی باشد؟

آیا یک جوان بسیجی آماده دفاع در برابر حملات فرهنگی و شبهات اعتقادی هست؟

آیا در پایگاه های بسیج بحث متداول و دل مشغولی جوانان بررسی حملات جنگ نرم دشمن و راه های گسترش مبانی اسلام است؟

مسئولین بسیج تا چه حد جوانان بسیجی را برای آماده بودن و مقابله با دشمن واکسینه کردند و چه برنامه ای در این زمینه برای آنان داند؟

*تا چه میزان به بسیجی بودنمان افتخار می‌کنیم؟ 

رهبر معظم انقلاب در ادامه فرمودند:« البته بسیجى که در سال 58 تشکیل شد، نیازهاى آن روز را تأمین میکرد - این یک نیاز بود - امروز بسیج نوع نیازهاى دیگرى را برآورده میکند. مسائلى که امروز مطرح است، آن روز مطرح نبود. امروز بسیج ما در زمینه‌ى علم، در زمینه‌ى ابتکار، در زمینه‌ى نوآورى، پیشرو است. این هم هنر امام بود. امام در همین نوشته‌اى که در آذر 67 مرقوم کردند - یعنى آخر عمرشان، تقریباً ده سال بعد از آن نوشته‌ى اول - از دانشجویان و طلاب میخواهند که بسیج تشکیل بدهند؛ بسیج دانشجو و بسیج طلبه. این نشان‌دهنده‌ى این است که نیازى که کشور به روحیه‌ى بسیجى دارد، مربوط میشود به همه‌ى زمینه‌ها، از جمله زمینه‌هائى که در قلمرو حوزه‌هاى علمیه است و زمینه‌هائى که در قلمرو دانشگاه‌هاست. امروز در حوزه‌ى علمیه هم فضلاى بسیجى ما، علماى بزرگ بسیجى ما حضور دارند، افتخار هم میکنند. امام هم افتخار میکرد. امامِ با آن عظمت، میگفت من افتخارم این است که یک بسیجى‌ام. در دانشگاه هم همین جور است. در دانشگاه هم بسیج دانشجو، بسیج استاد، یک پدیده‌ى پیشرونده و پیشرو محسوب میشود.

مولا در این بخش از فرمایشات خود به دو نکته بسیار مهم اشاره کردند:

الف) برآورده کردن نیازهای بسیج مطابق با زمان و تفاوت نیازهای بسیج امروز با بسیج سال58

این سخنان نشانگر این است که نباید گمان ببریم که بسیج امروز همان نیازهای بسیج سال های اول انقلاب را دارد بلکه آن زمان با توجه به اقتضای زمان پیشرفت بسیج بیشتر در زمینه نظامی معطوف شده بود اما امروزه بسیج باید ضمن آمادگی نظامی توجه جدی و بسیار بیشتری را نسبت به مسائل علمی فرهنگی و هنری داشته باشد.

ب) نیاز کشور به روحیه بسیجی و افتخار افراد به بسیجی بودنشان.

رهبر معظم انقلاب در انتهای این بخش از سخنانشان جمله (افتخار میکنند) را تاًکید میکنند.

براستی چرا باید رهبر این جمله را بگوید؟ مگر افرادی هستند که به بسیجی بودنشان افتخار نمیکنند که مولا این جمله را فرمودند؟

واقعیت این است که برخی از مسئولین و بسیجیان در محیط کار و اجتماع نسبت به بسیجی بودنشان حالت انفعال را در پیش گرفته اند و سعی میکنند که در برخی از موارد از این که با افتخار بگویند یک بسیجی هستند امتناع ‌ورزند.

همه ما میدانیم که رهبر معظم انقلاب چندین سال است چفیه ای را همیشه بر گردن دارند. آیا تا به حال با خود فکر کرده ایم که چرا رهبر معظم انقلاب در تمام اجتماعات از دیدار با هنرمندان گرفته تا دیدار با مسولین کشورها، هیچ گاه چفیه را از گردنشان برنمی‌دارند؟

بدون شک برای همه روشن شده است که چفیه مانند هزاران نمادی که در جامعه وجود دارد نماد تفکر بسیجی و انقلابی است.

حالا از خود بپرسیم که چند نفر از مسولین و یا بسیجیان ما با افتخار چفیه، این نماد زیبای شهدا را در اجتماع با افتخار بر دوش خود مزین میکنند؟

براستی آن فردی که با لباس مدل غربی در جامعه ظاهر میشود چرا این کار را با افتخار انجام میدهد اما برخی بسیجیان از انداختن چفیه در اجتماع شرم دارند؟

البته این بدان معنا نیست که همکنون همه افرادی که مدعی تفکر بسیجی هستند با چفیه در اجتماع ظاهر شوند بلکه بحث اینجاست که بسیجیان باید از حلت انفعال خارج شوند و به بسیجی بودنشان افتخار کنند.چرا که تفکر بسیجی یک تفکر مقدس و متعالی است.

 

*چرا رهبری در یک سخنرانی 25 بار از کلمه «نوآوری و ابتکار» استفاده می‌کنند؟


به این فرمایشات خوب دقت کنید:«بسیج، حرکت برخاسته‌ى از ایمان، از عشق، از اعتماد به نفس و توأم با ابتکار است.
در همه‌ى زمینه‌ها باید ابتکار کرد. من حالا نگاه میکردم به همین ورزش باستانى؛ به قول قدیمى‌ها، این نیم‌گودى که اینها اجرا کردند، پر از ابتکار بود. خب، ما گودهاى ورزش باستانى را در دوران جوانى دیدیم؛ مکرر، همه جا، همه جور؛ یک روش ثابت و مستقرى داشت، همیشه و همه جا هم همان تکرار میشد. البته بد هم نبود، خوب بود، اما این همه نوآورى در آن نبود. امروز من مى‌بینم که این جوانها همان پایه‌هاى ورزشىِ قدیمى را گرفته‌اند، این را با انواع و اقسام ابتکارها و زیبائى‌ها و ظرافتها مُذهّبش کردند، خراطى کردند، نقاشى کردند، یک چیز زیبائى از آب درآوردند؛ این ابتکار است. حالا این در زمینه‌ى ورزش باستانى است؛ در همه‌ى زمینه‌ها این ابتکار ممکن است. ابتکار در نوع فرماندهى، ابتکار در نوع جنگیدن، ابتکار در نوع جنگ‌افزار، ابتکار در نوع سازماندهى؛ این مال محدوده‌ى نیروهاى مسلح. بعد برویم بیرونِ نیروهاى مسلح. ابتکار در نوع دیپلماسى. عرصه‌ى عظیم دیپلماسى با انواع شیطنتها همراه است. عرصه‌ى دیپلماسى، عرصه‌ى شیطنت است؛ مى‌بینید دیگر. البته خدا را شکر که دشمنان ما را از کسانى قرار داده که نمیفهمند چه کار باید بکنند؛ هى اقدام میکنند، هى غلط میکنند، اشتباه میکنند، هى پاشان توى چاله میرود؛ عبرت هم نمیگیرند، دوباره همان را تکرار میکنند؛ مثل همین حرفهائى که در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان میگویند و انجام میدهند. عرصه‌ى دیپلماسى، یک چنین عرصه‌اى است؛ هوشمندى لازم است، ابتکار عمل لازم است، نوع برخورد مبتکرانه لازم است؛ اینها ناشى از همین روحیه‌ى انقلابى‌اى است که ما از آن تعبیر میکنیم به روحیه‌ى بسیجى، روحیه‌ى جوان، مبتکر، پیشرو، داراى اعتماد به نفس.

در زمینه‌ى اقتصاد هم همین جور، در زمینه‌ى فعالیتهاى تولیدى هم همین جور، در زمینه‌ى پیشرفت علمى و تحقیقى هم همین جور. بنابراین منطقه‌اى که ما نام بسیج را بر آن اطلاق میکنیم و روحیه‌ى بسیجى را در آن گسترش میدهیم، یک منطقه‌ى محدود نیست، فقط منطقه‌ى نظامى نیست؛ همه‌ى بخشهاى کشور میتوانند داراى روحیه‌ى بسیجى باشند. علم‌آموزى بسیجى، ثروت‌اندوزى بسیجى، دیپلماسى بسیجى، سیاست‌ورزى بسیجى، مدیریت بسیجى، سازماندهى بسیجى؛ مفهوم بسیج شامل حال همه‌ى این زمینه‌ها میشود؛ معنایش هم عبارت است از نوآورى و ابتکار و اخلاص»

شاید کلیدی ترین سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان استان کرمانشاه همین قسمت باشد. حلقه مفقوده بسیج که بسیار ضروری به نظر می‌رسد همین نوآوری و ابتکار است که رهبر معظم انقلاب در همین دیدار 26 بار از این دو کلمه استفاده میکند.

این تاًکید بسیار بدین جهت است که دشمنان این مرز و بوم برای به انحراف کشیدن جوانان از ابتکارات بسیاری استفاده کرده اند تا جذابیت خود را افزایش دهند به همین جهت ما هم در مقابل باید برای ترویج روحیه بسیجی و گسترش اسلام ناب محمدی که اصلی ترین وظیفه بسیج میباشد تمام توان خود را برای جذابیت این موضوعات بکار ببریم که لازمه این اقدام، جذابیت نو آوری و ابتکار است.

رهبر معظم انقلاب ابتکار را در نوع فرماندهی، جنگیدن، جنگ افزارو سازماندهی دانستند.با توجه به این نکته باید دقت بسیاری داشته باشیم که با سیستم فرماندهی و سازماندهی قدیمی نمیتوانیم در مقابله با دشمن ایستادگی کنیم و باید با نو آوری و ابتکار در همه زمینه ها فرهنگ اسلام ناب محمدی را گسترش دهیم.

شاید یکی از لازمه های نوآوری و ابتکارها استفاده از نیرو های جوان برای گماردن در پست های مهم در بسیج میباشد . چرا که طبیعتا ذهن یک جوان پویا تر و خلاق تر از ذهن یک فرد مسن است.

از دیگر ابتکارات بسیج می‌توان به استفاده از سبک های جدید، ادبیات نو و جذاب، برنامه ها و سازماندهی های منظم و در نهایت ایجاد روحیه پر نشاط و پر تلاش بسیجیان برای انتقال مفاهیم نام برد.

...

ادامه دارد...

منبع : سایت سید علی


میزنه قلبم دوباره باز داره میاد بوی محرم

$
0
0

اشکی برای گریه به این دیده ها دهید دستی برای سینه زدن بر گدا دهید زنجیر و شال و بیرق و پیراهن سیاه چشم انتظار مانده ام اذن عزا دهید.

سفیر عشق به کوفه پای گذاشت تا مژده آمدن مولای عاشقان را به کوفیان بدهد اما افسوس که نمی دانست تاروپود و بافت وجودی این مردم از بی وفایی است . وقتی مسلم را شهید کردند و پیکر او را از بالای دارالعماره کوفه به زمین انداختند در آخرین ذره ذره لحظات وجود فریاد میزد کوفه میا حسین جان کوفه وفا ندارد .

با سلام خدمت همه کاربران عزیز امروز خیلی دلم هوای محرم را کرده هوای کربلا و ضریح شش گوشه ، معمولا رسمه بعد عید غدیر هیئت داران حسینی برای آماده سازی تکایا و هیئت ها خودشونو آماده میکنن انشا الله که خود آقا یه نظری به همه ما بکنه ، حقیقتا برای همین گفتم یه پستی برای پیشواز از محرم در سایت قرار بدیم تا ما هم خودمونو برای این ماه معنوی آماده کنیم .«وجعلنا من الماء کل شیء حیّ»؛ همه چیز با آب زنده است، دل من هم با اشک برای تو…(صلی الله علی الباکین علی الحسین.ع.)

حسین علیه السلام ، زنده ی جاویدی ست که هر سال دوباره شهید می شود و همگان را به یاری حق فرا می خواند . ای ماه خدا! در تقویم دل ما خاطره هیچ ماهی به سرخی تو نیست! سلام خدا بر تو و بر ستارگانی که بر گردت حلقه زده‎اند! و سلام خدا بر خورشید فروزانی که در خود جای داده‎ای! ای ماه خون! بار دیگر از راه می‎رسی و با نسیم گرم کربلایی، قصه آلاله‎های سرخ را به گوش جان می‎رسانی. دوباره سکوت تاریخ را در هم می‎شکنی و بغض ناله را از تنگنای حنجره‎ها آزاد می‎کنی. بانگ چاووش کاروانت به گوش می‎رسد و شیدائیان را دوباره به مهمانی شور و حماسه فرا می‎خواند و جان عشاق را از جام گریه سرمست می‎کند. و سلام بر محرم الحرام، ماه آغازین سال هجری قمری!

محرم راز دل بلاجویان و حرم مصفای اهل دل است، محرم نقطه پرگار اهل ولایت، محرم کتاب خون و شهادت، شور و شعور و کتاب عشق و شکوه شقایق شیدایی و کتاب غلبه نور بر ظلمت و جهل و نادانی است.و سلام بر حسین! سید و سالار شهیدان، سید اولیاء و شقایق سرخ روئیده در نینوا و سلام بر حسین! نور دیده بندگان خدا، گلبوته سرخ باغستان سبز توحید، عطیه بزرگ سرمدی و راهنمای راه رشد و شرف و فضیلت و هدف. سلام بر حسین! که دلیری و آزادگی از قامت بلندش روئید و عشق از نامش حرمت یافت. سلام بر حسین! سالار همه ناشران عقیده و جهاد، و سلام بر حسین، سرو بلند و آزادی و معرفت که از ذلت بیزار است و عاشق آزادی است.

حسین، عاشورا را آفرید و عاشورا حسینیان زمانه را، حسین خود را در بلا افکند تا ولا و ولایت به معنا بنشیند «البلاء للولا» با خون حسین تفسیر شد و مسجدالاقصی و کعبه هدی با خون حسین بقا یافت. حسین چون کتابی بی‎شیرازه، جسمش را به دم تیغ جباران سپرد تا شیرازه قرآن را مستحکم گرداند. حسین با خون خود عدالت، مظلومیت و عبودیت را عاشقانه تعبیر کرد.

حسین همه را به تلاش و مبارزه برای دستیابی به حقیقت زندگی فرا خواند. چرا که پیام کربلا و عاشورا پیام حریت، عدالت، عزت و سرافرازی است و نباید این اهداف بزرگ در مکتب حسین فراموش شود. اگر این اهداف نادیده گرفته شود فلسفه عزاداری و به تبع آن راه حسین (علیه السلام) فراموش خواهد شد. حسین بر ما آموخت که چگونه، عقیده را پاس بداریم. او راه جاودانگی معنوی و مردی را از راه درست و اصولی ترسیم کرد. پس بر او سلام باد.

این خود نیز یک درس است برای ما برای انسانها که : بدانیم هر آغاز را پایانیست و خوشی و شیرینی رای سختی و تلخی به همراست . پس بهترین کار اینگونه می نماید که به فکر حساب اعمال خود بوده و اینگونه تامل کنیم ، که اکنون در محضر حضرت حق برای پاسخگویی به اعمال خود هستیم ، وای که چقدر این لحظه شیرین اکنون برایم ترسناک شده ، شاید گناهانم زیاد شده ، خدایا مرا بیامرز که جز تو کسی ندارم و تویی!! که من از تو پیدا شدم .

سایت رهبران شیعه

روز شمار قیام کربلا

$
0
0

 

بناب ثارالله

در این قسمت،حوادثى را که در ارتباط با نهضت عاشورا در شام،مدینه،کوفه،مکه،کربلا و...به ترتیب زمانى اتفاق افتاده است،مى‏آوریم:
15 رجب 60 هجرى:مرگ معاویه در شام و نشستن یزید به جاى پدر.
28 رجب 60:رسیدن نامه یزید به والى مدینه مبنى بر بیعت گرفتن از حسین‏«ع‏»ودیگران.
29 رجب 60: فرستادن ولید،کسى را سراغ سید الشهدا و دعوت به آمدن براى‏بیعت،دیدار امام حسین‏«ع‏»از قبر پیامبر و خدا حافظى،سپس هجرت از مدینه،همراه بااهل بیت و جمعى از بنى هاشم.
3 شعبان 60: فرستادن ولید،کسى را سراغ سید الشهدا و دعوت به آمدن براى بیعت،دیدار امام حسین‏«ع‏»از قبر پیامبر و خداحافظى،سپس هجرت از مدینه،همراه با اهل بیت‏و جمعى از بنى هاشم.
ورود امام حسین‏«ع‏»به مکه و ملاقاتهاى وى با مردم.
10 رمضان 60: رسیدن نامه‏اى از کوفیان به دست امام،توسط دو نفر از شیعیان کوفه.
15 رمضان 60: رسیدن هزاران نامه دعوت به دست امام،سپس فرستادن مسلم بن‏عقیل به کوفه براى بررسى اوضاع.

5 شوال 60: ورود مسلم بن عقیل به کوفه،استقبال مردم از وى و شروع آنان به بیعت.
11 ذى قعده 60: نامه نوشتن مسلم بن عقیل از کوفه به امام حسین و فراخوانى به‏آمدن به کوفه.
8 ذى حجه 60: خروج مسلم بن عقیل در کوفه با چهار هزار نفر،سپس پراکندگى‏آنان از دور مسلم و تنها ماندن او و مخفى شدن در خانه طوعه.تبدیل کردن امام حسین‏«ع‏»
حج را به عمره در مکه،ایراد خطبه براى مردم و خروج از مکه همراه با 82 نفر از افرادخانواده و یاران به طرف کوفه. دستگیرى هانى،سپس شهادت او.
9 ذى حجه 60: درگیرى مسلم با کوفیان،سپس دستگیرى او و شهادتش بر بام‏دار الاماره کوفه،دیدار امام حسین با فرزدق در بیرون مکه.
ذى حجه 60: بر خورد امام حسین‏«ع‏»با حر و سپاه او در منزل‏«شراف‏».
ذى حجه 60: دریافت مجدد خبر شهادت مسلم بن عقیل و قیس بن مسهر در منزل‏«عذیب الهجانات‏».
2 محرم 61: ورود امام حسین‏«ع‏»به سرزمین کربلا و فرود آمدن در آنجا.
3 محرم 61: ورود عمر سعد به کربلا،همراه چهار هزار نفر از سپاه کوفه و آغازگفتگوى وى با امام براى وادار کردن آن حضرت به بیعت و تسلیم شدن.
5 محرم 61: ورود شبث‏بن ربعى با چهار هزار نفر به سرزمین کربلا.
7 محرم 61: رسیدن دستور از کوفه بر ممانعت‏سپاه امام از آب،ماموریت پانصدسوار دشمن بر شریعه فرات به فرماندهى عمرو بن حجاج.
9 محرم 61: ورود شمر با چهار هزار نفر به کربلا،همراه با نامه ابن زیاد به عمر سعد،مبنى بر جنگیدن با حسین‏«ع‏»و کشتن او،و آوردن امان نامه براى حضرت عباس‏«ع‏»و حمله‏مقدماتى سپاه عمر سعد به اردوگاه امام و مهلت‏خواهى امام براى نماز و نیایش در شب عاشورا.
10 محرم 61: درگیرى یاران امام با سپاه کوفه،شهادت امام و اصحاب،غارت‏خیمه‏ها،فرستادن سر مطهر امام به کوفه، توسط خولى.
11 محرم 61:حرکت‏سپاه عمر سعد و نیز اسراى اهل بیت از کربلا به کوفه،پس ازآنکه عمر سعد بر کشته‏هاى سپاه خود نماز خواند و آنان را دفن کرد و اهل بیت را برشترها سوار کرده به کوفه برد.
1 صفر 61: ورود اسراى اهل بیت‏«ع‏»از کربلا به دمشق.
20 صفر: بازگشت اهل بیت‏«ع‏»از سفر شام به مدینه.
فرهنگ عاشورا صفحه 187
جواد محدثى

آداب عزاداری در ماه محرم

$
0
0

 

آداب عزاداری در ماه محرم

1- سیاهپوشی :
از نظر فقهی پوشیدن لباس سیاه مکروه است ولی در عزاداری امام حسین (علیه السلام ) وائمه معصومین (علیهم السلام ) استثناء شده است زیرا این کار نشانه حزن و اندوه و نمودار شعائر و حماسه ها است .

2- تسلیت گویی :
اصل تسلیت گفتن در شرایط مصیبت و اندوهی که بر کسی وارد شده در اسلام مستحب است.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) : هرکس مصیبت دیده ای را تسلیت گوید ، پاداشی همانند او دارد.
(سفینةالبحار، ج2، ص188 )
* این سنت در بین شیعیان رایج است و با جمله « اَعظَمَ اللهُ اُجُورَکُم » همدیگر را تسلیت می دهند.
* امام باقر (علیه السلام ) : وقتی شیعیان به هم می رسند در مصیبت ابا عبدالله (علیه السلام )این جمله را تکرار نمایند : « اَعظَمَ اللهُ اُجُورَنا بمُصابنا بالحُسَین (علیه السلام ) وَ جَعَلَنا وَ اِیاکُم مِنَ الطالبینَ بثاره مع وَلیهِ الاِمام المَهدی مِن الِ مُحَمَدٍ علیهمُ السَلامُ.» خداوند اجر ما را به سوگواری و عزاداری بر امام حسین (علیه السلام ) بیفزاید و ما و شما را از خونخواهان او همراه با ولی خود امام مهدی از آل محمد (علیهم السلام ) قرار بدهد .
(مستدرک الوسایل،ج2،ص216)

3- تعطیلی کار در روز عاشورا :
امام صادق (علیه السلام ) : کسی که روز عاشورا را تعطیل کند ، یعنی عقب کسب و کارش نرود و به کوری چشم بنی امیه که روز عاشورا را متبرک می دانستند، اگر کسی برای معیشت روزانه اش هم فعالیتی نکند، خداوند حوائج دنیا و آخرتش را بر آورد و کسی که روز عاشورا روز حزن و اندوه او باشد، در عوض فردای قیامت که برای همه روز هول و ترس است برای او روز شادی خواهد بود.
(امالی شیخ صدوق ، ص129)
4- زیارت و زیارت خوانی :
علقمة بن حضرمی از امام باقر (علیه السلام ) در خواست نمود که مرا دعایی تعلیم بفرما که از راه نزدیک یا دور و از خانه ام در این روز (روز عاشورا ) بخوانم .
امام فرمودند : ای علقمه ! هرگاه خواستی (دعا بخوانی ) دو رکعت نماز بخوان بعد از آن این زیارت (عاشورا ) را بخوان .
پس اگر تو این زیارت را بخوانی ، دعا کرده ای به آنچه که ، ملائکه برای زائر حسین (علیه السلام ) دعا می کنند و خداوند صد هزار هزار درجه برای تو بنویسد و مثل کسی هستی که با حسین (علیه السلام ) شهید شده باشد تا مشارکت کنی ایشان را در درجات ایشان و شناخته نشوی مگر در جمله شهیدانی که شهید شده اند با آن حضرت و نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین (علیه السلام ) را از روزی که شهید شده است .
(مصباح المتهجد ، ص714)
[اگر می توانید زیارت عاشورای معروفه را با صد لعن و صد سلام بخوانید و اگر وقت ندارید برای صد لعن و صد سلام ، زیارت عاشورای غیر معروفه را که در اجر و ثواب با زیارت معروفه یکسان است ، هر روز بخوانید. (هر دو زیارت در مفاتیح الجنان هست.)]

5 - تباکی و گریستن :
در حدیث قدسی آمده که خداوند به حضرت موسی (علیه السلام) فرموند : ای موسی ! هر یک از بندگانم در زمان شهادت فرزند مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) (روز عاشورا) گریه کند یا حالت گریه به خود بگیرد و بر مصیبت سبط پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) تعزیت گوید همواره در بهشت خواهد بود. (مستدرک سفینه البحار، ج7، ص235)

6- برگزاری مجالس عزاداری :
امام صادق (علیه السلام) می فرماید : مجلس گرفتن شما را من دوست می دارم . در مجالس خود « امر ما را » زنده بدارید . خداوند رحمت کند کسی که امر ما را زنده بدارد. (وسایل الشیعه، ج10، ص235)

7 – نماز جماعت ظهر عاشورا :
سید الشهداء و یاران با وفای او همه کشته راه نماز شدند.از این رو در زیار ت مطلقه امام حسین خطاب به امام
می گوییم : اشهد انک قد اقمت الصلاة و اتیت الزکاة و امرت بالمعروف و نهیت عن المنکر .
1 تا 7 – سوگنامه عاشورا ، ص 80- 67

8 - باید مقدارى از لذائذ زندگى را که از خوردن و نوشیدن و حتّى خوابیدن و گفتن بدست مى‏آید ترک نموده ( مگر آن که لازم باشد ) و دیدار با برادران دینى را ترک کرده و آن روز را روز گریه و اندوه خود قرار دهد.و مانند کسى باشند که پدر یا فرزند خود را از دست داده است‏ .
* امام صادق (علیه السلام) : در روز (عاشورا) از کارهای لذتبخش دوری شود و آداب و سنن سوگواری بر پا گردد و تا زوال خورشید از خوردن و آشامیدن خودداری شود و بعد از آن همان غذایی خورده شود که سوگوارن می خورند.
(میزان الحکمه ، ج8 ، ص3783)
[ یکی از علما می فرمودند : از روز 7 محرم که آب را بر امام حسین (علیه السلام) بستند تا روز عاشورا سعی کنید آب نیاشامید، نوشیدنی های دیگر بیاشامید ولی به احترام آقا و اهل بیتش آب نیاشامید. ]

9- رعایت اخلاص:
عزاداری را بخاطر رسم و عادت انجام نداده و سعى کنیم این کارها را با نیتى خالص و براى رضاى خدا انجام داده و در خلوص خود نیز صادق باشیم. زیرا کار کوچکى که با نیت خالصانه و صادقانه همراه باشد بهتر از کارهاى زیادى است که خلوص و صداقت در آن نباشد ، حتى اگر چندین هزار برابر باشد. و این مطلب بخوبى از عبادتهاى حضرت آدم علیه السّلام و شیطان فهمیده مى‏شود ، زیرا عبادتهاى چندین هزار ساله شیطان او را از جاودانگى در آتش نجات نداد ولى یک توبه حضرت آدم علیه السّلام باعث بخشش خطا و برگزیدن او شد.

در هنگام انجام اعمال نیز باید مواظب باشد که ریاء و دوستىِ ستایش مردم در نیت او وارد نشود.

10- در آخر روز عاشورا زیارت تسلیت را بخواند، و روز عاشورا را با توسلى ...اصلاح حال و پذیرش عزادارى را [ از خداوند] خواسته و از کوتاهى خود معذرت بخواهد. 8 تا10 – ترجمه المراقبات ، ص53 – 47

اعمال ماه محرم

$
0
0

 

اعمال ماه محرم

چرا محرم؟!
پیش از اسلام عرب، جنگ در این ماه را حرام می‌دانست و ترک مخاصمه می‌کرد؛ لذا از آن زمان این ماه بدین اسم نامگذاری شد.(1) و روز اول محرم را اول سال قمری قرار دادند.(2) در توضیح این که چرا ماه‌های دیگر که جنگ در آنها حرام است، محرم نامیده نمی‌شود می‌توان گفت: چون ترک جنگ از این ماه شروع می‌شد به آن محرم گفتند.
این ماه در مکتب تشیع یادآور نهضت حضرت سیدالشهدا و حماسه‌ جاودان کربلاست.
این ماه، یادآور دلاورمردی‌های یاران با وفای اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، فداکاری‌های زینب کبری(سلام الله علیها)، حضرت سجاد(علیه السلام)، و همه‌ اسرای کاروان امام حسین(علیه السلام)، است. این ماه، یادآور خطبه‌ها و شعارهای آگاهی‌بخش سالار شهیدان، نطق آتشین حضرت زینب(سلام الله علیها) و خطابه‌ غرّای زین العابدین(علیه السلام)، است.
این ماه، یادآور استقامت حبیب بن مظاهر و شهادت عون و جعفر است.
آری این ماه، ماه پیروزی حق بر باطل است.

محرم از منظر ائمه(علیهم السلام)
شیعیان از امام رضا(علیه السلام)، چنین نقل شده است:
«وقتی محرم فرا می‌رسید، پدرم خندان دیده نمی‌شد، حزن و اندوه تا پایان دهه‌ اول بر او غالب بود و روز عاشورا، روز حزن و مصیبت و گریه ایشان بود.»(3)
همچنین حضرت امام رضا(علیه السلام) درباره‌ عاشورا می‌فرماید:
«کسی که عاشورا روز مصیبت و اندوه و گریه‌اش باشد، خداوند قیامت را روز شادمانی و سرور او قرار خواهد داد.»(4)

اعمال شب اول ماه محرم
1ـ نماز: این شب چند نماز دارد که یکی از آنها به شرح ذیل است:
دو رکعت، که در هر رکعت بعد از حمد یازده مرتبه سوره‌ توحید خوانده شود.
در فضیلت این نماز چنین آمده است:
«خواندن این نماز و روزه داشتن روزش موجب امنیّت است و کسی که این عمل را انجام دهد، گویا تمام سال بر کار نیک مداومت داشته است.»(5)
2ـ احیای این شب.(6)
3ـ نیایش و دعا.(7)

روز اول محرم

اول محرم هر سال اولین روز سال قمری است. از امام محمدباقر(علیه السلام) روایت شده است: «آن کس که این روز را روزه بدارد، خداوند دعایش را اجابت می‌کند، همانگونه که دعای زکریا(علیه السلام) را اجابت کرد.»(8)
دو رکعت نماز خوانده شود و پس از آن سه بار دعای زیر قرائت گردد:
«اللّهم انت الاله القدیم و هذه سنةٌ جدیدةٌ فاسئلک فیها العصمة من الشیطان و القوَّة علی هذه النّفس الامّارة بالسُّوء»(9)؛ بارالها! تو خدای قدیم و جاودانی و این سال، سال نو است، از تو می‌خواهم که مرا در این سال از شیطان حفظ کنی و بر نفس اماره (راهنمایی کننده) به بدی پیروز سازی.

روز دوم محرم
در چنین روزی کاروان امام حسین(علیه السلام) در سال 61 ه‍ .ق وارد سرزمین کربلا شد و با ممانعت لشکر حرّ مجبور به توقّف در آنجا گردید.(10)

روز سوم محرم
از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) نقل شده است:
«هر کس در این روز روزه بگیرد، خداوند دعایش را اجابت کند.»(11)
در آن روز سپاه عمر بن سعد وارد کربلا شد.

روز چهارم محرم
بی‌نتیجه بودن مذاکره حضرت سیدالشهداء(علیه السلام)، با عمر بن سعد برای وادار کردن لشکر وی به ترک جنگ و دعوت او و لشکرش جهت ملحق شدن به سپاه اسلام.

روز هفتم محرم
روزه گرفتن مستحب است.

روز نهم محرم
تاسوعای حسینی، روز محاصره‌ امام حسین(علیه السلام) و اصحابش در سرزمین کربلا توسط سپاه شمر.(12)

اعمال شب عاشورا
1ـ چند نماز برای این شب در روایات آمده است که یکی از آنها چنین است:
چهار رکعت نماز که در هر رکعت بعد از سوره‌ حمد، 50 بار سوره‌ توحید خوانده می‌شود. پس از پایان نماز، 70 بار «سبحان الله والحمدالله و لا اله الاّ الله و الله اکبر ولا حول ولا قوة الاّ بالله العلیّ العظیم» خوانده شود.(13)
2ـ احیای این شب کنار قبر امام حسین(علیه السلام).(14)
3ـ دعا و نیایش. (15)

روز عاشورا
1ـ عزاداری بر امام حسین(علیه السلام) و شهدای کربلا، در این مورد از امام رضا(علیه السلام) نقل شده است:
هر کس کار و کوشش را در این روز، رها کند، خداوند خواسته‌هایش را برآورد و هر کس این روز را با حزن و اندوه سپری کند، خداوند قیامت را روز خوشحالی او قرار دهد. (16)
2ـ زیارت امام حسین(علیه السلام).(17)
3ـ روزه گرفتن در این روز کراهت دارد؛ ولی بهتر است بدون قصد روزه، تا بعد از نماز عصر از خوردن و آشامیدن خودداری شود. (18)
4ـ آب دادن به زائران امام حسین(علیه السلام).(19)
5ـ خواندن سوره توحید هزار مرتبه.(20)
6ـ خواندن زیارت عاشورا. (21)
7ـ گفتن هزار بار ذکر «اللّهم العن قتلة الحسین(علیه السلام).»(22)

روز دوازدهم محرم
ورود کاروان اسیران کربلا به کوفه و شهادت حضرت سجاد(علیه السلام) در سال 94 ه‍ .ق.

روز بیست و یکم محرم
1ـ روزه‌ این روز مطلوب است. (23)

پی‌نوشت‌ها:
1- مصباح کفعمی، ص 509.
2- فرهنگ عاشورا، ص 405، جواد محدثی.
3- وسائل الشیعه، ج 5، ص 394، حدیث 8.
4- همان، حدیث 7.
5- بحارالانوار، ج 98، ص 333؛ وسائل الشیعه، ج 5، ص 294، حدیث 1؛ مفاتیح الجنان، ص 286.
6- مصباح المتهجد، ص 783.
7- بحارالانوار، ج 98، ص 324.
8- عروة الوثقی، ج 2، ص 243؛ وسائل الشیعه، ج 7، ص 347، حدیث 3.
9- بحارالانوار، ج 98، ص 334.
10- فرهنگ عاشورا، ص 406.
11- عروة الوثقی، ج 2، ص 242؛ وسائل الشیعه، ج 7، ص 348.
12- وسائل الشیعه، ج 7، ص 339، حدیث 1.
13- همان، ص 295، حدیث 4 و 5.
14- بحارالانوار، ج 98، ص 340.
15- همان، ص 338.
16- بحارالانوار، ج 98، ص 43، حدیث 5.
17- کامل الزیارات، ص 174، حدیث 5 و 6.
18- وسائل الشیعه، ج 7، ص 338، حدیث 7.
19- کامل الزیارات، ص 174، حدیث 5.
20- وسائل الشیعه، ج 7، ص 339، حدیث 8.
21- کامل الزیارات، ص 174.
22- مفاتیح الجنان، ص 298.
23- بحارالانوار، ج 98، ص 345، حدیث 1.

نویسنده : سید عباس رفیعی پور

فوری// دانشجویان سفارتخانه انگلیس را تسخیر کردند

$
0
0
فوری// دانشجویان سفارتخانه انگلیس را تسخیر کردند

خبرنامه دانشجویان ایران: تجمع دانشجویان در مقابل سفارت انگلیس از دقایقی پیش شروع شد.


به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان دانشگاه‌های تهران ظهر امروز در اولین سالگرد شهادت دکتر مجید شهریاری استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی، در مقابل سفارت انگلیس در تهران تجمع بزرگی را برگزار و در آن ضمن حمایت از مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاهش ارتباط ایران با دولت انگلیس انزجار خود را از سیاست های انگلیس در قبال ایران اعلام کردند.

گزارش لحظه به لحظه این تجمع را در زیر ببینید:

- جمعیت دانشجویان در حال حاضر حدود 400 نفر است.

- نیروهای پلیس از حضور دانشجویان مقابل درب سفارت ممانعت می کنند و دانشجویان در خیابان رو به روی سفارت ایستاده اند.

- در دست اغلب دانشجویان عکس شهید شهریاری و شهید رضایی نژاد است که زیر آن نوشته شده است که ما ادامه دهنده راه شهریاری هستیم .

- دانشجویان برای اثبات دانشجو بودنشان جزوه های خود را در دست گرفتته اند .

- در دست دانشجویان پرچم های" یا حسین" و پلاکاردهای "هیهات من الذله" و" دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد " و" تا زنده ایم رزمنده ایم" و "دانشجو بیدار است از کفار بیزار است " هست.

- دانشجوها با خشم و نفرت فریادهای "مرگ بر آمریکا" و" مرگ بر اسرائیل "سر می دهند و در میان شعارهای خود بر تروریست بودن دولت و رییس جمهور انگلیس تاکید می کنند .

این در حالی است که ساعتی قبل از تجمع وزارت خارجه انگلیس در بیانیه ای که نشات گرفته از هراس آن ها از دانشجویان و اقدامات آن ها بوده است اعلام کرد که ما تروریست نیستیم و از این اعمال حمایت نمی کنیم. و ملتمسانه از پلیس ایران خاسته اند که امنیت آن ها را تضمین کنند.

- دقایقی پیش مهدی خوجگی نماینده جنبش عدالت خواه پشت تریبون رفت و اعلام کرد که استاد شهریاری ما راه شما را ادامه می دهیم حتی اگر تک تک ما را بکشند. وی در ادامه گفت: ما آمده ایم تا انتقام 30 ساله خود را از انگلیس بگیریم و تا پرچم انگلیس را از آن بالا به زیر نکشیدیم دست از تجمع بر نمی داریم.

- جمعیت با شعار دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد حرفهای خوجگی را تایید می کنند.

- دانشجویان در حالی که پرچم اسرائیل و انگلیس را به آتش می کشند شعار می دهند که سفیر روباه پیر اخراج باید گردد .

- دانشجویان تجمع کننده در مقابل سفارت انگلیس وارد سفارت این کشور شدند. نیروی انتظامی نتوانست در مقابل دانشجویان مقاومت کند.

- هم اکنون دانشجویان با پایین کشیدن پرچم انگلیس، پرچم جمهوری اسلامی ایران را بر سر در سفارت انگلیس در تهران نصب کردند.

- تجمع‌کنندگان تصاویری از قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و نیز شهیدان شهریاری و علیمحمدی را در دست دارند.

در این حال نسیم نوشت:

- مردم عادی به جمع دانشجویان اضافه شدند و علیه انگلیس شعار دادند

-مقابل درب اصلی سفارت میان ماموران و مردم درگیری پیش آمده

- دانشجویان از درب ورودی بالا رفتند و پرچم یا حسین را بر فراز آن برافراشتند

- دانشجویان پرچم ایران را جایگزین پرچم انگلیس کردند

- دانشجویان ماهواره های سفارت انگلیس را از بالای ساختمان به پایین پرتاب کردند

- 20 الی 30 نفر از دانشجویان وارد وارد سفارت انگلیس شدند

- تا کنون هیچکدام از نیروهای سفارت بیرون نیامدند

- دانشجویان اسناد داخل سفارت را به بیرون آورده و پاره کردند

- درب سفارت برای لحظاتی باز شد و خیل عظیمی از دانشجویان وارد سفارت شدند

اخبار تکمیلی:

- خوجگی در ادامه گفت: به مبارزات خود ادامه دهید تا همانطور که سفیر را اخراج کردند. سفارت را هم ببندند.

- حجت الاسلام قاسمیان از شهید شهریاری تجلیل کردند و گفتند ما اکنون صدها هزار شهریاری در کشور خود داریم

- علی جمشیدی دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن اسلامی های دانشجویان مستقل با حضور پشت میکروفن گفت: سی سال پیش امام خمینی گفت که آمریکا هیچ غلطی نمی کند. این ما بودیم که سفارت آمریکا را تسخیر کردیم و انگلیس تنها نوچه آمریکا است پس هیچ غلطی نمی تواند بکند. ما امروز این جاسوس خانه انگلیس را بر سر آنها خراب خواهیم کرد.

- دانشجویان با شعار "حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست" حرفهای جمشیدی را تایید کردند

- جمشیدی در ادامه گفت: امروز به یاد شهدای عاشورا و به یاد یاران حسین شعار سر می دهیم "لبیک یا حسین"

- جمشیدی در ادامه افزود: سی سال پیش سفارتخانه آمریکا را گرفتیم و امروز نوبت سفارت انگلیس است. با فریاد الله اکبر امروز خودمان اینجا را به آتش می کشیم. آخرین کلام هم اینکه می خواهم امروز علی وار عمل کنید.

- دانشجویان با شعارهای "حیدر حیدر" و "امروز اینجا را با خاک یکسان می کنیم" و "سفارت خباثت تعطیل باید گردد" به سمت سفارت هجوم بردند.

- دانشجویان پرچم انگلیس را به پایین کشیدند و به جای آن پرچم ایران را نصب کردند.

- دانشجویان از درب ورودی بالا رفتند و پرچم یا حسین را بر فراز آن برافراشتند

- تعدادی از دانشجویان به داخل سفارت رفتند و حیاط سفارت را آتش زدند.

- مجسمه های سردر سفارتخانه در حال شکسته شدن است.

اخبار تکمیلی::

-مقابل درب اصلی سفارت میان ماموران و مردم درگیری پیش آمده

- دانشجویان پرچم ایران را جایگزین پرچم انگلیس کردند

- دانشجویان ماهواره های سفارت انگلیس را از بالای ساختمان به پایین پرتاب کردند

- 20 الی 30 نفر از دانشجویان وارد وارد سفارت انگلیس شدند

- تا کنون هیچکدام از نیروهای سفارت بیرون نیامدند

- دانشجویان اسناد داخل سفارت را به بیرون آورده و پاره کردند

- درب سفارت برای لحظاتی باز شد و خیل عظیمی از دانشجویان وارد سفارت شدند

- یکی از دانشجویان حاضر در داخل سفارت انگلیس از پرتاب گسترده گاز اشک آور به سمت دانشجویان از سوی نیروهای امنیتی برای خارج کردن آنان از درون سفارت خبر داد.

- درب سفارت بسته شده و حدود 100 نفر از دانشجویان درون سفارت حضور دارند که در محاصره نیروهای انتظامی هستند

- هم اکنون 100 نفر از دانشجویان درحال خواندن زیارت عاشورا درون سفارت هستند

- تعداد دیگری از دانشجویان با وجود جلوگیری شدید ناجا توانستند وارد سفارتخانه شوند

خبر جدید//

- در همین حال خبرنگار ما گزارش داد بیش از 200 نفر از دانشجویان تهرانی وارد باغ قلهک شدند

خبر جدید//

- یکی از دانشجویان حاضر در داخل سفارت به خبرنگار ما گفت: از محل ساختمان اصلی سفارت دود بلند شده و این در حالی است که دانشجویی در آن محل حضور ندارد.

- دانشجویان آرم سلطنتی جاسوسخانه انگلیس را از جای کنده و به نشانه پیروزی به دست مردم دادند

خبر جدید//

حمید رسایی در جمع دانشجویان حاضر شد.

نیروی انتظامی چندین حلقه نیروی یگان ویژه در برابر ساختمان سفارت انگلیس تشکیل داده است و از می‌کوشد تا دانشجویان معترض را به بیرون از سفارت هدایت کند.

برپایه این گزارش گروهی از دانشجویان معترض در داخل سفارت انگلیس حضور داشته و بر باقی‌ماندن در محوطه داخل سفارت اصرار دارند که تلاش‌ها برای خارج کردن آنان ادامه دارد.

جمعیت مقابل سفارت انگلیس نیز با هدایت نیروی انتظامی پراکنده شده و در سطح خیابان فردوسی به حرکت درآمده‌اند.
شنیده‌ها حاکی است که تعدادی از دانشجویان معترض از سوی نیروی انتظامی بازداشت شده‌اند.

خبر جدید//

تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران باغ قلهک را به تسخیر خود درآوردند. به گزارش فارس، پس از اینکه گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به اقدامات خصمانه رژیم سلطنتی انگلیس وارد محوطه سفارت این کشور در تهران شدند جمعی دیگر از دانشجویان تهرانی نیز با حضور در مقابل باغ قلهک، وارد این باغ شدند.

در حال حاضر 200 دانشجوی تهرانی در این باغ حضور دارند.

خبر جدید//

دانشجویان معترض در محوطه سفارت انگلیس نماز جماعت مغرب و عشا برپا کردند. همچنین دانشجویانی که وارد باغ قلهک شده نماز جماعت مغرب و عشا و مراسم زیارت عاشورا برگزار کردند.

خبر جدید//

نیروی انتظامی تعدادی از دانشجویانی که به داخل باغ قلهک وارد شدند را بازداشت کرد و در پی این اقدام دانشجویان با ماموران درگیر شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، تعدادی از دانشجویانی که به داخل باغ قلهک وارد شدند توسط نیروی انتظامی بازداشت شدند. در پی این اقدام، دانشجویان بیرون از باغ درصدد آزادی آنان برآمدند و با نیروی انتظامی درگیر شدند.

Viewing all 156 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>