Quantcast
Channel: .: بناب ثارالله :.
Viewing all 156 articles
Browse latest View live

حاشیه‌نگاری خبرنگاران از‌ راهپیمایی تبریز

$
0
0

حاشیه‌نگاری خبرنگاران از‌ راهپیمایی تبریز

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: سی‌ و سومین راهپیمایی 22 بهمن با حضور پرشور نوجوانان، جوانان و نسل سومی‌ها که رویش‌های انقلاب اسلامی هستند، همراه بود ضمن آنکه خردسالان و نوجوانان آذربایجانی با حمل پلاکاردهایی با مضمون احمدی‌روشن، شکوه خاصی به این جشن داده بودند.

حضور پررنگ رویش‌های انقلاب حرف اول و آخر می‌زد / هر خردسال آذربایجانی یک احمدی‌روشن بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا، راهپیمایان تبریزی امروز در حالی‌که شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دادند پرچم سه رنگ ایران اسلامی را با افتخار بر روی دستان خود حمل کرده و با سر دادن شعارهایی بر بی‌اثر بودن تحریم‌ها تاکید کردند.

این حضور حماسی با حاشیه هایی همراه بود که به برخی از انها اشاره می‌شود:

*مرد و زن و پیر و جوان به خیابان‌ها آمده‌اند تا حضور خود را به رخ دشمنان بکشانند در این میان حضور نوجوانان و جوانان بسیار چشمگیر بود.

*کودکان و نوجوانان در حالی‌که بادکنک‌هایی با نوشته‌های پیروزی انقلاب اسلامی در دست داشتند، در کنار پدران و مادران خود در این راهپیمایی باشکوه حضور یافته بودند.

* بازخوانی سرودهای انقلابی به ویژه سرود 22 بهمن توسط گروه 110 نفری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز که با لباس‌هایی در شمایل پرچم سه رنگ ایران اسلامی حاضر بودند در مقابل ساختمان دارایی یکی از حاشیه‌های راهپیمایی امسال تبریز بود که به دلیل اجرای زیبا مورد توجه تمام راهپیمایان، عکاسان و فیلم‌برداران قرار گرفت.

* همزمان با جشن سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تیم‌های ایثار و امدادگران هلال‌احمر به صورت گسترده در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در تبریز حاضر شده بودند.

*نمایشگاهی با مضمون دوران انقلاب در مسیر راهپیمایی خیابان انقلاب برپا شده بود و در این نمایشگاه صدها اثر و اتفاقات مهم چاپ شده دوران مبارزات انقلاب در معرض دید راهپیمایان قرار گرفته بود.

* در راهپیمایی 22 بهمن تبریز قریب به اتفاق مردم با خانواده حضور یافته بودند، بچه‌ها در کالسکه با مضامین همه ما احمدی روشن هستیم و عکس‌های رهبری جلوه‌ای خاصی به راهپیمایی داده بود.

*شماری از نوجوانان که لباس بسیجی بر تن و چفیه بر گردن داشتند با حمل پارچه نوشته‌هایی با عنوان همه ما احمدی روشن هستیم ضمن حمل تصاویری از امام راحل، مقام معظم رهبری و رئیس جمهور راهپیمایی امسال 22 بهمن را حال و هوای دیگری بخشیده بودند.

*مراسم بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تبریز در میدان نماز و با حضور خانواده‌های شهدا ، اقشار مختلف مردم، مسئولان، روحانیون همچنین با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد.

* در دست داشتن ماکت پهپاد جاسوسی آمریکایی و حرکت دادن آن بالای سرشان و سخره گرفتن سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر برگرداندن پهپاد از دیگر حاشیه‌های راهپیمایی مردم تبریز بود.

* حضور ورزشکاران و رزمی‌کاران که با لباس‌های رزمی و ورزشی در راهپیمایی امروز حضور پیدا‌ کرده‌اند، یکی از سوژه‌های عکاسان و تصویربرداران در راهپیمایی امروز بود.

* تعداد زیادی از ورزشکاران رشته‌هایی همچون تکواندو، کاراته، فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواران مسابقات ورزشی با موتور در راهپیمایی امروز حضور داشتند.

*دانش‌آموزان دختر با شمایل‌های بسیج دانش‌آموزی و چفیه‌هایی بر دوش انداخته، به طور منظم به سمت میدان نماز تبریز حرکت می‌کردند.

* گروه موزیک نیروهای مسلح در مقابل جایگاه در میدان نماز و در طول مسیر سرودهای انقلابی را اجرا می‌کردند.

*حضور پررنگ کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در راهپیمایی مردم تبریز احوالپرسی با مردم عادی، مردم را متعجب و غافلگیرد کرده بود.

*توزیع پوستر تبلیغات کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در میان مردم که در پشت اکثر آنها آیات قرآن و آیت‌الکرسی چاپ شده بود تا مردم مجبور به نگهداری آن باشد، قابل توجه بود.


عکس دیدار جمعی از رزمندگان شهرستان بناب با امام خمینی(ره)

$
0
0

برای اولین بار از پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله: تصویر مربوط به  دیدار امام جمعه وقت و جمعی از رزمندگان شهادت طلب و بسیجی شهرستان بناب با امام خمینی(ره)

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی بر روی آن کلیک نمایید.

((برای مشاهده عکس در سایز بزرگتر بر روی تصویر کلیک نمایید.))

منبع: bonabsarallah.persianblog.ir

مردم آذربایجان شرقی در لبیکی دیگر فردا به دیدار معشوق می روند

$
0
0

به مناسبت قیام 29 بهمن تبریز

مردم آذربایجان شرقی در لبیکی دیگر فردا به دیدار معشوق می روند

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا:اقشار مختلف مردم آذربایجان شرقی فردا به مناسبت فرا رسیدن سالروز قیام خونین مردم تبریز در 29 بهمن 1356 علیه رژیم ستم شاهی، فردا در لبیکی دیگر به دیدار معشوق دل ها و ولی امر مسلیمن جهان می روند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اعلام این خبر، گفت: کاروان مزبور امروز بعد از نماز مغرب و عشاء از نقاط مختلف تبریز و شهرستان های استان عازم تهران شده و فردا با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند کرد.

حجت الاسلام حسین تقی زاده افزود: در این کاروان چهار هزار نفر از مردم اقصی نقاط آذربایجان شرقی حضور دارند که از این تعداد 500 نفر را بانوان تشکیل می دهد.

وی گفت: نام نویسی از افراد فوق از مدت ها قبل به وسیله پایگاه های مقاومت بسیج، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و سایر سازمان ها و ارگان های مختلف استان انجام شده است.

حجت الاسلام تقی زاده، با بیان اینکه در جمع زیارت کنندگان استان با مقام عظمای ولایت، سعی شده تمام اقشار و گروه های مختلف مردمی اعم از خانواده های معظم شهدا، ایثارگران، جوانان، دانشجویان، روحانیون و دیگر دسته های مردمی حضور داشته باشند، گفت: با وجود اینکه تعداد متقاضیان بسیار بیشتر از رقم فوق بود، ولی به دلیل محدودیت ها نمی توانستیم بیش از این نام نویسی کنیم.

وی، تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، اجرای سرود دسته جمعی، سخنرانی آیت الله محسن مجتهدشبستری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز و در نهایت گوش جان سپردن به بیانات ولی امر مسلمین جهان را جزو برنامه های دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبری بیان کرد.

حاشیه نگاری راهپیمایی 22 بهمن بناب + تصاویر

$
0
0

حاشیه نگاری راهپیمایی 22 بهمن بناب + تصاویر

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله به نقل از ایثار بناب: واقعا دست مریضاد به این مردم ... که در سرما وگرما بیرون می آیند و به یاری انقلابشان بر می خیزند.باید هم ، مردم ایران الگوی جوانان کشورهای منطقه باشند.چون تا آخر ایستاده اند. از آن کودکی که دست در دست پدرش می دهد تا رسم وفاداری را بیاموزد وبه خیابان می آید. وتا آن پیر مرد 70 ساله ای که مثل حبیب بن مظاهر ولایتمداری خود را ثابت می کند. آری مردم بناب نیز مانند سایر شهر های ایران خروشیدند.تا همگان بدانند نه تنها تحریم بلکه ترور دانشمندان هسته ای هم نمی تواند موتور پیشرفت انقلاب را نگه دارد.مردم با حضور خود نا امیدی را به دشمنان انقلاب هدیه کردند.مردم بناب 40 درصد بیشتر از سال قبل آمده بودند. مردم بناب با بصیرت خود همیشه جلوتر از مسئولین بوده اند.نوجوانان زیادی را دیدم که با نوآوری پرچم های رنگی ایران عزیز را حمل می کرد.
 من آن نوجوانی را که ماکت پهباد جاسوسی آمریکا را حمل می کرد مرا به تعجب وا داشت که واقعا بصیرت در چهره نوجوانان ما هم  موج می زند.شاید می خواست این ماکت را به اوباما هدیه کند تا با آن بازی کند!!!

 




 

 

 

 

بازتاب گسترده خبر مسلمان شدن «علی استون» در رسانه‌های غربی

$
0
0

اسلام آوردن استون و عکس‌العمل متفاوت رسانه‌های غربی

بازتاب گسترده خبر مسلمان شدن «علی استون» در رسانه‌های غربی

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: روز گذشته خبرگزاری فارس خبر مسلمان شدن علی (شان) استون را به صورت اختصاصی منتشر کرد که این خبر در رسانه‌های غرب بازتاب‌های گسترده و در عین حال متفاوتی داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، «شان استون» عصر روز گذشته طی مراسمی در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان با حضور «نادر طالب‌زاده» به دین مبین اسلام گروید.

این خبر همان لحظه به طور اختصاصی از خبرگزاری فارس منتشر شد که بازتاب گسترده‌ای در سطح رسانه‌های خارجی به همراه داشت.

خبرگزاری رویترز با تیتر «پسر الیور استون_مدافع احمدی‌نژاد_ مسلمان شد.»

دیلی نیوز نوشت: «پسر الیور استون در ایران مسلمان شد_پدر مشهور همچنان سکوت کرده است.»

هافینگتون پست نیز این خبر را با این جمله شروع کرد: «شان استون در بازدید خود از ایران مسلمان شد.»

همچنین شبکه فاکس نیوز اینگونه اعلام کرد: «پسر الیور استون فیلمساز، مسلمان شد، او هم‌اکنون یک شیعه است.»

ده‌ها منبع دیگر از جمله خبرگزاری فرانسه، سایت سینمایی هالیوود ریپورتر، روزنامه شیکاگو تریبون، سایت خبری بلومبرگ، روزنامه نیویورک دیلی، روزنامه دیلی میل و ... این خبر را همراه با صحبت‌های «شان استون» پس از تشرف به اسلام منتشر کردند.

بسیاری از این منابع با اشاره به این نکته که «شان استون» با برگزیدن نام «علی» به مذهب شیعه ایمان آورده است، گوشه‌هایی از مصاحبه تلفنی وی با خبرگزاری فرانسه پس از تشرف به اسلام را منتشر کردند.

«استون» در این مصاحبه متذکر شده که مسلمان شدن او معنای نفی ادیان مسیحیت و یهود نیست، بلکه همیشه همه پیامبران از جمله حضرت محمد را قبول داشته است.

خبرگزاری رویترز نیز با انتشار این خبر به نقل از خبرگزاری فارس نوشت: «شان استون» که پیش از این داشتن سلاح اتمی را حق مسلم ایران دانسته است، دلیل گرویدن خود به دین اسلام را بیان نکرده است.

انتخابات پرشور ضربه سختی به دشمن خواهد بود

$
0
0
امام خامنه‌ای در دیدار مردم آذربایجان:

انتخابات پرشور ضربه سختی به دشمن خواهد بود

همه باید بدانند که حضور مردم در انتخابات، کشور را به پیش خواهد برد و دشمن را در اجرای توطئه‌هایش دچار تردید و تزلزل و وادار به عقب نشینی خواهد‌کرد.
به گزارش بناب ثارالله ، حضرت "آیت‌الله خامنه‌ای" رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از علما، مسئولان و قشرهای مختلف مردم آذربایجان، با اشاره به حضور ده‌ها میلیونی و بسیار پرشورتر و با نشاط تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چرائی این اعجاب آفرینی و عظمت ملت عزیز ایران را، بصیرت و موقع شناسی بی نظیر آنان دانستند و تأکید کردند: «ملت ایران با این بصیرت، ایستادگی و حضور به هنگام در صحنه، هیچگاه شکست نخواهد خورد و در انتخابات 12 اسفند نیز ملت بار دیگر هوشیاری و موقع شناسی خود را نشان خواهد داد و با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد.»

در این دیدار که در آستانه 29 بهمن، سالروز قیام مردم تبریز بر ضد رژیم ستم شاهی در سال 1356، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی حوادث مهم انقلاب اسلامی را درس آموز و شاخص های عمده در مسیر حرکت به سوی قله ها و اهداف برشمردند و با اشاره به راهپیمایی عظیم ملت ایران در 22 بهمن افزودند: «امسال همه تأکید داشتند که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور، نسبت به سال‌های قبل، پرشورتر و با نشاط تر بوده است اما سؤال مهم این است که چرا امسال شاهد چنین حضور با عظمت تری بودیم؟»

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: «پاسخ به این سؤال جز به بصیرت و موقع شناسی کم نظیر مردم بر نمی گردد زیرا ملت ایران امسال احساس کرد که کشور و نظام و اسلام به این حضور نیازمند است.»

ایشان با اشاره به تبلیغات پرحجم و گسترده رسانه ها و دستگاه های تبلیغاتی جبهه دشمن عنود و شریر، تحت هدایت شبکه صهیونیستی جهانی، تأکید کردند: «هدف اصلی تبلیغات متراکم، القای این دروغ بزرگ بود که ملت شجاع، مؤمن و امتحان داده ایران، نسبت به انقلاب، اسلام و اهداف والای خود سست و بی انگیزه شده است.»

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: «تمرکز این تبلیغات هم برروی راهپیمایی 22 بهمن بود تا شاید حضور مردم کمرنگ و بی رونق شود اما ملت ایران با بصیرت و موقع شناسی اعجاب برانگیز ، متوجه این ترفند دشمن شد و با حضور عظیم خود در راهپیمایی 22 بهمن امسال، به دهان دشمن کوبید.»

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به گزارش‌های موثق درخصوص حضور بسیار پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن در هشتصد و پنجاه شهر کشور خاطرنشان کردند: «این ملت ایران است. این ملت با چنین بصیرت و موقع شناسی و حضور در صحنه، شکست نخواهد خورد.»

ایشان تأکید کردند: «آن‌هایی که باید پیام این حضور با عظمت مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن را بگیرند، گرفتند و آن‌هایی که در مغزهای الکلی و آفت دیده خود، خیالاتی در سر می پروراندند، متوجه شدند که در ایران چه خبر است و ملت قهرمان ایران چگونه در صحنه حاضر است.»

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دستگاه‌های تبلیغاتی جبهه استکبار برای منعکس نشدن حقیقت و عظمت حضور مردم افزودند: «کسانی که مدعی آزادی اطلاعات و اخبار هستند، اخبار مربوط به این راهپیمایی را سانسور کردند و راهپیمایان میلیونی تهران را هزاران نفر و جمعیت ده ها میلیونی کشور در راهپیمایی را صدها هزار نفر عنوان کردند.»

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: «دشمن همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، انواع شیوه های دروغ پردازی، تقلب، خدعه و تزویر را به کار گرفته است اما هنگامی که پیام صادقانه یک ملت از دل برآید، کار خود را خواهد کرد و احساس حضور و انقلابی گری و حرکت همراه با عزم راسخ، همچون هوای خوش بهاری در همه جا نفوذ و همه را بهره مند خواهد کرد.»

ایشان افزودند: «نمونه آشکار این واقعیت، تحولات اخیر در شمال آفریقا، و کشورهای عربی و دنیای اسلام و فراگیر شدن شعارهایی است که روزی ملت ایران، مظلومانه آن ها را سر می داد.»

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: «اسلام در حرکت عظیم خود به نقطه حساسی رسیده است و نسل های آینده شاهد حوادث مهمی خواهند بود که دنیا را دگرگون خواهد کرد و سیاست های مسلط مادی مستکبرانه را نیز از بین خواهد برد.»

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: «کانون اصلی این حرکت، جمهوری اسلامی ایران است و جوشش اولیه آن هم از ایران بوده و ملت ایران همچنان ایستاده است.»

ایشان، ایستادگی ملت ایران را رمز موفقیت و دستاوردهای بزرگ نظام اسلامی دانستند و افزودند: «هنگامی که ملتی می ایستد و در مقابل شبکه پرهیمنه و پرهیاهو دشمن به خود ترس و واهمه راه نمی دهد، در عرصه های علم و فناوری، اقتصاد، مسائل اجتماعی، سیاست ورزی بین المللی و تأثیرگذاری بر ملت ها، پیشرفت خواهد کرد و تفکر، دین و شعارش فراگیر خواهد شد.»

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: «به لطف خداوند و به برکت این ایستادگی و استحکام درونی ملت ایران، جوانان، با همت ها و استقامت خود کشور را همانند دسته گل خواهند ساخت و آن را تبدیل به یک الگوی موفق و پیشرفته برای جهان اسلام خواهند کرد.»

حضرت آیت الله خامنه ای لازمه پیشرفت و سازندگی کشور را، استمرار حرکت در مسیر صراط مستقیم الهی و راه اسلام، دیانت و شریعت و حفظ هوشیاری و بصیرت و عمل به وظیفه دانستند و با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس نهم افزودند: «دستگاه های تبلیغاتی و رسانه های جبهه استکبار و عوامل همیشگی آن ها، تلاش گسترده ای را آغاز کرده اند تا انتخابات مجلس، انتخابات بی رونقی باشد اما همه باید بدانند که حضور مردم در انتخابات، کشور را به پیش خواهد برد و دشمن را در اجرای توطئه هایش دچار تردید و تزلزل و وادار به عقب نشینی خواهد کرد.»

ایشان تأکید کردند: «انتخابات پرشور ضربه سختی به دشمن خواهد بود.»

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر این که دل های مردم در دست خدا است، افزودند: «با عنایت و کمک خداوند متعال، انتخابات مجلس نهم پرشور و با احساس و همراه با بصیرت و حضور فراوان مردم، برگزار خواهد شد.»

رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کردند نتیجه انتخابات دوازدهم اسفند، انتخاب مجلس و نمایندگانی خوب برای ورود به عرصه کار و خدمت باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش و جایگاه آذربایجان و به ویژه تبریز در حوادث و تحولات یکصد سال گذشته کشور، افزودند: «مهمترین ویژگی قهرمانان و نام آوران تبریز همچون ستارخان و باقرخان، تدین و حرکت در مسیر دین و پیروی از علمای دین بوده است.»

ایشان همچنین با اشاره به نقش آفرینی علما و مردم آذربایجان و تبریز در نهضت اسلامی و حوادث مربوط به پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن، خاطر نشان کردند: «تقدیم دو شهید محراب از میان پنج شهید محراب، و شجاعت و خط شکنی لشکر دلاور و قهرمان عاشورا در دوران دفاع مقدس نمونه هایی از کارنامه درخشان و برجسته مردم آذربایجان است.»

در ابتدای این دیدار "آیت الله مجتهد شبستری" نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در سخنانی ضمن گرامی‌داشت قیام 29 بهمن در سال 1356، به پیشگامی مردم آذربایجان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: «مردم غیور و با بصیرت آذربایجان، در انتخابات 12 اسفند نیز حماسه ای فراموش نشدنی خلق خواهند کرد.»

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

دانلود سرود روز مرگ اهریمن، 29 بهمن

$
0
0

سرود "روز مرگ اهریمن، 29 بهمن" 

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله: سرود "روز مرگ اهریمن، 29 بهمن" در آستانه سالروز قیام خونین 29 بهمن مردم تبریز تولید شد.

به گزارش سلام تبریز این سرود به سفارش دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، آهنگسازی غلامرضا میرزازاده و شعر شهلائی تولید گردیده است.

دریافت سرود

منبع: سلام تبریز

 

آمریکا و اسرائیل تکیه‌گاه‌های خود در خاورمیانه را از دست دادند

$
0
0

سید حسن نصرالله در مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت

آمریکا و اسرائیل تکیه‌گاه‌های خود در خاورمیانه را از دست دادند
 

بناب ثارالله به نقل از سلام تبریز: دبیر کل حزب الله لبنان با رد هرگونه دخالت حزب الله در انفجارهای اخیر در برابر سفارت های رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر،‌از موضع رژیم های عربی در حمایت از رژیم صهیونیستی به ضرر ملت فلسطین به شدت انتقاد کرد.

 
 

سید "حسن نصرالله" در سخنرانی امشب خود در همایش اعلام وفاداری به شهدای  مقاومت اسلامی و تکریم شهدایی مانند "سید عباس الموسوی"، شیخ "راغب حرب" و  "حاج "عماد مغنیه که در منطقه الضاحیه در حومه جنوبی بیروت برگزار شد، گفت:  در این سالروز ما مناسبت‌ها، تاریخ و بزرگی‌ها و شهادت جمع کثیری از  رهبرانمان، رهبران مقاومت، "راغب حرب" شیخ شهدای مقاومت، "عباس الموسوی"  سید شهدای مقاومت و حاج "عماد مغنیه" را زنده نگه می‌داریم.

*شهدای مقاومت نقش زیادی در «تثبیت مقاومت» داشتند

وی اظهار داشت: اجازه دهید قبل از ورود به موضوعات دیگر در این روز که  تسلیم مشیت الهی و قضا و قدر خداوند سبحان شده و برای نخستین بار از 20 سال  پیش سید "ابوالحسین الموسوی" پدر شهید عباس الموسوی این سید گرانقدر را در  میان خود نمی‌بینیم، حزن و اندوه خود را بیان کنم؛ برای ما همین کافی است  که وی پدر سید، استاد، رهبر، دبیرکل و عزیز ما سید عباس موسوی بود و این  رهبر مجاهد و بزرگ و گرانقدر را تربیت کرد و پس از شهادت پسر و جگر گوشه‌اش  همواره در تمامی میدان‌های مقاومت حضور داشت با وجود اینکه سن و سال زیادی  نیز داشت اما با این حال در تمامی مراسم‌ها و مناسبت‌ها حضور داشت ما با  روح این پدر که همواره حزن در دل و لبخند بر لب داشت پیمان می‌بندیم که به  وصیت پسرش عمل کرده و راهش را ادامه دهیم و من به خانواده موسوی، نزدیکان  وی و تمامی ساکنان شهرک "النبی شیث"، مردم البقاع و تمامی دوستداران سید  عباس و مقاومت این ضایعه دردناک را تسلیت می‌گویم و برای شادی روح مطهر وی  فاتحه‌ای قرائت می کنیم.

وی تصریح کرد: این شهدا تاثیر زیادی در تثبیت اساس، ارکان، اصول، فرهنگ،  ایده و منش این مقاومت و این حزب داشتند و این برای ثبات مقاومت در دیدگاه،  ائتلاف و راهبرد آن مهم است.

سید نصرالله تاکید کرد: در کشوری همانند کشور و منطقه ما که دائما بر روی  خط زلزله نظامی و امنیتی قرار دارد باید بنیانی مبتنی بر اساس محکم و قوی  بنا کنیم تا این بنیان بتواند از مردم و کرامت و ثبات آن حفاظت کند؛ آنچه  برای ساختمان‌ها مطابقت می‌کند برای گروه‌های انسانی نیز صدق می‌کند؛  خانواده یا عشیره، جامعه، کشور، تشکیلات یا جنبش و یا گروه‌های انسانی اگر  بر روی ستون‌های محکمی تشکیل نشوند و همچنین ملت‌ها با کوچک‌ترین بادی به  لرزه درآمده و ارکان آن فرو خواهد ریخت؛ اگر کسی اصول و اساسی برای دیدگاه و  مسیر خود نداشته باشد وضعیت او همانند افراد "اراذل و اوباش" خواهد بود.

دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: به برکت وجود رهبران شهید،  جانفشانی‌ها، جهاد و مقاومت آنها اصول ثابت و مستحکمی برای مقاومت ترسیم شد  و می‌بینیم که مقاومت پس از گذشت 30 سال از آغاز آن قوی، محکم، روشن و در  حد بالایی از یقین قرار دارد و همچنان که از نام این مراسم نیز پیداست  "اراده روشن و نه شکست" است؛ ما همواره وقتی از مسائل سخن می‌گوئیم از  انفعال، عواطف، نگرانی، منافع شخصی و گروهی صحبت نمی‌کنیم بلکه دائما مصلحت  امت، وطن و مردمی که از کرامت و استقلال آن دفاع می‌کنیم، پیشروی ماست.

*برخی رژیم‌های عربی با غرب به زیان ملت فلسطین همدست شدند

 

 

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان افزود: در راس این خط مشی  موضع‌گیری در برابر طرح صهیونیسم قرار دارد و برای فهم و دریافت این طرح و  اهداف و خطرات و برنامه‌های و اصول و مبانی، نقاط ضعف و قوت و وضعیت کنونی  آن کافی است فقط به این نکته توجه داشته باشیم که رژیم غاصب صهیونیستی صاحب  این طرح و ارائه دهنده آن است و ارتش آن ابزار اجرایی این طرح خطرناک و  بزرگ است و ما نیز موضع خود در برابر این طرح را بر اساس فهم و برداشت و  اصول و مبادی بشر دوستانه و ملی و قومی خود مشخص می‌کنیم و به مقاومت جهت  رویارویی با این طرح تجاوزگرانه روی می‌آوریم.

سید حسن نصر الله در ادامه سخنان خود که به طور مستقیم از شبکه خبری  المنار پخش می شد، افزود: خطر طرح صهیونیستی که رژیم اشغالگر صهیونیستی آن  را ارائه داده تمام منطقه را در برمی‌گیرد و هنگامی‌که ما موضعی خصمانه در  برابر این طرح اتخاذ می‌کنیم به این جهت است که سنگ‌بنای آن بر اساس اشغال  فلسطین و مقدسات مسلمانان و مسیحیان در فلسطین نهاده شده و خواهان یهودی  سازی قدس است و مصایب و بدبختی‌های بسیار و بی‌شماری را بر سر ملت فلسطین  فرود آورد و این بدبختی‌ها همچنان ادامه دارد، از جهت دیگر اینکه ما اعتقاد  و ایمان داریم و حقایق موجود ثابت می‌کنند که ادعای ما ادعایی بر حق و  درست است و اینکه طرح رژیم صهیونیستی خطری بر ضد منطقه و کشورها و ملت‌های  آن از هر آیین و نژاد و طایفه است و همچنین خطری علیه حکومت‌ها و دولت‌ها و  کشورهاست و به همین دلیل باید که به مقابله با این طرح بپردازیم و آن را  ساقط کنیم و در این راه هرکس در هر کشوری از کشورهای منطقه به ویژه کشورهای  همجوار هنگامی‌که در برابر اسرائیل بایستد و در برابر صهیونیست‌ها مقاومت  کند، به این معناست که از تمام این امت دفاع کرده است و تمام شهدای ما از  فلسطین ، لبنان، اردن،مصر و سوریه و هر کشوری که این طرح صهیونیستی خطرناک  آن را هدف قرار داده، دفاع می‌کردند.

دبیرکل حزب الله لبنان با انتقاد شدید از مواضع رژیم ‌های عربی در قبال  مسئله فلسطین که با موضع گیری‌هایشان به بقا و ادامه رژیم صهیونیستی کمک  کردند، اعلام کرد: ظرف 60 سال گذشته که از تاسیس و برپایی رژیم صهیونیستی  می‌گذرد برخی از رژیم‌ها و حکومت‌های جهان عرب به زیان ملت فلسطین و جهان  عرب و اسلام با غرب هم‌پیمان و هم دست شدند و به بقا و ادامه حیات این رژیم  کمک و تلاش کردند، ملت فلسطین و ملل منقطه را راضی به سازش آن هم با شروط  مد نظر رژیم صهیونیستی کنند و در این میان مشاهده شد که برخی از رژیم‌های  عربی واقعا وفادار به آمریکا و اسرائیل بودند.

*حز‌ب الله انتقامی در شان و جایگاه "عماد مغنیه" از صهیونیست‌ها می‌گیرد

سید حسن نصرالله در بخشی از سخنان خود درباره خبرسازی اخیر رژیم  صهیونیستی درباره انفجارها در برابر سفارت های این رژیم در هند و گرجستان  گفت که من صریحا می گویم که حزب الله هیچگونه ارتباطی با این انفجارها  ندارد و هیچ ترسی هم از اعلام این موضوع نداریم.

وی تاکید کرد: هیچ کاری نیز با تحلیل های مختلفی که در رسانه ها منتشر می شود، ندارم.

*در خواب یا بیداری انتقام خون شهدای مقاومت را از رژیم صهیونیستی می گیریم

دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد: دوست دارم این موضوع را بگویم که ما  در خواب یا بیداری انتقام خون شهدای مقاومت را از رژیم صهیونیستی خواهیم  گرفت اما آنها به خوبی می دانند که ما انتقام شهدای بزرگوار مقاومت را از  سربازان، دیپلمات ها و یا انسان های عادی نمی گیریم.

وی افزود: این برای حزب الله اهانت آمیز است که انتقام خون رهبران خود را  از دیپلمات ها و انسان های عادی بگیرد. اما باید بگویم تا زمانی که در رگ  های زنان و مردان و کودکان مقاومت خون جاری است، روزی فرا خواهد رسید که  انتقامی در شان و جایگاه عماد مغنیه خواهیم گرفت.

سید حسن نصرالله ادامه داد: ما بین انتقامی زود و ناشایسته و انتقامی در  شان و جایگاه عماد مغنیه اما دور، گزینه دوم را انتخاب خواهیم کرد.

*آمریکا و اسرائیل تکیه‌گاه‌های خود در خاورمیانه را از دست دادند

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه سخنانش در مراسم اعلام  وفاداری به شهدای مقاومت اسلامی اظهار داشت: در این میان نوع دیگری از  رژیم‌ها و حکومت‌های عربی وجود دارند که موضعی بی‌طرف را اتخاذ کرده و خود  را به امور داخلی‌شان مشغول داشته و تلاش کرده‌اند،‌ از حوزه این نزاع دور  باشند، در حالی که مسئولیت خیانت به فلسطین ، لبنان و اردن متوجه آنها است؛  همچنین دسته دیگری از رژیم‌های عربی وجود دارند که دارای مواضع مخالف و  بازدارنده بودند و با خطرات بسیار و توطئه‌های بزرگی مواجه شدند و من  هنگامی که به این موضوع و این قضیه و خط مشی و دیدگاه می‌پردازم، حال چه  کشورهای دارای این مواضع و دیدگاه‌ها مسلمان باشند یا مسیحی، ملی‌‌گرا  باشند یا قوم‌گرا آیا انصاف است که به آنها به یک دید نگاه کنم، به عبارت  دیگر آیا درست که میان رژیم‌هایی که با موضع جانبدارانه و سازشکارانه خود  غیرممکن‌ها را برای بقای اسرائیل ممکن کردند، با کشورهایی که غیرممکن‌ها را  برای مقابله با اسرائیل و کمک به فلسطین و بقای آن و یاری مقاومت انجام  دادند، به یک دید نگاه کنم؟ بی‌تردید اگر دست به چنین کاری بزنم، همه چیز  دنیا وارونه خواهد شد و به این ترتیب کسی سکوت کرد و فروخت و خیانت کرد و  توطئه کرد، به مدافع ملت‌های این منطقه و بالعکس آن تبدیل خواهد شد، مگر  چنین چیزی ممکن است؟

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ما نیاز به این خط مشی داریم تا دریابیم که  اطراف ما چه می‌گذرد، در زمان فتنه که به دلیل آشکار و عیان نبودن همه چیز  در آن، این نام را بر آن نهاده‌اند، همه چیز را بر روی دایره می‌ریزیم و  به طورکلی و عمیق و بدون تعصب و تاثیر پذیری از مواضع گذشته و براساس و  پایه این خط مشی به اوضاع منطقه نگاه می‌کنیم و آن را ارزیابی می‌کنیم و  سخن خود را با آنچه که این روزها به گوش رسیده به پایان می‌رسانم و سخنم را  با ارائه تفسیری از قضیه بمبگذاری‌ها در خارج و هدف گرفتن برخی اهداف  اسرائیلی به پایان می‌رسانم.

سید حسن نصر الله اظهار داشت: از زوایایی که لازم است،‌ از آن به بررسی  اوضاع منطقه بپردازیم، اول و پیش از همه جایگاه و موقعیت اسرائیل در منطقه و  نحوه برخورد و تعامل آن با فرصت‌هایی است که به این رژیم دست می‌دهد و  اسرائیل تلاش می‌کند، از آنها استفاده کند،‌ سخن می‌گویم به خصوص در قبال  آنچه که در مصر، سوریه، عراق، لبنان و فلسطین و ملل عربی و رژیم‌هایی که  فلسطین را به فراموشی سپرده‌اند، اما به اعتقاد من مهمتر از همه این قضایا و  موضوعات حوادثی است که هم اکنون در بحرین به فراموشی سپرده شده اتفاق  می‌افتد و کسی نمی‌پرسد که در این کشور چه می‌گذرد، همچنین از دیگر توجهات و  اولویت‌های من حوادث جاری در سوریه است و همچنین مصر که در شرایط حساسی  بسر می‌برد و همچنین مصایبی که اسرای ما با آن مواجه هستند و آواره کردن و  مهاجرت فلسطینیان به هرگوشه از جهان عربی و سرانجام وضعیت رسانه‌های عربی.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه با انتقاد از سکوت رسانه‌های عربی در  قبال اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی که ماهاست دست به اعتصاب غذا زده و  با خطر مرگ دست و پنجه نرم می کند، گفت: اگر "خضر عدنان" یک اسرائیلی بود  آیا جامعه بین المللی آنگونه که اکنون با ما درباره آن برخورد می‌کند، با  رژیم صهیونیستی برخورد می‌کرد، کسی که هم اکنون در آستانه مرگ قرار گرفته و  خواسته‌های برحقی دارد، آیا واقعا اگر او یک اسیر اسرائیلی در دست یکی از  گردان‌های مقاومت بود، رهبران جهان عرب برای فراهم کردن تضمین‌ها و حصول  اطمینان از سلامتی وی وارد عمل نمی‌شدند؟ اگر مقداری دورتر برویم و در  اندیشه‌ها و تفکرات رژیم صهیونیستی تامل کنیم،‌ ملاحظه خواهیم کرد که سراسر  این رژیم را نگرانی و عدم شفافیت در قبال تحولات جاری در منطقه فراگرفته  است و این موضوعی است که مقامات اسرائیلی هم در کنفرانس هرتزلیا که اخیرا  برگزار شد، به آن اشاراتی داشته‌اند، در این کنفرانس ایهود باراک از  چالش‌های سیاسی و امنیتی سرنوشت سازی سخن گفت که اسرائیل بیش از هر زمان  دیگری از زمان موجودیت رژیم صهیونیستی با آن مواجه بوده است،‌ آنهم در  زمانی همه از افزایش قدرت اسرائیل و حرکت آن به سوی اقتدار و توانمندی بیش  از پیش سخن می‌گفتند،‌ اکنون اسرائیل از خطرهایی سخن می‌گوید که موجودیت آن  را به خطر انداخته و این رهاورد مقاومت و جهاد و از خود گذشتگی‌های آن  است.

سید حسن نصر الله با اشاره به شکشت و ضعف رژیم صهیونیستی ادامه داد:  نتانیاهو پیش از این گفته بود که پس از عقب‌نشینی یک جانبه اسرائیل از  لبنان و نوار غزه و شکست این رژیم در جنگ دوم لبنان آشکار شد که اسرائیل  دیگر آن رژیم شکست ناپذیر نیست، نتانیاهو این سخنان را پیش از سرنگونی  مبارک و عقب نشینی آمریکا از عراق بر زبان آورده بود، حال که این وقایع رخ  داده درباره اسرائیل چه باید گفت؟

دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه " آمریکا و اسرائیل  تکیه‌گاه‌های خود را در منطقه از دست داده‌اند"، گفت: بی‌ارتباط نیست اگر  بگوییم که نگرانی اضطراب بر عقل صهیونیستی حاکم شده، چون ملاحظه می‌کنیم که  در بسیاری از تکیه‌گاه‌های قدرت اسرائیل شاهد بروز ناکامی‌ها و شکست‌هایی  بوده‌ایم، امروز آمریکا و غرب جایگاه گذشته خود را در منطقه از دست  داده‌اند، از جمله اینکه مهمترین تکیه گاه‌های روند سازش به پایان خود  رسیده و فروپاشیده‌ است و از جمله تکیه‌گاه‌های اسرائیل و غرب در منطقه  باید از رژیم مبارک نام‌ برد و به همین دلیل است که آنها با سقوط مبارک  سوگواری کردند و بر خود گریستند، در حالی که از آنچه در سوریه می‌گذرد  بسیار خوشحالند؛ اما عراق سدی مستحکم در برابر اسرائیل از ناحیه شرق بود چه  اگر غیر از این بود،‌ نتانیاهو هیچ‌گاه نمی‌گفت که عراق به هم‌پیمان ایران  تبدیل شده است.

سید حسن نصرالله با اشاره به اقتدار جهان اسلام در برهه کنونی افزود: از  دیگر تکیه‌گاه‌های اسرائیل قدرت نظامی است، در حالی که جنگ غزه و لبنان  ثابت کرد که این قدرت آنگونه که ترویج می‌شد،‌ قدرتمند و شکست ناپذیر نبوده  نه نیروی هوایی آن و نه نیروی زمینی آن، همچنین باید از ضعف امت اسلام و  عربی باید یاد کرد که از جمله نقاط قوت و تکیه‌گاه‌های رژیم صهیونیستی به  شمار می‌آمد در حالی که امروز دشمن صهیونیستی از عناصر و عوامل قدرت در این  امت و قدرت کشورهای مقاومت و بازدارندگی از جمله توان موشکی آن سخن  می‌گوید. مائیر داگان در این‌باره به خبرنگاران گفت که "حزب الله دارای  توان موشکی و آتش‌باری است که 90 درصد کشورهای جهان از آن برخوردار  نیستند،‌ این سخنانی است که رئیس موساد بر زبان می‌آورد آیا درست است آنچه  او می‌‌گوید؟ خدا می‌داند،‌ اما همین کافی است که اسرائیلی‌ها به این ایمان  بیاورند که مقاومت لبنان دارای قدرت آتشی است که 90 درصد کشورهای جهان از  آن برخوردار نیستند و این مانع و سدی بازدارنده جهت مقابله با دشمن و حمایت  کشور از تجاوزات آنهاست.

*اعراب درباره اسرائیل راه حل سیاسی را دنبال می‌کنند ولی درباره سوریه نه

سید حسن نصرالله" در ادامه سخنان خود به مناسبت گرامیداشت شهدای مقاومت  به این نکته اشاره کرد که آیا در کنار هم قرار گرفتن آمریکا، غرب و  کشاورهای عربی میانه رو و القاعده برای سقوط نظام بشار اسد عجیب نیست؟ این  در حالی است که دولت اسد تسلیم نشده و در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی  کوتاه نمی آید و مقاومت را نمی فروشد.

وی افزود: نظام سوریه در برابر طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاد و از  مقاومت حمایت کرد؛ مسائل منفی هم در این نظام وجود دارد و رهبران سوریه به  آن اعتراف می کنند؛ همه خواستار اصلاح نظام سوریه هستند که از جمله این  افراد رهبران سوریه هستند؛ آنها اصلاحات را آغاز کرده و قوانینی را صادر  کرده اند؛ همچنین کمیته اصلاحات قانون اساسی را تعیین نموده اند.

دبیر کل حزب الله لبنان یادآور شد: من آن روزها را به خاطر می آورم ،  اطمینان داشتیم که رهبران سوری خواستار اصلاحات هستند و به سوی اقدامات  اصلاح طلبانه گام بر می دارند.

"سید حسن نصرالله" افزود: گروهی با من بحث کرده و می گویند که رهبران  سوریه کاری انجام نمی دهند؛ اما آنها از ابتدا اعلام کردند که آمادگی انجام  اصلاحات را دارند؛ اما اصرار برای درگیری مسلحانه و سقوط نظام سوریه چه  معنایی دارد؟

وی خاطرنشان کرد: دولت های عربی درباره رژیم صهیونیستی راه حل سیاسی را  دنبال می کنند؛ این مذاکران زمانبندی نداشته و دهها سال با این رژیم مذاکره  کرده و از طرح صلح عربی سخن می گویند؛ دهها سال با اسرائیل مذاکره می کنند  اما راه حل سیاسی برای سوریه را رد می کنند؛ آنها راه حل سیاسی را برای  رژیم صهیونیستی می پذیرند، اما برای یک دولت عربی که نکات مثبت زیادی دارد،  راه حل سیاسی را نمی پذیرند.

*اسرائیل به دنبال فتنه‌انگیزی در منطقه است/ آمریکایی‌ها «اصلاحات واقعی» را به باد تمسخر می‌گیرند

حسن نصرالله" در سخنرانی امشب خود گفت: رژیم صهیونیستی امروز در برابر  تهدیدات بزرگی قرار دارد، اما فرصت هایی نیز در برابر این رژیم وجود دارد،  من از این فرصت ها سخن می گویم تا مانع استفاده رژیم صهیونیستی از آن شویم.

وی افزود: تنها فرصتی که برای اسرائیل در مصر وجود دارد، این است که رئیس  جمهور جدید انتخاب شده و با ارتش ائتلاف کند تا اراده مردم را نادیده  بگیرند؛ ای مردم مصر در هر هرج و مرجی که به انتقام روی آوردید، در جستجوی  رد پای رژیم صهیونیستی و آمریکا باشید.

وی یادآور شد: در عراق پس از اینکه آمریکا برای ادامه حضور در این کشور  شکست خورد، فرصت رژیم صهیونیستی در ایجاد هرج و مرج بود، اینک نیز در سوریه  از سقوط نظام "بشار اسد سخن می گوید.

سید حسن نصر الله افزود: "ایهود باراک"، می گوید: رهبران همیشه دو گزینه  خوب و بد ندارند؛ گاهی انتخاب بر سر بد و بدتر است؛ اینک نیز اسرائیل معتقد  است هر نظامی در سوریه بر سر کار بیاید، بهتر از بقای دولت اسد می باشد.

دبیر کل حزب الله به این نکته اشاره کرد که فضای استراتژیک برای رژیم  صهیونیستی در منطقه در حال حاضر بر علیه آنها است؛ بنابراین خواستار سقوط  دولت سوریه است، زیرا هر جایگزینی در سوریه در حال حاضر برای اسرائیل کم  ضررتر است.

وی با اشاره به سلاح مقاومت گفت: سلاح مقاومت در فلسطین و لبنان ممنوع شد  اما به لبنان رسید در حالی که در فلسطین ممنوع شد اما به سوریه سلاح  می‌فرستند تا سوری‌ها با یکدیگر بجنگند؛ به خاطر چه کسی و برای خدمت به چه  کسی؟ این اصرار غربی-اسرائیلی-عربی برای جنگ در سوریه و سقوط نظام برای  چیست؟

وی افزود: حتی در بحرین با روشی که دارید چرا شما همراه با ملت بحرین  نیستید؟ زمانی که جنگ علیه غزه شروع شد اولین کسانی که به خیابان‌ها آمدند  همین مردم بحرین بودند که همبستگی خود را با غزه اعلام کردند و زمانیکه  برای فلسطین تظاهرات می‌کردند رژیم بحرین به سمت آنها گلوله جنگی شلیک  می‌کرد و اگر روزی دولت منتخبی در بحرین روی کار بیاید می‌بینید که در کنار  فلسطین خواهد بود اما موضع این رژیم در قبال اسرائیل روشن است.

نصرالله تاکید کرد: امروز فرصت بزرگ اسرائیل هرج و مرج و فتنه است که با  تحریک و نشر اکاذیب به دنبال خلق این فضاهاست آیا این فرصت را به اسرائیل  که در نگرانی بقای خود به سر می‌برد اعطا کنیم؟ اسرائیل پس از 20 یا 30 سال  به این می‌اندیشد که دستیابی ایران به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برای منطقه  چه معنایی دارد؟ باید در سوریه، لبنان، عراق، بحرین و مصر به دنبال یک  راهکار سیاسی بود باید این فرصت را برای اسرائیل از بین ببریم.

وی تصریح کرد: آنچه اسد و رهبران سوریه از اصلاحات انجام دادند آیا ممکن  است که پادشاه، امیر و یا شیخی در یکی از رژیم‌های کنونی عربی انجام دهد؟  زمانی که اصلاحات جدی وجود دارد آمریکایی‌ها آن را به تمسخر می‌گیرند زیرا  آنها اصلاحات نمی‌خواهند بلکه آنها به دنبال نابودی سوریه و مصر هستند زیرا  این امر اسرائیل را تقویت می‌کند.

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین گفت: دو روز پیش در لبنان سالروز  شهادت"رفیق الحریری" و تعدادی از شهدا بود که برای همه لبنانی‌ها عزیز است  اما این مناسبت به سالروز جشن تبدیل شد؛ ما اهل گفت‌وگو هستیم و طرف دیگر  را محترم می‌شماریم، طرف مقابل را به رسمیت شناخته و با دیگران وارد صحبت  می‌شویم؛ دیدگاهی وجود دارد که باید به آن گوش داد؛ نخست اینکه دعوت برای  گفت‌وگوی ملی بدون پیش شرط دعوتی مقبول است که ما آن را تائید کرده و در آن  شرکت می‌کنیم، در گفت‌وگوی ملی طرف‌ها بر روی جدول گفت‌وگو توافق می‌کنند و  هیچ چیزی بر دیگری تحمیل نمی‌شود اما اگر دعوت به گفت‌وگو با شرط و شروط  باشد این دعوت برای گفت‌وگو نیست، نمی‌خواهم آنچه را که در مراسم شنیدم جدی  بگیرم زیرا این دعوت مبهم بود و من امیدوار هستم که دعوت روشنی باشد که  آیا گفت‌وگو با شروط است یا بدون شروط؟ آیا این گفت‌وگو با نتایج قبلی است  یا بدون نتایج قبلی است؟

نصرالله همچنین تصریح کرد: بخش بزرگی از حمله 14 فوریه بر ما متمرکز بود و  بخش بزرگی نیز بر سوریه؛ من برخی از ادبیات سخنرانی‌ها را ترجیح می‌دهیم  دکتر جعجع اگر اسامی کشتارها را برای کسی غیر از خود نام می‌برد، بهتر بود و  حتی قتل عام فتح الله به نفع ما بود نه به ضرر ما و تاکیدی بر این است که  روابط ما با سوریه راهبردی است و ما با سوریه به خاطر فلسطین و لبنان  نمی‌جنگیم.

وی افزود: اما کسانی که به دست شبه‌نظامیان و نیروهای برخی کسانی که از  کشتارها سخن می‌گفتند کشته شدند برای چه بود؟ سخنرانی‌های سه‌گانه خود را  بر سوریه متمرکز کردید اما در مورد سخنرانی شورای استانبول اگر "فارس سعید"  سخنران آنها بود این آغاز خوبی است، شما حمله را بر چه اساسی بر سوریه  متمرکز کردید؟ آیا این مصلحت لبنان یا مصحلت مسیحی‌ها و یا مسلمانان است؟

*آشکارا می‌گوییم ایران از مقاومت حمایت می‌کند و از این حمایت تشکر می کنیم

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان که در مراسم اعلام وفاداری به  شهدای مقاومت اسلامی و تکریم شهدای مقاومت از جمله سید شهدای مقاومت "سید  عباس الموسوی" دبیرکل سابق این حزب سخنرانی می کرد در بخشی از سخنان خود  گفت: نیروهای جریان 14 مارس باید خط مشی داشته باشند، من دارای یک معیار  هستم و به واسطه آن به سوریه و لیبی و مصر و تمام کشورها می‌پردازم، من از  آنها می‌خواهم معیار خودشان را به ما نشان دهند،‌ به یاد آورید که حدود یک  سال پیش من در یکی از سخنرانی‌های خود درباره انقلاب‌ها و بحرین سخن گفتم و  نیروهای 14 مارس پس از آن چه‌ها که نکردند، سعد الحریری در آن زمان به ما  حمله کرد و گفت مواضعی توسط رهبران حزب الله اتخاذ شده که قصد دارد لبنان  را درگیر تحرکاتی کند که در برخی کشورهای عربی شاهد آن هستیم، به این ترتیب  حریری این موضع حزب الله را موجب بروز شکاف و فتنه در کشور عنوان و تاکید  کرد که مردم لبنان و امت اسلام هیچ‌گاه به این سخنان توجه نکرده و به این  دعوت‌های خطرناک پاسخ نخواهد داد و او نیز به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که  منافع لبنان و روابطش با کشورهای عربی تهدید شود و این سیاست حزب الله  سیاستی مردود از سوی اکثریت لبنانی‌هاست، حال جای این سوال است جناب حریری  که چنین موضعی را در 23 مارس 2011 اتخاذ کردند،‌ چرا با پول و سلاح به جنگ  در سوریه می‌پردازید.

سید حسن نصر الله افزود: هنگامی‌که یکی از برادران در مصر ترور شد، این  اقدام را به نام گروهی زدند که در مصر فعالیت می‌کرد و گفتند که با حزب  الله در ارتباط است،‌ همین کافی بود که 14 مارس چه‌ها کند و چه بگوید و همه  جا پخش کند که حزب الله با این اقدامات خود می‌خواهد منازعات و درگیری‌ها  در لبنان ایجاد کند و یکی از شاهدان سخن جعجع را شنید و در آن زمان گفت که   هیچ کشوری از این حادثه به راحتی نمی‌تواند بگذرد و هیچ حزبی نباید به خود  اجازه دهد که به مخالفت و ضدیت با کشوری دیگر بپا خیزد، حال ما این سوال  را می‌کنیم که آیا قوانین سوریه به شما اجازه داده که با سلاح وارد سوریه  شوید و به تحریک آنها بپردازید؟ اگر ارسال سلاح به مبارزان و مجاهدانی که  با دشمنان این امت می‌جنگند،‌ محکوم است، ‌پس شما چرا این کار را در قضیه  انجام می‌دهید که سراسر آن را شک و شبهه و فتنه دربرگرفته است؟ شما را به  آرامش فرامی‌خوانم و از شما می‌خواهم خودتان را با همان معیارهایی محاسبه  کنید که ما را محاسبه کردید.

دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه گفت: من به پیروان 14 مارس می‌گویم که  تمام گزینه‌های خود را به یک گزینه محدود کردید و هم اکنون ادعا می‌کنید که  نظام سوریه سرنگون خواهد شد، در حالی که من به شما می‌گویم که شما پیش از  این هم شرط بندی‌هایی کردید که با شکست و ناکامی مواجه شد، چرا درباره  سوریه موضع بی‌طرف را اتخاذ نمی‌کنید، در اینجا دو فرضیه وجود دارند که  بازتاب‌های آن بی‌تردید لبنان را دربرخواهد گرفت. اولین آن گذر سوریه از  این مرحله مصیبت و بدبختی است، اگر چنین چیزی رخ دهد، شما در آن زمان چکار  خواهید کرد؟ این مشارکت میدانی که شما هم اکنون دارید آیا تاثیرات خود را  بر روابط دو کشور نخواهد گذاشت؟ گزینه دوم این است که اگر سوریه به سوی جنگ  پیش رود و من امیدوارم گزینه اول محقق شود، به نظر شما در این صورت  اسرائیل و آمریکا در سوریه چه خواهد کرد، شما می‌خواهید چه بلایی برسر  لبنان بیاورید؟

سید نصر الله افزود: از جمله شرط‌های گفتگو و مذاکره وجود شفافیت است،‌  ما می‌گوییم کسانی که می‌خواهند برسر میز مذاکره بنشینند باید همدیگر را به  خوبی بشناسند در این‌باره به دو مثال اشاره می‌کنم، یکی از آنها درباره  قضایای مالی است، هفته گذشته که سخنرانی کردم، گفتم من از حمایت‌های ایران  از مقاومت تشکر می‌کنم برخی در 14 مارس بپاخاسته و ما را محکوم کردند،  بسیار خوب من این سوال را مطرح می‌کنم که 14 مارس 3 میلیارد دلار را از کجا  آورده که از سال 2005 تاکنون ان را هزینه کرده است، به ما بگویید این  اموال را از کجا و با چه هدفی به دست آورده‌اید، ایران اگر از حزب الله  حمایت کرد به خاطر اینکه حزب الله لبنانی بود، این کار را نکرد بلکه تحت  این عنوان که جنبشی مقاوم در برابر دشمن صهیونیستی بود این کار را کرد و  حمایت از جنبش‌های مقاومت در برابر اشغالگران امری رایج در عرف تاریخی و  قانونی بشر است، اما شما که سازمانی سیاسی هستید و ارتباطی با مبارزه با  اسرائیل ندارید، چرا این اموال را دریافت کردید؟

سید حسن نصر الله گفت: چرا درباره سلاح‌ها واضح و آشکار سخن نمی‌گویید ما  می‌گوییم که سلاح در اختیار داریم و گفته‌ایم که سلاح‌های خود را چه از  لحاظ کیفی و چه از لحاظ کمی مدرنیزه کرده‌ایم و سلاح‌های ما کاملا مشخص و  آشکار است و سلاح مخفیانه نداریم که ان را از کسی پنهان کنیم، در حالی که  اگر هم این کار را بکنیم باز حق با ماست چون هیچ‌گاه نباید آن را که داریم  به دشمن رو کنیم.

وی اضافه کرد: یکی از رهبران 14 مارس می‌گوید که حزب الله از سلاح‌های  دیگران سخن می‌گوید تا به این وسیله سلاح‌های حزب الله را توجیه کند، در  حالی که این دروغ محض است، هنگامی‌که ما از سلاح مقاومت سخن می‌گوییم دارای  تنها یک توجیه هستیم این سلاح خود را برای دفاع از لبنان و آزادی  سرزمین‌مان حفظ می‌کنیم و هیچ‌گاه نگفته‌ایم که چون فلانی سلاح در اختیار  دارد، پس ما هم باید سلاح داشته باشیم، بنابراین ملاحظه می‌کنید که داشتن  سلاح نزد حزب الله را با داشتن سلاح نزد دیگران هیچ‌گاه مقایسه نکرده‌ایم،‌  سلاح خود را برای حمایت از کشورمان برمی‌داریم و هرکه در این موضوع شک و  تردید دارد بگوید و حاضریم در این‌باره به مناقشه و بحث هم با مخالفان  بپردازیم.

*اسرائیل می داند که حزب‌الله قدرت موشکی بازدارنده دارد

دبیر کل حزب الله لبنان ضمن اشاره به اینکه اسرائیل غیر قابل شکست نیست،  تاکید کرد که این سخن به پیش از سقوط مبارک و خروج آمریکا از عراق باز می  گردد؛ اما اینک چگونه است؟ نگرانی بر رژیم صهیونیستی غالب شده است، زیرا  محورهای قدرت این رژیم با افول روبرو شده است.

وی افزود: امروز قدرت آمریکا و غرب در منطقه و جهان کمرنگ شده است؛ محور  سازش با اسرائیل که قبلا جریان داشت، امروز به پایان خود رسیده است، از  محور قدرت دولت هایی که به اسرائیل خدماتی را ارائه می داد، می توان به  نظام مبارک اشاره کرد که امروز رفته است، آنها برای رفتن "حسنی مبارک"، عزا  گرفته و برای آنچه که در سوریه می گذرد، خوشحال هستند.

نصرالله خاطرنشان کرد: عراق سد محکمی برای اسرائیل بود که از دروازه شرقی  حمایت می کرد، اما نتانیاهو اینک می گوید که عراق به همپیمان ایران مبدل  شده است؛ همچنین قدرت نظامی از محورهای قدرت رژیم صهیونیستی محسوب می شد،  اما اعتماد به آن نیز کمرنگ شده است، زیرا جنگ غزه و لبنان ثابت کرد که  نیروی هوایی و زمینی نمی تواند به درگیریها پایان دهد.

نصرالله افزود: از محورهای قدرت دشمن ضعف این امت بود، اما دشمن امروز از  عناصر قدرت این امت سخن گفته و از قدرت کشورهای مانع بویژه قدرت موشکی  آنها می گوید؛ در همین راستا "مائیر داگان" ، رئیس موساد به خبرنگاران گفته  بود که حزب الله قدرت موشکی در اختیار دارد که 90 درصد از کشورهای جهان آن  را ندارند؛ این سخنان رئیس موساد است، اینکه درست و یا غلط است را خدا می  داند، اما همین مقدار برای ما کفایت می کند که رژیم صهیونیستی ایمان دارد  که حزب الله لبنان قدرت شلیکی دارد که 90 درصد جهان آن را ندارند و این امر  سپری برای تجاوزگران و حامی برای کشور خواهد بود.

*رهبران 14 مارس در شرایطی قرار ندارند که برای حزب‌الله شرط تعیین کنند

سید حسن نصر الله در ادامه سخنان خود گفت: آیا شما می‌پذیرید که بهار  عربی از بطن انقلاب برنج زاد شد؟ بهار عربی در برابرر رژیم‌هایی بپا خاست  که رایس و کلینتون آنها را اداره می‌کردند، همان کسانی که شما را اداره  می‌کنند، برخی از شما نشست‌ و برخاست‌های بسیاری با ابو الغیظ داشتید، آیا  شما بودید که واقعا رژیم مبارک را سرنگون کردید؟ اگر جنگ اسرائیل در سال  2006 بر لبنان پیروز می‌شد و همچنین جنگ غزه و امریکا در جنگ عراق پیروز  می‌شد،‌ ایا بهار عربی زاده می‌شد؟ یا اینکه پاییزی سخت کشورهای عربی را  فرامی‌گرفت؟

سید حسن نصر الله گفت: و بالاخره اینکه ای رهبران 14 مارس شما در موضع و  موقعیتی قرار ندارید که بخواهید شرط و شروطی برای ما قائل شوید یا شرایطی  را بر ما تحمیل کنید، اگر مطالعه و بررسی شما از شرایط منقطه‌ای این چنین  بوده بدانید که در اشتباه بوده‌اید، دوم اینکه ای رهبران مارس با وجود  احترامی که برای شما قائل هستم باید بگویم شما در شرایط و موقعیتی قرار  ندارید که درباره شرایط حاکم بر منطقه به لبنان تضمین‌هایی ارائه دهید،‌  چراکه شرایط حاکم بر منطقه بسیار بزرگ‌تر و فراتر از شماست، مگر اتخاذ  تصمیمات با شماست که به ما تضمین‌هایی می‌دهید، کسی که بر جلوگیری از بروز  فتنه میان شیعیان و اهل سنت حرص می‌ورزد و تاکید می‌کند،‌ باید نمایندگان و  رسانه‌های خود را که شبانه روز به زبان طایفه‌ای سخن می‌گویند، از فعالیت  بازدارد و این سخن را در حالی بیان می‌کنم که تاکید دارم، ما آماده گفتگو و  مذاکره بدون پیش شرط هستیم و در این مذاکرات دارای منطق و دلیل و مدرک  هستیم و آماده‌ایم با شما به گفتگو بنشینیم و گزینه لبنانی‌ها نیز این است  که با وجود استقرار و ثبات در لبنان و بقای دولت کنونی و رسیدگی به اوضاع  در کنار یکدیگر متحد و یکپارچه باشند.

وی افزود: درباره انفجارهای هند و گرجستان و تایلند من اطمینان قاطع دارم  که هیچ ارتباطی با حزب الله ندارند و این را نه از روی ترس و هراس و نه  طمع و چشم داشت و اینکه چه کسی در این انفجارها دست داشته و با آن در  ارتباط بوده من از آن بی‌اطلاعم و وقت را به ارائه تحلیل و تفسر از آن تلف  نخواهم کرد، فقط به این نکته اشاره می‌کنم که خون شهید حاج عماد مغنیه  دامان آنها را خواهد گرفت و هرجا که باشند دامان آنها را خواهد گرفت، اما  درباره انتقام ما، آنها به خوبی می‌دانند که ما انتقام خود را کجا خواهیم  گرفت ما انتقام خود را با کشتن سربازان و دیپلمات‌های اسرائیلی نمی‌گیریم  این اقدامی توهین آمیز برای حزب الله به شمار می‌آید که انتقام خون فرمانده  بزرگی چون عماد مغنیه را با کشتن اسرائیلی‌های عادی بگیریم، آنها به خوبی  می‌دانند که چه کسانی در تیررس انتقام حزب الله قرار دارند و به همین دلیل  همواره اقداماتی را در این‌باره اتخاذ می‌کنند و من به آنها می‌گویم که  همچنان به اتخاذ اقدامات خود ادامه دهید چون تا زمانی خون در رگ‌های ما  جریان داشته باشد روز انتقام عماد مغنیه هم خیلی زود فراخواهد رسید

دبیر کل حزب الله اضافه کرد: درباره موضوع اسرائیل هم با اینکه تردید  دارم، اما سخن می‌گویم و تاکید می‌کنم که برخی تلاش می‌کنند تغییر و تحولات  منطقه را به نفع اسرائیل و امریکا جلوه دهند و برخی در این‌باره گفتند که  حزب الله به اسرائیل روی خواهد اورد و از آن کمک خواهد خواست درحالی‌که این  گفته از پایه و اساس مردود است،‌ شیخ راغب حرب به این جهت به شهادت رسید  که کنار آمدن با اسرائیل را رد کرد، همه شهدای ما نیز از این جهت جان برکف  نهادند چون سازش را رد کردند، همانگونه که این سازش بر ما هم ارائه شد و ما  نیز آن را در سال 2006 و در شرایطی بسیار بد و سخت که کشورهای عربی علیه  ما بپاخاسته بودند و مردم ما به شدت بمباران می‌شدند، رد کردیم و نپذیرفتیم  و به ما گفتند که هیچ راهی جز تسلیم پیش‌روی ما نیست،‌ یکی از رهبران  دوستدار حزب تلاش بسیاری کرد تا جنگ را متوقف کند،‌ اما به او گفته شد که  تصمیم بر این است که حزب الله پایمال شود، برخی از رهبران 14 مارس گفتند که  تنها دو راه حل بیشتر وجود ندارد، یا اینکه اسرائیل شما را پایمال کند یا  بپذیرید که سلاح خود و دو اسیر اسرائیلی را تحویل دهید و استقرار نیروهای  چند ملیتی را بپذیرید تا جنگ متوقف شود، من به برادران تاکید کردم، تنها در  روزهای اول جنگ بود که دریافتم در کربلا و بر حسین (ع) سید و سالار شهیدان  چه گذشت، زمانی که در جنگ ژوئیه آنها به ما گفتند یا باید پایمال شوید یا  تن به تسلیم شدن بدهید و من به هرکس که چنین تصوری از حزب الله دارد  می‌گویم که ذهنیت ما و فرهنگ ما بر پایه شعار "هیهات من الذله" استوار است،  ما اهل مقاومت هستیم و در همچنان با این خطمشی و مشرب و اصول و مبانی به  راه خود ادامه می‌دهیم و نگران آینده نباشید، نگرانی امروز آمریکا و  اسرائیل است و با بیداری و آگاهی و ثبات خواهیم توانست با فتنه‌ها مقابله  کنیم.


مشروح اولین جلسه محاکمه 32 متهم فساد مالی اخیر

$
0
0
مشروح اولین جلسه محاکمه 32 متهم فساد مالی اخیر

سلطان رشوه ایران چگونه همه قوانین را دور زد؟/باند سازمان یافته ای به نام گروه آریا

بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: نماینده دادستان تهران در بخشی از جلسه محاکمه با بیان اینکه باید متهم ردیف اول را سلطان رشوه نامید گفت: خیلی‌ها حرص و طمع داشتند که با او ارتباط برقرار کنند و مبلغی بگیرند زیرا مشهور شده بود هر کس با او دست بدهد پولی دریافت می‌کند.

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، اولین جلسه محاکمه 32 متهم پرونده فساد مالی اخیر صبح امروز در شعبه اول دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ناصر سراج برگزار شد.

ساعت 9:10 دقیقه بود که 32 نفر از متهمان پرونده فساد مالی در دادگاه حاضر شدند. همچنین وکلای متهمان و برخی از اقوام آنها نیز در محل برگزاری دادگاه حاضر هستند.

ساعت 9:30 دقیقه بعد از قرائت قرآن، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران بخشی از روند شکل‌گیری گروه توسعه سرمایه‌گذاری آریا را عنوان کرد و سپس قرائت کیفرخواست 220 صفحه‌ای پرونده 12 هزار صفحه‌ای را به فراهانی نماینده خود سپرد.

جعبه‌ای حاوی بخشی از اسناد و مدارک پرونده فساد مالی اخیر که از متهمان به دست آمده است تحت‌الحفظ به دادگاه آورده شد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در قرائت کیفرخواست متهمان پرونده فساد مالی اخیر با قرائت فراز‌هایی از سخنان مقام معظم رهبری درخصوص ضرورت برخورد همه جانبه با مفاسد اقتصادی در تشریح شکل‌گیری گروه توسعه سرمایه‌گذاری امیر‌منصور آریا اظهار داشت: صاحبان اصلی شرکت توسعه سرمایه‌گذاری آریا ۴ فرزند ذکور شخصی به نام منصور‌خان در منطقه شهرستان رودبار بودند.

وی ادامه داد: این برادران قبل از راه‌اندازی شرکت آب‌معدنی داماش زندگی بسیار معمولی داشتند تا اینکه تصمیم به راه‌اندازی این شرکت گرفتند.

پرونده باند سازمان یافته گروه آریا مصداق اقدام مجرمانه علیه امنیت اقتصادی است

در ابتدای این جلسه، دادستان تهران در مقدمه کیفرخواست صادره علیه متهمان اظهاراتی به شرح ذیل ایراد کرد:

ریاست محترم دادگاه انقلاب اسلامی تهران

با سلام و تحیت؛

نظام مقدس جمهوری اسلامی که مرهون ایثار جان و مال هزاران شهید و انسان‌های پاک ضمیر بوده است بر اساس اعتقاد به حق و عدل بنا شده که این معنا در اولین اصل قانون اساسی ایران و نیز اصل سوم همان قانون مورد تصریح قرار گرفته است. اصل سوم دولت را موظف نموده تا همه‌ی امکانات خود را صرف ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا، مبارزه با مظاهر فساد و تباهی و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون نماید و بر همین اساس مقام معظم رهبری به مناسبت‌های مختلف متذکر این بحث شده‌اند که مهم‌ترین آن بیانات ایشان در فرمان هشت ماده‌ی در زمینه‌ی مبارزه با فساد است که به جهت اهمیت فرازهایی از آن ذکر می‌شود:

«حکومتی که مفتخر به الگو ساختن نظام علوی است، باید در همه حال تکلیف بزرگ خود را کم کردن فاصله‌‌ی طولانی خویش با نظام آرمانی علوی و اسلامی بداند، و این، جهادی از سر اخلاص و همتی سستی‌ناپذیر می‌طلبد. اگر دست مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از امکانات حکومتی قطع نشود، و اگر امتیازطلبان و زیاده‌خواهان پرمدعا و انحصارجو طرد نشوند، سرمایه‌گذار و تولیدکننده و اشتغال‌طلب، همه احساس ناامنی و نومیدی خواهند کرد و کسانی از آنان به استفاده از راه‌های نامشروع و غیرقانونی تشویق خواهند شد.

به مسئولان خیرخواه در قوای سه‌گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه‌ با فساد، به نوعی هم‌دستی با فاسدان و مفسدان است.

اعتماد عمومی به دستگاه‌های دولتی و قضایی در گِرو آن است که این دستگاه‌ها در برخورد با مجرم و متخلف، قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند. مبارزه‌ با مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از ثروت‌های ملی، موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که می‌خواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند. تولیدکنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالی و اقتصاد ناسالم‌اند.

ضربه عدالت باید قاطع، در عین حال دقیق و ظریف باشد. در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضی دیده شود. هیچ کس و هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود. هیچ شخص یا نهادی نمی‌تواند با عذر انتساب به این‌جانب یا دیگر مسؤولان کشور، خود را از حساب‌کِشی معاف بشمارد با فساد در هر جا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.

اهمیت بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن جهت است که تأمین امنیت به عنوان نیاز همه‌ی افراد و جوامع از وظایف اصلی حکومت است. تبیین مولفه‌های امنیت و ابعاد آن، مستلزم بررسی دوران‌های مختلف است؛ زیرا تحولات مربوط به امنیت به حدی است که می‌توان از آن به عنوان انقلاب در مفهوم امنیت نام برد. در گذشته، ناامنی و خدشه به امنیت کشورها از ورای مرزها نشأت می‌گرفت؛ اما در عصر حاضر توسعه‌ی ابعاد امنیت از بعد نظامی به ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مانند آن، موجب شده است در ارزیابی میزان امنیت یک کشور، علاوه بر توجه به تهدیدهای نظامی، به برخورداری مردم از رفاه و آسایش خاطر در همه‌ی عرصه‌ها نیز توجه شود. بدین‌معنا، مولفه‌های امنیت روز به روز در حال تحول است و به جرأت می‌توان از امنیت اقتصادی، به عنوان یکی از ابعاد امنیت نام برد، و تحقق سلامت در عرصه‌های اداری و اقتصادی را به عنوان شاخص تشخیصِ آن ذکر کرد، و بر همین اساس ابتنای جمهوری اسلامی بر قسط و عدل و استقلال سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به خوبی لحاظ گردیده است.

امروزه دولت‌ها در تأمین امنیت از راهکارهای متفاوتی از جمله ابزارهای نظام عدالت کیفری بهره می‌گیرند. تحقق امنیت اقتصادی که بی‌ارتباط با دیگر ابعاد امنیت نیست؛ از یک سو مستلزم وجود قوانین و مقررات؛ و از دیگر سو مستلزم پیش‌بینی سازوکارهای متعدد در برخورد با عوامل تهدیدکننده‌ی امنیت و آسیب‌رساننده‌ی به آن است. قانون تضمین‌کننده‌ی امنیت بوده و قوه‌ی قضاییه به عنوان ناظر بر اجرای قانون و مجری آن، اجراکننده‌ی تضمین‌ها است.

ریاست محترم دادگاه؛

همگان می‌دانند نظام جمهوری اسلامی ایران طی چند دهه در مقابل همه فشارهای دشمنان و 8 سال جنگ تحمیلی و اقدامات تخریبی و تروریستی بی‌امانِ داخلی و خارجی و فشارهای وارده از تحریم‌های اقتصادی مثل کوه استوار ایستاد و ضمن تحمل همه فشارها و مصائب به سازندگی و توسعه همه جانبه کشور پرداخته است و ایران عزیز را به کارگاهی فعال و پویا تبدیل کرد. دشمن که از تحمیل جنگ و آتش زدن مزارع و کشتن جهادگران، دانشمندان و مبتکران طرفی نبست، سعی در اخلال در نظام اقتصادی کشور نمود و بعضی از افراد سودجو و زیاده‌خواه نیز همراه با دشمن با سوءاستفاده از فرصت و بعضاً با استفاده از قدرت و ارتباطات ناصحیح، از منابع بانکی و انفال در جهت منافع شخصی خود بهره بردند و نه تنها مانع پیشرفت و تولید و افزایش ثروت ملی شدند، بلکه با خدشه بر اعتماد مردم و فعالیت سالم اقتصادی ضرباتی بر نظام وارد کردند. به همین جهت از سال‌ها پیش نظر مسئولان و دلسوزان کشور و نظام به پدیده‌ فساد مالی و زیان‌های مهلک ناشی از آن جلب شد، و در رأس همه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به مناسبت‌های مختلف خطر فساد مالی را متذکر شدند و همگان را به مبارزه بی‌امان با آن فراخواندند.

با پیدایش فساد مالی، اختلاف طبقانی و فقر و بی‌عدالتی به وجود می‌آید و انگیزه‌ کار و تولید را تضعیف می‌کند و برای عده‌ای ثروت‌های بادآورده فراهم می‌شود و با تکاثر ثروت در دست عده‌ای معدود، دست‌اندازی به قدرت نیز پیدا خواهد شد. بدون تردید با پیوند نامیمون ثروت و قدرت به نظامی اسلامیِ مبتنی بر عدالت و ارزش‌های الهی ضربه کاری وارد می‌شود.

فساد مالی نه تنها مانع بزرگی برای تحقق اهداف نظام اسلامی است بلکه فساد اقتصادی سازمان‌یافته هر نظامی را متلاشی می‌کند و از این رو پیوند نامیمون ثروت و قدرت در دنیا به یک نگرانی عمومی تبدیل شده است و موجب تصویب معاهدات بین‌المللی مختلف برای مبارزه با فساد شده است.

آثار و پیامدهای فساد مالی آن چنان برای هر نظام و کشور مضر است که بسیاری از کشورها شدیدترین مجازات را برای مفسدین اقتصادی لحاظ کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران نیز برای مفسدین اقتصادی از همان دهه‌ی اول انقلاب به بعد در چند قانون بعضی از مفسدین اقتصادی را به عنوان مفسد فی‌الارض شناخته و برای آنان مجازات افساد فی‌الارض پیش‌بینی شده است. در مورد پیشگیری از فساد مالی و مبارزه با آن، همه قوا و همه دستگاه‌ها مسؤولیت دارند و البته وظیفه‌ دستگاه قضایی در این خصوص خطیرتر و سنگین‌تر است. قوه قضاییه باید با مفسدین و کسانی که جرم آن‌ها ثابت شد بدون اغماض و تبعیض برخورد کند که برای دیگران عبرت و بازدارنده باشد و از طرفی باید نهایت دقت و احتیاط را داشته باشد که خدشه‌ای بر فعالیت‌های سالم اقتصادی و جرأت و جسارت فعالان در این عرصه وارد نشود.

ریاست محترم دادگاه:

صاحبان اصلی شرکت سرمایه‌گذاری آریا، چهار فرزند ذکور منصورخان امیرخسروی، از ملاکین منطقه‌ی عمارلو در شهرستان رودبار می‌باشند. برادران خسروی پیش از تأسیس شرکت آب معدنی داماش، زندگی کاملاً معمولی داشتند، تا این که چند سال قبل، تصمیم به اخذ وام و تأسیس یک واحد صنعتی تولید آب معدنی در منطقه‌ی داماش شهرستان رودبار گرفتند. آنان در همان گام اول برای تسریع در روند اجرایی و پیش‌برد اهداف خود، با ارتباط‌های ناصحیح با برخی عناصر اجرایی و سیاسی و پرداخت رشوه اولین قدم را برداشتند و ثروتی کسب نمودند. این ارتباط‌های ناصحیح و پرداخت رشوه و کسب درآمد نامشروع به کام آنان شیرین آمد. آنان در سال 1385 شرکتی به نام «توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» تأسیس کردند و برای رسیدن به اهداف خود از هیچ اقدامی در آلوده‌سازی افراد و عوامل موثر دستگاه‌ها فروگذار نکرده‌اند. طبق اسناد موجود در پرونده، ده‌ها مورد پرداخت رشوه به برخی از کارکنان، مدیران بانک‌ها و افراد و برخی دستگاه‌های اجرایی تحت عناوین مختلف صورت گرفته است.

گروه مذکور در چند سال اخیر با رهبری «م.الف» با فساد پیچیده و سازمان‌یافته و ارتباطات ناصحیح و پرداخت رشوه‌های کلان و یا پرداخت‌هایی تحت عناوین دیگر به چند هزار میلیارد تومان ثروت نامشروع دست یافت که پس از کشف جرم و تشکیل پرونده قضایی به لحاظ پیچیدگی و ابعاد گسترده فساد مالی ضرورت داشت در بررسی وضعیت سرمایه، گردش مالی، عملکرد اجرایی، مصوبات، وام‌ها، زمین‌های خریداری شده، مالیات، واردات، صادرات، اعتبارات اسنادی، وثایق، سهام‌داران و فعالیت تمامی شرکت‌های تابعه‌ شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا، رسیدگی دقیقی صورت گیرد و در این راستا تیم‌های متعدد قضایی، نظارتی، اجرایی و اطلاعاتی تشکیل شد تا با جدیت، موضوعات مذکور را پیگیری ‌نمایند. این امر، علاوه بر شفاف‌سازی وضعیت آن‌ها، حجم کلانی از ثروت‌های نامشروع و بادآورده‌ی این گروه را آشکار کرد.

ریاست محترم دادگاه

پرونده‌ حاضر، مصداقی از یک باند متشکل و سازمان‌یافته است که با اقدامات مجرمانه‌ در قالب یک شرکت سرمایه‌گذاری، امنیت اقتصادی جامعه را مخدوش کرده است. کشف جرم و تعقیب گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا که در کمتر از یک دهه فعالیت، به یک قطب اقتصادی در کشور تبدیل شده است از مردادماه سال جاری آغاز شد و به لحاظ گسترده بودن فعالیت‌های گروه و ارتکاب این فعالیت‌ها در حوزه‌های قضایی مختلف از جمله تهران و نیز اهمیت موضوع، در مهرماه سال جاری، رسیدگی به پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، به دادسرای عمومی و انقلاب تهران احاله گردید که به لحاظ اهمیت پرونده از طرف ریاست قوه قضاییه، ناظر ویژه تعیین شد. رسیدگی به این پرونده علاوه بر روند مورد نیاز و معمول در پرونده‌های قضایی، که تحقیق در خصوص متهمان و جمع‌آوری ادله را در پی داشت، از جهت نظارت بر اداره‌ی شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا به منظور حفظ اموال و نیز جلوگیری از تعطیلی کارخانجات و شرکت‌ها، مستلزم فعالیت‌ها و تلاش شبانه‌روزی همکاران ما در بخش‌های مختلف بوده است که بحمدالله پس از چهار ماه منتهی به صدور کیفرخواست برای تعداد زیادی از متهمان این پرونده (شامل 33 جلد و بالغ بر 12 هزار صفحه) شده است.

ضمناً این کیفرخواست دربرگیرنده‌ موارد اتهامی سی و دو نفر از متهمان این پرونده و درخواست مجازات برای آنان است و پرونده نسبت به اتهامات دیگر متهمان و نیز سایر اتهامات برخی از متهمان موضوع همین کیفرخواست مفتوح است.

وظیفه خود می‌دانم از تمام کسانی که در این پرونده به طور شبانه‌روزی تلاش کردند، از جمله همکاران قضایی و اداری دادسرا و سازمان بازرسی کل کشور، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها قدردانی کنم

بخشی از کیفرخواست اتهامات متهم ردیف اول

فراهانی نماینده دادستان تهران در نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان فساد بزرگ بانکی که از صبح امروز در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی سراج برگزار شده است ، پس از اظهارات دادستان تهران، فراهانی نماینده دادستانی تهران به قرائت گردشکار پرونده و نیز اتهامات متهم «م . الف » متهم ردیف اول این پرونده پرداخت.

وی  گفت :  آقای « م . الف » مدیرعامل شرکت توسعه­ سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا و رییس هیئت مدیره شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران، طی سال‌های گذشته مبادرت به تأسیس و یا خرید شرکت‌های متعدد به‌رغم زیان‌ده بودن آن‌ها کرده و با استفاده از مقررات جاری وقت که به تناسب شرایط حاکم بر اقتصاد کشور وضع گردیده‌اند، پس از برقراری ارتباط با بعضی از مدیران بانکی و اشخاص صاحب نفوذ، از سیاست‌های انبساطی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به بهانه‌ کارآفرینی و اشتغال، سوءاستفاده کرده و منابع هنگفتی را از شبکه بانکی کشور جذب می‌نماید.

فراهانی اضافه کرد: در ادامه، آقای م. الف  برای وسعت بخشیدن به دامنه اخذ تسهیلات و فرار از مقررات سیستم بانکی، با تبانی و همکاری دو متهم دیگر پرونده ظرف کمتر از یک سال تعداد دهها فقره گشایش اعتبار اسنادی ایجاد و تنزیل می‌‌کند در حالی که در هیچ کدام از گشایش‌های تنزیل شده، کالایی بین دو شرکت مبادله نمی‌گردد و صرفاً به همان اسناد صوری اکتفا شده است این درحالی است که هشدارهایی نیز در زمینه سوء عملکرد گروه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا از سوی کمیسیون اصل نود به بانک مرکزی و برخی از بانکها ارایه شده بود.

فراهانی در ادامه به شیوه های سوء استفاده متهم ردیف اول این پرونده از اشخاص پرداخت و در خصوص متهمان دیگر این پرونده نیز گفت : دسته‌ اول از متهمان به عنوان شرکای اصلی متهم ردیف اول نیز محسوب می‌گردند که در تمام مراحل و عملیات مادی این فرایند، از جعل اسناد و استفاده از اسناد مجعول، مبادله‌ اسناد گشایش اعتبار اسنادی، ایجاد شرکت‌هایی در ظاهر غیروابسته به گروه امیرمنصور آریا، انتقال و تبدیل عواید و وجوه ناشی از گشایش‌ها از طریق شرکت‌ها و افراد واسطه یا خرید املاک، شرکت داشته‌اند.

وی ادامه داد: دسته دوم از متهمان کسانی هستند که به عنوان شریک آقای م . الف در این فرایند اقدام کرده‌اند، دسته سوم از این متهمان، اشخاصی هستند که ارتباط آقای م . الف با مدیران بانک‌ها را جهت تبانی، برقرار کرده‌اند، دسته‌ چهارم از این متهمان، اعضای هیئت مدیره شرکت‌هایی هستند که متقاضی تنزیل گشایش‌های اعتبار اسنادی صوری گردیده‌اند که بعضی از آنها به طمع کارمزد وجوه، به این عمل مبادرت کرده‌اند. بعضی نیز به انگیزه اخذ دستمزد و حقوق گزاف در ارتکاب بزه شرکت کرده‌اند، دسته‌ پنجم، برخی کارکنان گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا هستند که عالمانه و با توجه به رابطه‌ استخدامی ایشان و دریافت حقوق گزاف، هر یک قسمتی از بزه را عهده‌دار بوده‌اند و دسته‌ ششم اعضای کمیته‌ اعتبارات و هیئت مدیره، بازرسی و اداره مناطق آزاد برخی بانکها می‌باشند که بعضاً در انجام وظایفشان، در حفظ وجوه دولتی، تفریط و اهمال کرده‌اند و یا بعضاً عالمانه و عامدانه در تکمیل این فرایند اقدام کرده‌اند.

نماینده دادستان تهران در پایان موارد اتهامی متهم ردیف اول را افساد فی الارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق تبانی و فساد در شبکه­ بانکی کشور و توسل به روش‌های متقلبانه و مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجوه غیرقانونی، با علم به مؤثر بودن موضوع در مقابله و اضرار به نظام و مشارکت در کلاهبرداری کلان و تحصیل مال از طریق نامشروع جمعاً به مبلغ 000/000/400/554/28 ریال با تشکیل و رهبری یک شبکه­ سازمان‌یافته برای ارتکاب جرایمی نظیر ارتشاء، اختلاس، کلاهبرداری، جعل و استفاده از اسناد مجعول و صوری، شرکت در پول‌شویی از طریق مصرف عواید حاصل از جرم پرداخت بیش از سی فقره رشوه، استفاده از اسناد مجعول متعدد مرتبط با گشایش­های اعتبار اسنادی تنزیل شده و معاونت در جعل اسناد و تسهیل وقوع بزه اعلام کرد.

نماینده دادستان در پایان این گزارش ضمن اشاره به مستندات قانونی، خواستار مجازات برای متهم ردیف اول شد.

مه آفرید خسروی: اتهامات را قبول ندارم

در ادامه رسیدگی به پرونده فساد مالی اخیر مه‌آفرید امیرخسروی متهم ردیف اول پرونده در جایگاه قرار گرفت و قاضی سراج اتهامات وی را که شامل افساد فی‌الارض، شرکت در پولشویی، پرداخت رشوه، استفاده از اسناد جعلی و معاونت در جعل اسناد بود برای وی تفهیم کرد.

قاضی سراج در تشریح این اتهامات گفت: وی متهم به افساد فی‌الارض از طریق تشکیل شبکه سازمان یافته برای ارتکاب جرائمی مانند ارتشاء، اختلاس، کلاهبرداری، جعل و استفاده از اسناد مجعول به حجم 28 تریلیون و 544 میلیارد و 400 میلیون ریال است.

سراج درباره اتهامات متهم در زمینه پرداخت رشوه گفت: متهم تاکنون به 30 فقره رشوه اعتراف کرده که حدود 14 فقره آن مربوط به مدیرعامل فراری بانک ملی و افراد دیگر است که پرونده در این زمینه مفتوح است.

سراج گفت: پرداخت 24 میلیارد و 500 میلیون ریال به رئیس شعبه گروه ملی بانک صادرات اهواز، پرداخت یک میلیارد و 70 میلیون ریال به این فرد برای پرداخت به کارکنان شعبه مرکزی کیش، پرداخت 90 میلیون ریال به متهم ردیف 9 که یکی از مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت  است، پرداخت 550 میلیون ریال به رئیس شعبه بانک پارسیان شعبه پامنار و بانک تات شعبه بازار مبل، پرداخت 266 هزار دلار و 350 میلیون ریال به یکی از مسئولان وزارت راه، پرداخت چند فقره رشوه به مبالغ 113 هزار یورو و 202 هزار یورو و 800 میلیون ریال به افراد مختلف از جمله یکی از مسئولان وزارت راه و وزارت اقتصاد، پرداخت 168 هزار یورو به مدیر کل راه و ترابری یکی از شهرستان‌ها از جمله موارد مطروحه در زمینه پرداخت رشوه از سوی متهم است.

در ادامه جلسه متهم ردیف اول در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه اتهامات را به طور کلی قبول ندارم، گفت: از ملت ایران، خانوده شهدا و رهبر معظم انقلاب پوزش می‌طلبم زیرا قبول دارم که یکسری عملیات خلاف قانون را انجام داده‌ام.

وی ادامه داد: قرار بود کارمندان تحت امر من آزاد شوند ولی برای آنها بعضا قرارهای بسیار سنگینی گذاشته شد در حالی که من پذیرفته بودم که کارمندان من هیچ نقشی در این قضیه نداشته و رهبری این اقدامات توسط من صورت گرفته بود.

وی ادامه داد: تاکنون 6 ماه و نیم در سلول انفرادی بودم و هیچ یک از گزارش‌های مربوط به پرونده را نخوانده‌ام و فقط حدود دو ساعت با وکیلم حرف زده‌ام.

قاضی سراج خطاب به متهم گفت: این تازه شروع جلسات محاکمه است و به شما برای خواندن جزء به جزء پرونده وقت کافی داده خواهد شد.

وکیل متهم: دادگاه انقلاب صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد

در ادامه این جلسه وکیل مدافع متهم در جایگاه قرار گرفت و با بیان این نکته که بر اساس صحبت‌‌های مقدماتی متهم، من تنها چند ساعت با وی صحبت کرده‌ام،‌ گفت: با توجه به عنوان اتهامی افساد فی‌الارض و اخلال در نظام اقتصادی باید بگویم بحث اول ما ایراد صلاحیت است که باید بررسی شود اساسا این موضوع در صلاحیت دادگاه انقلاب هست یا خیر؟

قاضی سراج خطاب به وکیل متهم که رسیدگی به این پرونده را در صلاحیت دادگاه انقلاب نمی‌دانست، گفت: بر اساس مصوبه سال 67 مجمع تشخیص مصلحت نظام این موضوع در صلاحیت دادگاه انقلاب است و بر اساس تفسیر شورای نگهبان هیچ قانونی نمی‌تواند قانون مجمع را نقض کند و در صورت تعارض موارد قانون مجمع تشخیص مصلحت نظام لازم‌الاجرا است.

وی ادامه داد: موضوع تبصره 6 قانون اخلال‌گران نظام اقتصادی رسیدگی به این موارد را در صلاحیت دادگاه انقلاب دانسته است.

سراج همچنین در پاسخ به ادعای وکیل متهم که هنوز پرونده را کاملا مطالعه نکرده‌ایم، گفت: پرونده را کاملا در اختیار شما قرار خواهیم داد.

متهم: از اینکه گشایش اعتبارات غیرقانونی بود بی‌خبر بودم

در ادامه جلسه متهم ردیف اول با بیان اینکه به هیچ وجه در جریان اینکه گشایش‌ها بدون مجوز بودند نبودم، گفت: از طریق یکی از متهمان به نام «ک » موضوع را فهمیدم و به آقای «الف» خبر دادم، قبل از آن نمی‌دانستم که این اقدامات بدون مجوز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: گروه ملی فولاد ایران و شعبه آن مجوزها را از تهران و خوزستان می‌گرفت و درباره تنزیل‌ها همه آنها با تأییدیه بانک‌ها از جمله بانک صادرات بوده و تأییدیه صادر شده بود. درباره بانک ملی هم، بانک صادرات کیش همه گشایش‌ها را تأیید کرده و موارد را قبول داشته است.

وی با بیان اینکه خودم هیچ شبکه‌ای را سازمان‌دهی نکردم و تنها به عنوان خریدار بودم، گفت: اما قبول دارم مقداری از LCها صوری بوده و کالاهایی مبادله نشده است. LC داخلی را خیلی‌ها نمی‌دانستند و ما برای اولین بار این کار را انجام دادیم. رایزنی کردیم و مجوز تنزیل اعتبارات اسنادی را از بانک مرکزی گرفتیم.

وی ادامه داد: نمی‌دانستم حمل جنس یا صوری بودن آن به چه معنایی است و کارشناسان می‌توانند بررسی کنند که آیا از خارج از کشور حتی یک مورد گشایش صوری انجام داده‌ایم یا خیر؟

خسروی گفت: من از سال 81 تا 88 واردات داشتم و حتی یک دلار هم کالای صوری وارد نکردم اما اطلاعاتمان درباره LCها ناقص بود.

متهم ردیف اول پرونده فساد مالی گفت: در مواجهه حضوری هم آنها «ک» گفت: در اواخر سال 89 موضوع را فهمیده و به اطلاع من رسانده در حالی که حدود 2 هزار میلیارد تومان گشایش انجام شده است.

بیش از 2 میلیارد تومان برای امور خیریه پرداخت کردم

وی در ادامه دفاعیات خود با بیان اینکه به پرداخت 30 مورد رشوه اعتراف کردم در حالی که موارد پرداختی به آقای «ک» در زمینه امور خیریه بوده است، گفت: همه این مبالغ را در قالب چک پرداخت کردم که حجم آن حدود 2 میلیارد و 450 میلیون تومان بود.

وی درباره پرداخت رشوه به یکی دیگر از متهمان پرونده به نام «خ - الف» گفت: به این فرد هم حدود 900 میلیون تومان پرداخت کرده‌ام که برای حفظ سهمیه شمش در فولاد بود.

خاوری 2 میلیون دلار خواست اما بیش از 3 میلیون دلار به حسابش واریز شد

خسروی درباره پرداخت رشوه به مدیرعامل فراری بانک ملی، گفت: خاوری شماره حسابی در کانادا اعلام کرده بود و قرار بود 2 میلیون دلار به حساب او واریز شود اما در پیگیری‌های بعدی متوجه شدم مبلغ 3 میلیون و 109 هزار و 450 دلار به حساب او واریز شده است که قرار بود در ازای پرداخت این مبلغ سقف اعتباری ما را از طریق بانک مرکزی بالا ببرد. پولی که داده شد به این دلیل بود نه برای تنزیل.

وی ادامه داد: همچنین برای تنزیل در یکی از بانک‌ها 1.1 درصد کارمزد را به آقای «هـ - س» دادم که برخی تنزیل‌ها را انجام دهد.

خسروی درباره ارتباطات میان او و وزارت راه و ترابری گفت: برای اینکه پروژه‌ای را در اختیار بگیریم و 8 هزار نیرو را که نیازمند کار بودند. این پول را پرداخت کردم، قصد خیانت به کشور را نداشتم وگرنه می‌توانستم به راحتی پول‌ها را از کشور خارج کنم.

وی درباره اینکه بخشی از پول‌ها را از کشور خارج کرده‌ام، گفت: به دلیل اینکه تحریم بودیم باید پول را نقداً پرداخت می‌کردیم زیرا بدون پرداخت نقدی پول اجازه گشایش اعتبار به ما نمی‌دادند.

وی در زمینه راه‌آهن خط شیراز - بندرعباس گفت: در این پروژه مشاوری به ما معرفی شد که بالاتر از نرخ با آن قرارداد بستیم تا آقایان بتوانند پولشان را بگیرند و کار را به ما بدهند.

در این زمینه سه تفاهم‌نامه اجرا کردیم و یکی از مشاوران از ما 400 میلیون تومان پول گرفت تا آن را به یکی از مسئولان وقت وزارت راه بدهد اما باز هم اتفاقی نیفتاد تا اینکه کار به صورت فاینانس انجام شد.

خسروی با بیان اینکه در 16 مورد بقیه پرداخت رشوه بسیاری از آنها عیدی بوده است، گفت: مواردی هم مربوط به خاوری و مسئولان وزارت راه است، مبالغ را به جزئیات یاد ندارم و به طور کلی در حیطه اطلاعاتی آقای «گ» است.

خسروی با بیان اینکه 4 میلیارد تومان به یکی از مشاوران در قالب چک پرداخت کردم، گفت: این پول به حساب یکی از مشاوران که در خاطرم نیست واریز شد و او از سهم خود 700 میلیون تومان به عنوان پورسانت داده بود که این مبلغ به حساب ما برگشت و به 3 نفر از مسئولان وزارت راه هم پورسانت داده بود.

داستان رشوه 7 میلیارد تومانی با کیف مشکی

متهم ردیف اول پرونده فساد مالی درباره پرداخت پول با کیف‌های مشکی‌رنگ گفت: بابت پول‌هایی که آقای «ن» برای مشارکت به ما داده بود 8 میلیارد تومان به او پرداختیم که بیش از 7 میلیارد آن درون کیف‌های مشکی‌رنگ بود و بقیه آن هم به حساب امور خیریه واریز شده بود.

وی افزود: بابت ما به التفاوت سودی که شرکت فولاد می‌گرفت کیف‌ها را به آقایان «ن» و «س» دادیم و بخش‌هایی را هم آقایان «ن»» و «ش» گرفتند و معمولا درون کیف‌ها را با اسکناس‌های ریال، دلار و یورو پر می‌کردیم.

خسروی با بیان اینکه درون هر کیف مبالغ بین 200 تا 300 میلیون تومان قرار می‌گرفت، گفت: برخی را مقابل منزل خود، برخی در دفتر و برخی را هم در خیابان به آقای «ن» شخصا تحویل می‌دادم.

خانم «الف» کیف‌ها را به من می‌داد و من هم به او تحویل می‌دادم.

در ادامه جلسه نماینده دادستان در واکنش به اظهارات متهم مبنی بر بی‌اطلاعی از برخی اقدامات انجام شده، گفت: متهم در اظهارات خود گفت شبکه‌ای را ایجاد نکردم ولی اگر دقت کنید در دفاعیاتش مدعی شده است که در برخی موارد مسائل را به خاطر نمی‌آورد و باید از دیگران پرسید، با توجه به حجم فعالیت‌ها و رشوه‌های پرداختی طبیعی است که ایشان فراموش کنند برخی مبالغ را به چه کسانی داده‌اند.

وی افزود: این موضوع نشان می‌دهد که کار شبکه‌ای صورت گرفته است و ایشان برای اقدامات خود حلقه‌های متعددی از جمله برای ارتباط با مدیران بانک ملی، بانک صادرات و بانک سامان تشکیل داده بود.

وی افزود: بسیاری از کارکنان اعتراف کرده‌اند که به خاطر شدت اعمال فشار و کنترل متهم آنها حتی آب هم نمی‌خوردند بین زیرمجموعه مدیریتی وی اتفاق نظر وجود دارد که مدیریت همه کارها با خسروی بوده است.

نماینده دادستان با طرح این سؤال که آیا تشکیل شرکت‌های صوری برای خدمت به کشور بوده است، گفت: بر اساس اعترافات سایر متهمان تمام این اقدامات برای انجام جرایم بوده است.

نماینده دادستان: مه‌آفرید سلطان رشوه است

وی با بیان اینکه متهم ردیف اول این پرونده را می‌توان سلطان رشوه نامید، گفت: پاشنه آشیل همه کارهای او برای رفع موانع پرداخت رشوه بوده است. خیلی‌ها حرص و طمع داشتند که با او ارتباط برقرار کنند تا مبلغی را از او بگیرند زیرا مشهور شده بود هر کس با او دست بدهد پولی دریافت می‌کند.

نماینده دادستان درباره اظهارات متهم مبنی بر اینکه برخی از مبالغ پرداختی را تحت عنوان امور خیریه داده است، گفت: اینها مؤسسات خیریه‌ای را بعضا با اسامی ائمه تشکیل داده بودند تا اسم رشوه دادن را پرداخت برای امور خیریه جا بزنند.

5 متهم پرونده فراری هستند

نماینده دادستان خطاب به متهم و با بیان اینکه سعی کنید با صداقت صحبت کنید، گفت: مهرگان امیرخسروی برادر متهم و خاوری به کانادا فرار کردند. آقایان «ح -س»، «ع- ش»، «ب-ب» در حال حاضر فراری هستند.

نماینده دادستان گفت: همین که متهم قبول دارد شرکت‌های صوری را تشکیل داده است در زمینه اخلال در نظام اقتصادی کفایت می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: متهم می‌گوید از مجوز نداشتن اسناد بی‌خبر بوده است اما سؤالی که مطرح است این است که چگونه برای یک LC که چند ماه وقت لازم است ایشان در تهران بودند و در اهواز به طور روزانه برایش گشایش اعتبار می‌شد.

متهم بار دیگر در دفاع از خود گفت: من خودم هم قبول دارم با مدیریت من خلاف‌هایی صورت گرفته است، همچنین مبلغ یک میلیون دلار به آقای «خ- م» پرداخت شد تا در بانک ملی سپرده‌گذاری کند. با آقای «الف» هم به طور خصوصی جلسه برگزار می‌کردم تا اینکه مجوز بانک آریا را گرفت.

خسروی با بیان اینکه 17 کارخانه تأسیس کردم، گفت: من اگر فکر خلاف داشتم و اگر می‌خواستم همه پول را از کشور خارج می‌کردم. من یک آپارتمان در آستاراخان خریدم و قرار بود به گفته خاوری از این طریق قرار بود بخشی از دلارها از این طریق وارد کشور شود.

وی با بیان اینکه 4 ماه پیش حرفی نزدم ولی الان می‌خواهم حرف بزنم و هر حکمی که صادر شود قبول دارم، گفت: می‌دانم که اقدامات خلاف من باعث تزلزل در کشور شده و می‌دانم که تمام اتفاقات با اطلاع من بوده است.

وی همچنین درباره جعل امضا گفت: شخصا به خانم «ع -ح» گفتم که در زمینه پرونده آهن و فولاد امضا کند اما این کار به معنی جعل نبود به عنوان مدیرعامل این کار را کردم و اگر به شخص دیگری هم می‌گفتم این کار را می‌کرد.

مه‌آفرید امیرخسروی درباره اتهامات خود در زمینه پولشویی گفت: از دو هزار و 800 میلیارد تومان، هزار میلیارد آن تسویه شده و این جزء قوانین است که به جای بانک مرجع می‌توان به بانک طلبکار پول داد که ما هم این کار را کردیم.

وی افزود: همه این کارها در اهواز انجام می‌شد و از اینکه مجوز نداشت خبر نداشتم. نمی دانستم که این اتفاقات پولشویی است ولی قبول دارم که این کارها اتفاق افتاده است.

قاضی سراج خطاب به متهم پرسید: از چه زمانی از موضوع LCها باخبر شدی و می‌دانستی که سقف این شعبه پرداخت چنین مبالغی نبوده است و مگر امکان دارد اقدامات بدون پرداخت رشوه صورت گرفته باشد.

متهم در جواب گفت: بانک ملی برای اینکه به سود خودش برسد این کار را کرد و خاوری پولی را که گرفت برای این بود که سقف اعتبارات ما را بالا ببرد.

در ادامه جلسه آقای «س- ک» رئیس شعبه صادرات فولاد ملی در جایگاه قرار گرفت و در واکنش به اظهارات متهم ردیف اول گفت: خسروی به طور کامل از این ماجراها اطلاع داشت و اسناد از سوی کارخانه به دست ما می‌رسید.

وی با بیان اینکه در این ماجرا دو میلیارد و  350 میلیون تومان پول گرفته است، گفت: همه مجموعه بحث مدیریت خسروی در جریان این اقدامات بوده است. شاید روز اول این موضوع را نگفتم ولی مدیر کارخانه وی در جریان تمام امور بود.

پایان اولین جلسه دادگاه / دفاع مه‌آفرید نیمه‌تمام ماند

سرانجام اولین جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی اخیر ساعت 12:40 دقیقه به پایان رسید و این در حالی بود که هنوز دفاعیات متهم ردیف اول مه‌آفرید امیرخسروی به پایان نرسیده بود.

وظایف نامزدهای انتخاباتی در بیانات امام خامنه ای

$
0
0
بناب ثارالله: وظایف "نامزدهای انتخاباتی" در بیانات امام خامنه ای:
ترجیح مصالح نظام بر مصالح حزبی و جناحی / قصد خدمت، نه قدرت طلبی و جمع ثروت / انتخابات، مسابقه ای برای خدمت کردن / پرهیز از وعده های دروغین و خدشه دار کردن وحدت ملی / بیان حرف های واقعی در تبلیغات و پرهیز از اسراف / پرهیز از سخنان و تبلیغات اختلاف برانگیز / خارج نشدن از جاده انصاف در رقابت ها / پرهیز از اثبات خود با نفی دیگری / پرهیز از تخریب اذهان عمومی

وظایف نامزدهای انتخاباتی در بیانات مقام معظم رهبری
*** ترجیح مصالح نظام بر مصالح حزبی و جناحی
در انتخابات باید منافع نظام، منافع کشور، مصالح کشور بر مصالح حزبی و جناحی و شخصی و امثال اینها ترجیح داده شود و نظرات، نظرات شفاف و روشنی باشد؛ معلوم باشد که چه می خواهند. اگر چنانچه یک چنین انتخاباتی انجام بگیرد، این بلاشک به نفع نظام، به نفع پیشرفت کشور و به نفع مردم خواهد بود؛ نظام را زنده و با نشاط نگه می دارد و پیش می برد.
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 4 / 12 / 1388

*** قصد خدمت، نه قدرت طلبی و جمع ثروت
کسانی هم که وارد عرصه انتخابات می شوند، باید یک تقیداتی، تعهداتی داشته باشند. این، خطاب به همه کسانی است که به عنوان نامزد وارد عرصه انتخابات می شوند. نامزد انتخابات باید با قصد خدمت وارد شود. اگر با قصد قدرت طلبی و جمع کردن پول و مسائل گوناگون و انگیزه های ناسالم دیگر وارد شود، به کشور خدمت نمی کند. نامزد انتخابات باید با انگیزه خدمت وارد شود؛ این را باید تشخیص داد، باید فهمید، باید حدس زد. اگر چنانچه نامزدها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب می شود.
بیانات در دیدار مردم قم به مناسب سالروز 19 دی 19 / 10 / 1390

*** انتخابات، مسابقه ای برای خدمت کردن باشد
انتخابات در کشور ما باید مسابقه ای برای خدمت باشد، نه مسابقه ای برای کسب قدرت. انتخابات اسلامی این گونه است. در منطق اسلامی، قدرت و عزت و آبرو و خوشنامی و امکانات، فقط و فقط برای خدمت به مردم و حرکت دادن خود و جامعه و کشور در راه نظام مقدس اسلامی و رسیدن به آرمانهای بلندی است که انسانها نیازمند آنند. این مسند، مسابقه برای خدمت و زحمت کشی است. هرکس که آماده است تا بیش از دیگران زحمت بکشد و توقعی را که مسوولان کشورای دیگر از مقام و موقعیت خود دارند ، نداشته باشد ، داخل این میدان شود. بنابراین داوطلبان بدانند که این راه، راه خدمت است؛ مسابقه و رقابت در این راه هم رقابت برای خدمت کردن هرچه بیشتر است.
بیانات در جمع کثیری از مردم استان گیلان 11 / 2 / 1380

آن کسانی که خود را برای نامزدی آماده کرده اند، نیت خود را ، نیت خدایی کنند و برای خدمت مردم بیایند. این ملت به نماینده ای احتیاج دارد که این کار را برای انجام خدمت برگزیده است. آن کسی که این صندلی و این پست و این برگزیدگی را برای نان و نام و مقاصد سیاسی خود دنبال می کند، به درد این مردم نمی خورد.
بیانات در خطبه های نماز عید سعید فطر 18 / 10 / 1378

*** پرهیز از تخریب یکدیگر، ارائه آمارهای سست و نادیده گرفتن ارزش های نظام در تبلیغات
نامزدها در تبلیغاتشان ارزش های نظام را ندیده نگیرند؛ همدیگر را تخریب نکنند و از دادن آمارهای سست بپرهیزند. اگر قرار شد به مردم آماری بگویند و حرفی بزنند، آمارهای دقیق ارائه کنند. با مردم با کمال صداقت حرف بزنند؛ هرچه عقیده شان هست، به مردم بگویند. اگر بخواهند در دل مردم اثر بگذارند، این صداقت بیشتر در دل مردم اثر می گذارد. آن چیزی که حقیقتا ً عقیده و نیت آنهاست، آن را به مردم بگویند؛ اختیار با مردم است که چیزی را انتخاب کنند.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 28 / 2 / 1380

*** پرهیز از وعده های دروغین و خدشه دار کردن وحدت ملی
نامزدهای انتخابات وحدت ملی را خدشه دار نکنند. طوری نباشد که به خاطر جذب یک دسته یا یک گروه، حرفی بزنند که وحدت ملی خدشه دار شود. وعده هایی که معلوم است نمی توانند به آنها عمل کنند، به مردم ندهند. آنچه در چارچوب قانون اساسی است و امکانات مملکت از امکان ِ آن حکایت می کند، آن را به مردم بگویند. بله، به مردم قول بدهند که اگر رای آورند، با همه قوا و قدرت ِ خودشان و با اتکال به خدا و با اتکای به مردم، مدیریت عالی و کلان کشور را در دست می گیرند و پیش می برند. با قوت این ماموریت را به دست بگیرند و پیش بروند و در هیچ جا ضعف نشان ندهند. تبلیغات پرخرج هم نکنند.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 28 / 2 / 1380

*** بیان حرف های واقعی در تبلیغات و پرهیز از اسراف
من از نامزدهای انتخاباتی خواهش می کنم در تبلیغات، حرف های واقعی بزنند و کارهایی که می توانند انجام دهند و آنچه واقعا عقیده شان هست، آن را به مردم بگویند. مردم را آزاد بگذارند تا هرکس را خواستند، انتخاب کنند. در این تبلیغات، خرج و اسراف هم نشود. بنده گمان می کنم اگر کسی برای خدا از اسراف در تبلیغات و کارهای ناباب اجتناب کرد، خدای متعال به او کمک خواهد کرد و او را در مقصودی که دارد، موفق خواهد گرداند.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 24 / 11 / 1382

*** پرهیز از سخنان و تبلیغات اختلاف برانگیز
همه باید در حرف ها و تبلیغات انتخاباتشان، قبل و بعد از آن، در مجلس و در جاهای دیگر، حرفی نزنند که مردم، ما بین خودشان احساس دوگانگی کنند و بین مردم اختلاف بوجود آید. خدای ناخواسته، اگر اختلافی بوجود آید، این ملت شُل خواهد شد. علت این که ما توانسته ایم تا به حال محکم بایستیم، همین اتحاد و اتفاق شماست. هرچه بیشتر و محکمتر باشد، مانیز در مقابل دشمنان شما می توانیم محکمتر بایستیم.
بیانات در دیدار با مردم مشهد 4 / 1 / 1375

*** خارج نشدن از جاده انصاف در رقابت ها
مبادا نامزدها در اثنای فعالیت های انتخاباتی خودشان جوری رفتار کنند و حرفی بزنند که دشمن را به طمع بیندازند. رقابتها را منصفانه کنند، حرف ها را منصفانه کنند، از جاده انصاف خارج نشوند. خوب، به طور طبیعی هر نامزدی حرفی دارد و حرف مقابل خود را رد می کند؛ این رد و ایراد فی نفسه اشکالی ندارد؛ اما مشروط براینکه تویش بی انصافی نباشد، کتمان حقیقت نباشد.
بیانات در دیدار با مردم مشهد 1 / 1 / 1388

*** پرهیز از اثبات خود با نفی دیگری
خود نامزدهای محترم هم مراقب باشند. نمی پسندد انسان که ببیند یک نامزدی، چه در نطقهای تبلیغاتی، چه در سخنرانی، چه در تلویزیون، چه در غیر تلویزیون، برای اثبات خود متوسل بشود به نفی آن دیگری، آن هم با یک استدلال های گوناگون؛ به نظر من این درست نیست.
بیانات در بیستمین سالگرد رحلت امام خمینی ره 14 / 3 / 1388

*** پرهیز از تخریب اذهان عمومی
نامزدهای محترم سعی کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفیشان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهایی را که انسان می شنود، باور نمی کند که از زبان نامزدها و آن کسانی که این دنبال این مسئولیت ها هستند، از روی صدق و صفا خارج شده باشد. گاهی انسان حرف های عجیب و نسبت های عجیبی می شنود. این حرف ها مردم را نگران می کند؛ کسی را هم به گوینده ی این حرف ها دلبسته و علاقمند نمی کند! نامزدهای محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومی را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست.
بیانات در جمع مردم استان کردستان در میدان آزادی سنندج 22 / 2 / 1388

گزیده بیانات امام خامنه ای در اهمیت شرکت آحاد مردم در انتخابات

$
0
0

بناب ثارالله: گزیده بیانات امام خامنه ای در اهمیت شرکت آحاد مردم در انتخابات

 

شرکت در انتخابات وظیفه دینی ، سیاسی ، ملی و اخلاقی
شرکت و حضور در انتخابات برای مردم، هم یک فریضه سیاسی است، هم یک فریضه دینی است. این مثل این است که یک انسانی بدن خودش را با ویتامین و با غذاهای مقوی تقویت کند؛ وقتی بدن تقویت شد، میکروبها دیگر نمی توانند در او نفوذ کنند؛ دشمنی هم اگر حمله کرد، می تواند از خودش دفاع کند. این، مهم ترین مسئله در باب انتخابات است؛ یعنی حضور مردم.
*** ملت ایران، شرکت در انتخابات را یک فزیضه و یک عمل واجب بداند...من عرض می کنم که به عنوان وظیفه اولی، به عنوان وظیفه ی ثانوی، به عنوان وظیفه ی دینی و اسلامی وبه عنوان وظیفه ی سیاسی، شرکت آحاد مردم در انتخابات واجب است. مردم باید در انتخابات شرکت کنند و با این کار مشت محکمی بر دهان امریکا و استکبار و گروهکها و مخالفین اسلام و مسلمین و مخالفین جمهوری اسلامی بکوبند.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 7 / 1 / 1371

***آحاد ملت ما باید بدانند آنچه بکارند، می دروند. بعضی ممکن است در رای گیری شرکت نکنند؛ بعد بگویند چرا فلان کار نشد. شما باید شرکت می کردید و آن کسی را که فکر می کنید می توانید این کار را انجام دهد و می پسندید، انتخاب می کردید تا آنطور که می خواهید بشود. نمی شود ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ بعد نتیجه ی انتخابات احیانا آنطور که ما می پسندیم نشود؛ سپس بگوییم چرا نشد! بله، وقتی انسان شرکت نکند همین است. همه باید شرکت کنند؛ این یک وظیفه است؛ هم وظیفه اسلامی است، هم وظیفه میهنی و ملی است و حفظ عزت و شوکت کشور به این وابسته است، هم وظیفه سیاسی است- کسانی که فهم و تشخیص سیاسی دارند، وظیفه دارد وارد شوند - هم وظیفه اخلاقی است؛ حقوق مردم اقتضاء می کند که در این میدان وارد شوند. کارهایی که باید در این کشور انجام گیرد، اقتضاء می کند که انسان در این میدان وارد شود. انتخابات را مغتنم بشمارید و قدر بدانید و در آن شرکت کنید؛ حادثه بسیار مهمی است.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 28 / 2 / 1380

*** شرکت و حضور در انتخابات برای مردم، هم یک فریضه سیاسی است، هم یک فریضه دینی است. این مثل این است که یک انسانی بدن خودش را با ویتامین و با غذاهای مقوی تقویت کند؛ وقتی بدن تقویت شد، میکروبها دیگر نمی توانند در او نفوذ کنند؛ دشمنی هم اگر حمله کرد، می تواند از خودش دفاع کند. این، مهم ترین مسئله در باب انتخابات است؛ یعنی حضور مردم.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 22 / 12 / 1386

*** آنچه در انتخابات بسیار مهم است ، حضور عمومی مردم است؛ همه باید در انتخابات شرکت کنند؛ این یک وظیفه ملی است؛ این چیزی نیست که با بودن دولت، دولتهای مختلف ، روی کار بودن جریان های مختلف، جناح های مختلف ، تغییر بپذیرد. انتخابات یک فریضه است؛ همه باید شرکت کنند؛ همه باید خود را موظف بدانند برای اینکه در انتخابات شرکت کنند.
بیانات در دیدار جمعی از پرسنل و فرماندهان نیروی هوایی ارتش 19 / 11 / 1386

*** در حوزه هایی که نتایج کامل انتخابات به مرحله دوم کشیده شده، مردم هنوز تکلیف الهی و سیاسی شرکت در انتخابات را به طور کامل ادا نکرده اند. شرکت در مرحله دوم انتخابات، واجب شرعی و سیاسی است و آحاد مردم عزیز در این حوزه ها، در روز موعود باید به مراکز رای گیری هجوم برده، آرای خود را به صندوق های رای بریزند و دشمنان اسلام و مسلمین را، یکسره مایوس نمایند.
پیام به ملت پس از مرحله ی اول انتخابات مجلس شورای اسلامی 27 / 1 / 1371

*** یکی از پایه های اقتدار ملی همین است که مردم پای صندوق های رای بروند و رای بدهند و رئیس جمهور را انتخاب کنند. البته سلایق مردم مختلف است؛ نامزدها هم متعددند؛ هرکدام از آنها هم سلیقه و نظری دارند و مردم هم به یک نفر رای می دهند؛ این مساله بعدی است. مساله ی اول این است که همه در این آزمون عمومی ملت ایران شرکت کنند و نشان دهند که ملت ایران زنده است و به سرنوشت کشورش علاقه دارد.
بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران 28 / 2 / 1390

*** هم حق و هم تکلیق مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را به دست خودشان معین کنند؛ زیرا که کشور متعلق به مردم است. مردم باید بیایند و با انتخاب صحیح و آزادانه قانونگذارشان را در قوه مقننه معین کنند؛ مجریان خودشان را با ترتیبی که در قانون معین شده است معین کنند. این حق مردم است و متعلق به آنهاست؛ اما تکلیف هم هست. این طور نیست که یکی بگوید من نمی خواهم از این حقم استفاده کنم؛ نه، سرنوشت نظام بسته ی به احقاق و استقاذ این حق است؛ این تکلیف است؛ همه باید شرکت کنند.... گاهی یک رای هم موثر است؛ هیچکس نگوید رای من ِ تنها چه تاثیری دارد. گاهی یک رای یا چند رای، در سرنوشت یک کشور اثر می گذارد. شما می توانید با رای دادن خودتان، شخص مومن ِ صالح را به مجلس بفرستید. آن کسی که به مجلس رفت، در هنگامه ی حساس - آنجایی که رای یک نماینده می تواند سرنوشت کشور یا یک قشر، یا سرنوشت اقتصاد را معین کند - رای او کارساز خواهد بود. لذا هیچ وقت کسی نگوید که رای من چه تاثیری دارد.
بیانات در دیدار کارگزاران حج 26 / 11 / 1378 

شرکت در انتخابات بعنوان تکلیف شرعی و عقلی
من - طبق معمول - درخواستم از مردم این است که از همین آغاز وقت و از اول صبح، پای صندوق های رای بروند. همه بروند ، همه رای بدهند، طبق تشخیص خودشان عمل کنند و سهم خودشان را در اداره کشور و در تعیین مدیریت عالی اجرایی کشور به عهده بگیرند. این یک حق و در عین حال یک تکلیف است. حق آحاد مردم ماست که نظر بدهند؛ تکلیف آن ها هم همین است. به اعتقاد من، این هم تکلیف شرعی و هم تکلیف عقلی است که این کار را انجام بدهند.
مصاحبه پس از شرکت در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 22 / 3 / 1388

هرکسی به استحکام این نظام علاقه مند است، هرکه به اسلام علاقه مند است، هرکه به ملت ایران علاقه مند است، برای او عقلا و شرعا واجب است که در این انتخابات شرکت کند.
بیانات در بیستمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) 14 / 3 / 1388

قصد قربت در انتخاب و رای
همه چیز در این نظام الهی باید از راه تقرب به پروردگار و قصد قربت حل شود. رای هم که می دهید، انتخاب هم که می کنید، برای خدا باشد. انتخاب هم که می شوید، باز مسئله عمل به تکلیف خدایی است. بنده هم که اینجا حرف می زنم، باید بعنوان تکلیف خدایی حرف بزنم. آن کسانی هم که به مردم ، نامزد انتخاباتی معرفی می کنند،‌آن ها هم باید برای رضای الهی و مصالح کشور این اقدام را انجام دهند.
بیانات در خطبه های نماز جمعه 20 / 11 / 1374

توصیه همیشگی ما این است که رای دهنده ، اسم کسی را به خاطر بسپارد که وقتی خواست آن اسم را در برگه رای بنویسد قصد قربت کند. واقعا قصد انتخاب کسی را داشته باشد که بشود او را برای خدا و دین به مجلس فرستاد. این مساله اهمیت دارد. در اینجا دیگر ملاحظات و رودربایستیها را باید کنار بگذارند. باید ببینند که خدای متعال را چه کاری راضی می کند. چون مجلس مهم است و مساله ی مجلس ، مساله کوچکی نیست؛ سرنوشت ملت است.
مصاحبه در مراسم رای گیری دومین مرحله از پنجمین دوره انتخابات مجلس 31 / 1 / 1375

حضوری آگاهانه و محققانه در انتخابات
همه کسانی که در مقابل اسلام و آینده این کشور احساس مسئولیت می کنند، وظیفه دارند که در این آ‍زمایش الهی شرکت کنند. البته این حضور باید آگاهانه و از روی تحقیق و با به دست آوردن حجت بین خود و خدا باشد. کسی که رای می دهد و فردی را انتخاب می کند، باید بر طبق تشخیص باشد. این تشخیص را به دست آورید و ان شاا... با قاطعیت در این آزمایش الهی شرکت کنید.
بیانات در اجتماع زائران مرقد مطهر امام خمینی (ره) 14 / 3 / 1380

جلوگیری از سوء استفاده تبلیغاتی دشمن با شرکت در انتخابات
ملت ما، باید امکان سوء استفاده های تبلیغاتی را به دست دشمنان ندهد. دشمنان می خواهند ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ دشمنان می خواهند که ما انتخاباتمان چشمگیر نباشد؛ دشمنان می خواهند چنین وانمود کنند که ملت، رغبتی به انتخابات و به کارهای مربوط به مجلس و مسائل اساسی نظام ندارد. شما باید این را تخطئه کنید و باید شرکت کنید.
مصاحبه در پایان بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 17 / 2 / 1371

تلاش برای شناخت و انتخاب اصلح و تحصیل حجت شرعی
ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد. من مکرر عرض کرده ام که مساله ، مساله ی دین و خدا و ادای تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است ، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است . قبلا هم گفتیم که تفاضل ولو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید ، بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رای دادید ، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رای بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ماهم از خدا می خواهیم و دعا و آرزو می کنیم که خدای متعال دلهای مردم را به سمت نامزد اصلح - آ» که واقعا صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند.
بیانات در دیدار خانواده های معظم اسرا و مفقودان جنگ تحمیلی 31 / 2 / 1376

مردم هم بایستی بگردند ... بعنوان یک وظیفه شرعی و اخلاقی ، نامزدهایی را پیدا کنند که وقتی در محضر خدا از آنها سوال می شود که چرا تو این آقا یا خانم را به قوه مقننه فرستادی، بتواند جواب بدهد و بگوید برای این مصلحت. انتخابات وظیفه است. انتخابات یک کار بزرگ و یک اقدام شرعی و یک اقدام خدایی است؛ بگردید آدمهای مناسب را برای این کار مهم پیدا کنید.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 13 / 11 / 1378

مردم بایستی افراد شایسته را بشناسند و انتخاب کنند. چنانچه افرادی را نمی شناسند، از راهنمایی انسانهای مومن و مطمئنی استفاده کنند که معرفی آنها برای انسان حجت شرعی باشد، دنبال حجت شرعی باشید. دنبال این باشید که اگر خدای متعال پرسید زید را چرا برای مجلس خبرگان انتخاب کردید، شما بگویید این زید را فلان کسی که می دانستیم مردم وارد و مطمئن و امینی هستند، معرفی کرده بودند؛ پیش خدا حجت داشته باشید.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 22 / 9 / 1385

تلاش و تفحص خودتان را بکنید، اصلح را بیابید و آن کسی را که فکر می کردید اصلح است و بین خودتان و خدا حجت تمام شد، به او رای بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام داده اید. این ، آن چیزی است که همه باید به آن توجه کنند.
بیانات در دیدار خانواده های معظم اسرا و مفقودان جنگ تحمیلی 31 / 2 / 1376

مردم هم نگاه کنند و اصلح را انتخاب کنند ... بعضی ها در شناخت اصلح دچار وسواس و دغدغه زیاد می شوند. شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانی که فکر می کنید می توانند شما را راهنمایی کنند، راهنمایی بخواهید. به هر نتیجه ای که رسیدید عمل کنید و رای بدهید؛ اجر شما را خدای متعال خواهد داد. ما ماموریم که به آنچه می فهمیم و به آنچه تکلیف الهی تشخیص می دهیم ، عمل کنیم؛ مطابق با واقع باشد یا نباشد، اجر ما محفوظ است. اجر کسی که عامل به تکلیف است، پیش خدای متعال محفوظ است.
بیانات در دیدار خانواده های شهدا 3 / 3 / 1384

مردم تحقیق و مطالعه کنند؛ از روی احساس وظیفه به پای صندوق های رای بروند و از روی احساس وظیفه، نام کسانی را که گزینش کرده اند ، به صندوق های رای بیندازند. مجلس، اینگونه درست می شود و سپس دولت بوجود می آید و به پیش می رود. این امتحان بزرگ و کار مهمی است.
بیانات در دانشکده افسری 16 / 12 / 1374

توصیه من به مردم، چه در این انتخابات و چه در انتخابت های دیگر همیشه این بوده و هست که سعی کنند به معنای حقیقی کلمه گزینش کنند. یعنی کسانی را که مورد اعتمادشان هستند و کسانی را که می دانند در صورت انتخاب شدن، وظایف نمایندگیشان را به درستی انجام خواهند داد، بشناسند و با رای خود آنها را به مناصبی که این انتخابات برای آن مناصب به وجود می آید منصوب کنند؛ چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات شوراها و چه در همه انتخاب ها.
مصاحبه در انتخابات دومین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا 8 / 12 / 1381

نباید دغدغه و وسوسه کرد. بعضی ها هستند که خیلی وسوسه می کنند - آیا این، آیا آن ؟ آیا این ، آیا آن؟ - آخرش هم یا مجبور می شوند به طاق جفت و استخاره متوسل شوند و یا اصلا از خیر رای دادن می گذرند. نه، انسان فکر می کند؛ به کسی می رسد و می گوید«:خدایا! نتیجه تحقیقات من این است. من طبق حجت درونی خود - که عقل و تفکر است - و بر اساس مشورتی که با دیگران داشته ام، رای می دهم. خدای متعال قبول می کند؛ ولو این تشخیص درست نباشد. بنابراین نباید وسوسه کرد.
بیانات در دیدار دانشجویان بسیجی 5 / 3 / 1384

کاهش مشارکت در انتخابات از اهداف شیطانی دشمنان نظام است

$
0
0

معاون سیاسی سپاه پاسداران:

کاهش مشارکت در انتخابات از اهداف شیطانی دشمنان نظام است

بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: کاهش مشارکت در انتخابات از اهداف شیطانی دشمنان نظام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا، علی‌ اشرف‌نوری در نشستی با عنوان روشنگری در سپاه عاشورا طی سخنانی با اشاره به تحرکات سیاسی استکبار جهانی اظهار داشت: پاسداران و بسیجیان باید در همه عرصه‌های سیاسی، فرهنگی نظامی، فناوری و ... تحرکات استکبار جهانی را رصد کرده و متناسب با استراتژی آنها با تاکتیک‌های مناسب اقدام به مقابله با آنها برخیزند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با بیان اینکه کانون قدرت در نظام اسلامی در سه عنصر ایمان، ولایت و مردم مستقر است، خاطرنشان کرد: وقتی نظامی که از اقتدا معنوی برخوردار باشد استکبار جهانی نخواهد توانست با راه‌اندازی جنگ نرم به اهداف شیطانی خود نائل شود بلکه برعکس این استکبار جهانی است که با شکست مفتضحانه مواجه خواهد شد.

نوری در ادامه کاهش مشارکت در انتخابات را یکی از اهداف دشمنان دانست و تصریح کرد: دشمنان صراحتاً اعلام می‌کنند که از تمام فرصت‌هایی که وجود دارد علیه انقلاب اسلامی ایران استفاده خواهند کرد تا بتوانند با ایجاد اختلاف، چالش‌های امنیتی و با تلقین مجلس ناکارآمد به اهداف شوم سیاسی خود دست یازند.

وی تصریح کرد: دشمن غافل از این است که مردم آگاه و بصیر ایران اسلامی با شاخص قرار دادن رهنمودهای رهبری بار دیگر نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهند کرد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردم ایران اسلامی بار دیگر رشد معنوی انقلاب اسلامی ایران را رقم خواهند زد و با صدور معنوی انقلاب اسلامی ایران به سراسر جهان، منافع شیطانی دشمنان بشریت را برای همیشه به مخاطره خواهند انداخت.

جزئیات عملیات مربوط به فعالیت‌های شبکه بی‌بی‌سی فارسی در ایران

$
0
0

مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه پاسداران منتشر کرد؛

جزئیات عملیات مربوط به فعالیت‌های شبکه بی‌بی‌سی فارسی در ایران

بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزئیاتی از عملیات چشم روباه مربوط به فعالیت های شبکه بی‌بی‌سی فارسی در ایران را منتشر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا، به نقل از سایت گرداب در اطلاعیه مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه با اشاره به نقش‌آفرینی فعال، موثر و سیستماتیک شبکه بی‌بی‌سی در جریان جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران همراه با حمایت مالی و پشتیبانی مادی از جریان ضد انقلاب آمده است: این شبکه بر اساس رویکرد جدید استعماری دولت انگلیس با استفاده از شیوه‌های نوین و پیچیده اطلاعاتی اقدام به راه‌اندازی و تشکیل شبکه درهم تنیده اطلاعاتی با هدف و کارکرد جمع‌آوری اطلاعات خاص و هدفمند کرده است.

ایجاد شبکه جذب و آموزش محرمانه و سری در کشور با هدف جذب نخبگان رسانه‌ای و سیاسی، برقراری ارتباط تنگاتنگ با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب خارجی به ویژه گروهک تروریستی منافقین و برخی گروهک‌های دیگر و فعالیت‌های گسترده جاسوسی هوشمند از طریق تولید و نیز ارائه محتوا از نقاط استراتژیکی مانند اطلاعات وزارتخانه‌های حساس، سفارتخانه‌ها و حتی مناطق خاص مانند سکوهای نفتی از مهمترین محورهای عملیاتی این شبکه با پوشش فعالان و همکاران بی‌بی‌سی فارسی در ایران است که مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه پاسداران در اطلاعیه خود به آنها اشاره کرده است.

در فاز اول این عملیات در تابستان سال جاری، پس از شناسایی و احراز موارد اتهامی برخی از افراد فعال در این عملیات، تعدادی از متهمان از جمله خانم‌ها: م.م، پ.آ، م.م و آقایان ن.ش و ا.ع.ع دستگیر و پس از انجام تحقیقات، پرونده‌های نامبردگان به همراه مستندات به محاکم قضایی ارسال شد.

به گزارش گرداب، در ادامه این اطلاعیه به فاز دوم اجرای عملیات چشم روباه اشاره شده و آمده است: پس از بررسی جزئیات به دست آمده دیگری از تلاش‌های فعالان و همکاران شبکه بی‌بی‌سی فارسی در ایران، برای 24 نفر از متهمان که از جهت حجم اطلاعات و فعالیت در این شبکه به لحاظ امنیتی و کارشناسی، حائز اهمیت محسوب می شدند پرونده قضایی تشکیل شد.

بر اساس اعلام مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته برای 10 نفر از متهمان که در خارج از کشور به سر می‌بردند قرار غیابی صادر و پرونده سایر افراد در دست پیگیری قرار گرفت.

در این اطلاعیه با تاکید بر اهتمام ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به برخورد موثر و همه جانبه با همکاران مخفی و فعال شبکه ضد انقلاب بی‌بی‌سی فارسی و هشدار به فریب خوردگان داخلی، به اختصار گوشه‌ای از پرونده تعدادی از دستگیرشدگان، ذکر شده که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

1. خانم پ. د

متولد 1359، روزنامه نگار و فارغ‌التحصیل رشته مطالعات رسانه در مقطع کارشناسی ارشد است.

نامبرده که علی‌الظاهر علاقه‌مند به حوزه مسائل اجتماعی به ویژه زنان است، در مجلات اینترنتی و برخی مطبوعات سیاسی زنجیره‌ای و همچنین تعدادی از رسانه‌های زرد فعالیت داشته است.

فعالیت‌های اجتماعی وی همزمان با آشنایی با "شادی صدر" و "محبوبه عباسقلی‌زاده" شدت می‌گیرد تا آنجا که از وی به عنوان یکی از فعالان فمینیستی در ایران نام برده می‌شود.

خانم پ.د اولین بار در 13 اسفند 1385 در پی تجمع در مقابل دادگاه انقلاب اسلامی تهران دستگیرشده است.

پس از آزادی از زندان و با توجه به متواری شدن تعدادی از فعالان فمینیستی به خارج از کشور، نقش وی موثرتر از گذشته تعریف می‌شود.

ادامه تحصیل نامبرده در رشته مدیریت رسانه در لندن، اولین زمینه آشنایی و ارتباط‌گیری کارمندان بی‌بی‌سی با وی است.

بعد از برقراری ارتباط و جلب توجه و اعتماد لازم، نامبرده با سرویس اطلاعاتی انگلیس مرتبط شده و سپس در مراحل مختلف و متعدد رفت و آمد به داخل کشور، به عنوان مامور انتقال پول‌های مرتبطین در داخل و کالاهای مورد نیاز ایشان، ایفای نقش می‌کرده است.

نامبرده در موارد متعدد و در پوشش بازوی تهیه محتوا برای شبکه بی‌بی‌سی و با استفاده از عناوین خبری و رسانه‌ای، به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات خاص و دارای طبقه‌بندی اقدام کرده است. مستندات موجود در پرونده وی حاکی از ارتباط مشکوک نامبرده با برخی نخبگان رسانه‌ای بوده که در مراحل اولیه تحقیق تلاش بسیاری برای مخفی کردن این ارتباط‌ها داشته است.

2. خانم م.ر

وی 32 ساله و مجرد است. نقش پیچیده نامبرده، جذب و استخدام و همچنین کمک به خروج پذیرفته‌شدگان شبکه بی‌بی‌سی به خارج از کشور و تهیه محتواهای خاص برای برنامه‌های کلیدی بی‌بی‌سی فارسی بوده است.

مشارالیها از موثرترین همکاران بی‌بی‌سی در داخل کشور بوده که در راستای تولیدات محتوایی برای این شبکه فعالیت کرده و نقش بسزایی در چرخه تهیه و تولید خبر در این شبکه بر عهده داشته است.

نامبرده یکی از سرپل‌های بی‌بی‌سی برای معرفی و جذب فعالان رسانه‌ای به مراکز آموزشی این شبکه بوده است که در پوشش چند موسسه خاص مانند موسسه "ا.ک" فعالیت می‌کردند.

افراد جذب‌شده پس از گذراندن دوره‌های آموزشی خاص برای آموزش دوره‌های دیگری به اردوهای خارج از کشور اعزام می‌شدند که نامبرده خود در تعدادی از این دوره‌ها حضور داشته است.

لازم به ذکر است که جذب‌شدگان و برگزیدگان نهایی اردوهای خارج از کشور قبل از آغاز همکاری مستقیم با بی‌بی‌سی فارسی ابتدا به رسانه‌های مرتبط چون رادیو زمانه، روز آنلاین و... معرفی شده و پس از انجام فعالیت اولیه و آزمایش‌های مقدماتی همکاری در این رسانه‌ها، ضمن آشنایی کامل با محیط‌های کاری مطبوعاتی خارج از کشور و نحوه ارتباط با داخل کشور و فعالیت رسانه‌ای غیرمستقیم، با گزینش نهایی راهی لندن می‌شدند.

بر اساس مستندات و مدارک موجود، خانم م.ر از موثرترین افراد در حلقه تایید صلاحیت افراد جذب‌شده است که با "مهدی جامی"، از موسسین رادیو زمانه، مرتبط بوده و با همفکری و مشارکت وی این فرایند را دنبال می‌کرده است.

مشارالیها همچنین قراردادهای مالی متعددی با شبکه بی‌بی‌سی فارسی به منظور تولید محتوا و پشتیبانی برنامه‌ای منعقد کرده است که مستندات آن به پیوست پرونده به مراجع قضایی ارسال شده است.

از دیگر اتهامات محرز نامبرده، ارتباط مشکوک و معنی‌دار با برخی کارکنان و عناصر بومی و غیربومی سفارت انگلیس در تهران بوده است که از اشاره به جزئیات این ارتباط به دلیل ملاحظات خاص خودداری می‌شود.

همچنین وی در اعترافات خود اطلاعات کاملی از افراد و همکاران فعال بی‌بی‌سی فارسی در ایران را ارائه کرده است که برخی از آنها در خور تامل و قابل توجه است و در صورت نیاز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

3. آقای س.ب

نامبرده متولد سال 1362 است. وی در زمان تصدی مسئولیت اجرایی پدر خود در کشور با افرادی از جریان اصلاحات همچون سروش، کدیور، مهاجرانی، سازگارا و ... آشنا شده و با آنها ارتباط برقرار می‌کند.

از بهمن‌ماه 1386، توجه ویژه‌ای از سوی جریان اصلاحات و همچنین سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه به وی معطوف می‌شود. به همین جهت نامبرده در زمان کوتاهی به عنوان بازوی عملیاتی و رسانه‌ای برخی از این سرویس‌ها قرار می‌گیرد.

مستندات و مدارک ارتباط‌گیری پرتکرار و هدفمند "مهدی پرپنچی"، نفر دوم بی‌بی‌سی فارسی، "ندا دهقانی سانیج" (همسر پرپنچی)، "پناه فرهاد‌بهمن" و "حنیف مزروعی" که جزء افراد شاخص فعال در این شبکه هستند با نامبرده، حکایت از اقدامات گسترده و بعضا امنیتی وی دارد که به دلیل پاره‌ای ملاحظات خاص از انتشار آنها خودداری می‌شود.

بر اساس اقاریر نامبرده، وی علاوه بر همکاری با رسانه های جریان ضد انقلاب در اکثر اغتشاشات فتنه 88 حضور فعال و موثر داشته و اقدام به تهیه عکس، خبر، گزارش و ارسال آنها به این شبکه‌های ضدانقلاب کرده است.

از جمله نکات حائز اهمیت پرونده نامبرده، ارتباط‌گیری پیچیده و تبادل اطلاعات خاص و محرمانه کشور با برخی سرویس‌ها بوده است که به محض تکمیل پرونده و مستندات از طریق مراجع ذی‌صلاح اقدام لازم انجام خواهد شد.

4. آقای س.ک

س.ک 27 ساله ساکن تهران و دارای مدرک کارشناسی است. وی که مدعی است یکی از نخبگان مستندساز کشور است، قراردادهای کلان و متعددی برای تولید مستندات سفارشی و هدفمند شبکه بی‌بی‌سی منعقد کرده است.

نکته قابل توجه در پرونده نامبرده پیشرفت سریع وی در بدنه و ساختار پیچیده شبکه بی‌بی‌سی است که منشأ آن شهرت خاص به فساد اخلاقی و اصرار نامبرده برای توهین به مقامات عالی‌رتبه کشور ارزیابی می‌شود.

نامبرده همچنین از مرتبطین "کاوه مشکات"، از تهیه‌کنندگان برنامه نوبت شما، در بی‌بی‌سی فارسی است.

5. خانم ب.ه

نامبرده متولد 1362 در تهران و فارغ‌التحصیل رشته مددکاری است که در سالهای اخیر در فعالیت‌های رسانه‌ای اشتغال داشته است.

خواهر او با نام س.ه هم‌اکنون از خبرنگاران بی‌بی‌سی فارسی است که بسته های خبری قابل توجهی را نیز در ایام فتنه و در روزهای پس از آن تهیه و از بی‌بی‌سی پخش کرده است.

وی با توجه به جایگاه تثبیت شده خواهرش در بی‌بی‌سی فارسی بازوی خبری و رسانه ای موثری برای رسانه‌هایی مانند BBC و رادیو فردا بوده است.

نکته مهم در پرونده شبکه بی‌بی‌سی که قبلا نیز به آن اشاره شد، این است که این شبکه چگونه و با چه ساز و کاری با وجود نداشتن دفتر و خبرنگار رسمی در داخل ایران، معمولا در انتشار اخبار مربوط به ایران به روز عمل می‌کند؟

پاسخ این ابهام، در نحوه جذب و آموزش کارمندان بی‌بی‌سی فارسی نهفته است. اولین نکته‌ای که در آموزش‌ها پس از جذب و استخدام این کارمندان (که همگی از افراد فعال رسانه‌ای داخل کشور هستند) بر آن تأکید می‌شود، حفظ ارتباطات با فعالان و دوستانشان در داخل کشور است که آنها نیز از افراد فعال رسانه‌ای هستند؛ لذا از طریق این کانال ارتباطی علاوه بر آنکه مسیر برای جذب و گرفتن همکار در بی‌بی‌سی همواره باز می‌ماند، این رسانه خواهد توانست به صورت فعال به موضوع جمع آوری اخبار و اطلاعات پرداخته و همواره اخبارش در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گیرد.

گذشته از این موضوع، سیستم پیچیده جذب و آموزش در سرویس جهانی بی‌بی‌سی منوط به داشتن مهره‌های فعال در داخل کشورها است که در این زمینه نیز مشارالیها یکی از این مهره‌های فعال به شمار می‌رود.

در پرونده نامبرده همچنین مستندات ارتباطات چشمگیر وی با رادیو فردا وجود دارد.

لازم به ذکر است که پس از تکمیل پرونده ب.ه و بازداشت وی، مدیران بی‌بی‌سی و برخی مدعیان دفاع از حقوق بشر و همچنین انجمن‌های سیاسی دفاع از حقوق روزنامه‌نگاران و خبرنگاران تلاش کردند با ایجاد جو کاذب روانی اینگونه وانمود کنند که نامبرده تنها به منظور اعمال فشار بر خواهرش که در بی‌بی‌سی فعال است بازداشت شده؛ در حالیکه پرونده نامبرده خود سرشار از دهها اتهام ضد امنیتی است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: به زودی در بیانیه شماره دو این مرکز اسناد و مدارکی دال بر ارتباطات سازمان یافته شبکه بی‌بی‌سی، با عناصر خود در داخل کشور منتشر خواهد شد که گویای عمق اشراف اطلاعاتی مرکز بررسی جرائم سازمان یافته بر فعالیت‌های جریان رسانه‌ای فتنه‌گران است.

طی روزهای آینده بخش اول از مستند رسانه‌ای این عملیات از رسانه ملی پخش خواهد شد.

(ولایتمداری) اصلی‌ترین امتحان بشر ‌است

$
0
0

حجت‌الاسلام پناهیان:

"ولایتمداری" اصلی‌ترین امتحان بشر ‌است/ باید نظام ولایی را به دنیا معرفی کنیم

بناب ثارالله به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا: حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان تأکید کرد: وقایع و اتفاقات تاریخ بشر، دلالت بر این دارند که اصلی‌ترین امتحانات و ابتلائات، مربوط به ولایت‌مداری بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا به نقل از فارس، آنچه در ادامه می‌آید، متن یکی از گفتارهای حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان است که اخیراً در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ایراد شده است:

***

امتحان ولایت در میان همه امتحاناتی که خداوند از انسان‌ها یا جوامع بشری می‌گیرد، جایگاه ویژه‌ای دارد. به خصوص در آخرالزمان و دوران مقدمه‌سازی برای ظهور، امتحان ولایت از حساسیت خاصی برخوردار است. از آغاز خلقت بشر تا زمان حال، که انشاءالله اواخر دوران غیبت باشد و حتی در دوران ظهور حضرت، اصلی‌ترین و مهمترین امتحان بشر، امتحان ولایتمداری بوده و خواهد بود.

کسی که در اصلی‌ترین امتحان قبول شود، حتی اگر در امتحان‌های دیگر نیز مردود شود، با او سهل‌گیرانه‌تر برخورد خواهد شد و کسی که در اصلی‌ترین امتحان مردود شود حتی اگر در امتحان‌های فرعی نیز قبول شود، معمولا از او پذیرفته نخواهد شد.

یکی از پیروان امام صادق(ع) به ایشان عرضه داشت: بعضی‌ها ولایت شما را دارند ولی اخلاق خوبی ندارند در حالی که بعضی‌ها ولایت شما را ندارند ولی اخلاق خوبی دارند. حضرت با ناراحتی به او فرمود: کسی که در ولایت ما نباشد دینداری او پذیرفته نیست و کسی که در ولایت ما باشد، سرزنشی بر او نیست (خطاهای او به سمت توبه و اصلاح پیش خواهد رفت). بعد حضرت آیه 257 سوره بقره (الله ولی الذین آمنو یخرجهم من الظلمات الی النّور...) را خواندند و فرمودند:‌ کسانی که ولایت ما را داشته باشند از ظلمت گناهان به نور توبه و مغفرت می‌روند و کسانی که ولایت طاغوت را بپذیرند، (حتی اگر نور اسلام را داشته باشند) از نور اسلام به ظلمت کفر خارج می‌شوند.

امتحانات مربوط به «ولایت» آن قدر ادامه پیدا می‌کند تا معلوم شود چه کسانی ولایتمدارتر هستند

وقایع و اتفاقات تاریخ بشر، دلالت بر این دارند که اصلی‌ترین امتحانات و ابتلائات، مربوط به ولایت‌مداری بوده است. نمونه‌اش سرپیچی ابلیس است که وقتی خداوند دستور سجده بر آدم را به او داد، او برتری ولی خدا بر خودش را نپذیرفت و 6 هزار سال عبادت او هدر رفت و به عنصری رجیم و گمراه‌کننده برای انسان‌ها، تبدیل شد. جلوتر که می‌آئیم شاهد وقایع زمان بعثت پیامبر اکرم(ص)، واقعه غدیر خم، جریان سقیفه، امتحان‌های پای رکاب امیرالمؤمنین(ع) و امثال آن هستیم که محور همه این امتحانات ولایت‌مداری بوده است. امتحانات مربوط به ولایت، تا آنجا ادامه پیدا می‌کند که معلوم شود چه کسانی ولایتمدارتر هستند.

امتحان ولایتمداری بسیار حساس و سرنوشت‌ساز است. آنها که ولایت امیرالمؤمنین علی(ع)‌ را به صورت نیم‌بند پذیرفته‌ بودند (در حالی که در مقامی قرار داشتند که باید اطاعت مطلق می‌کردند)، در نهایت به قاتلین اباعبدالله‌الحسین(ع) تبدیل شدند. می‌دانیم که قاتلین امام حسین(ع) از کافران و دیلمیان و رومیان نبودند، حتی از شام عنود، بصره خائن و مدینه بی‌وفا نسبت به اهل بیت(ع) هم نیامده بودند، بلکه غالب آنها از اهل کوفه بودند که چندین سال پای رکاب امیرالمؤمنین جنگیده بودند ولی ولایتمداری آنها به آن حد اعلی که باید می‌رسید، نرسیده بود و آن طور که باید، با علی(ع) و امام حسن(ع) همراهی نکرده بودند، لذا خداوند کارشان را به جایی رساند که تبدیل به قاتلین امام حسین(ع) شدند.

اصلی‌ترین حکمت وقایع انقلاب،‌ تثبیت و تقویت ولایت‌مداری ما بوده است

اگر از ابتدای خلقت بشر تا به امروز، اصلی‌ترین امتحان بشر، سر موضوع ولایت‌مداری بوده است، چه دلیلی دارد که امروز اصلی‌ترین امتحان ما، ولایت‌‌مداری نباشد؟! اگر وقایع قبل و بعد از انقلاب را تحلیل و بررسی نماییم، خواهیم دید که اصلی‌ترین حکمت وقایع انقلاب این بوده که ولایت‌مداری ما تقویت شود. حکمت همه تحولات اجتماعی ما از آغاز قیام مردم تا به امروز، تثبیت هرچه بیشتر ولایتمداری در ایران اسلامی است و از این به بعد نیز فلسفه همه تحولات اجتماعی و پدید آمدن فتنه‌ها، فرصت‌ها یا تهدیدها، تحقق امتحان ولایتمداری است و ما در این میان باید تکلیف خودمان را پیدا کنیم.

پانزده خرداد سال ۱۳۴۲ یک امتحان ولایتمداری برای مردم ما در ابتدای قیام بود. کسانی که در این روز با شعار «یا مرگ - یا خمینی»‌ به خیابان‌ها ریختند، برای دفاع از حریم ولایت کشته شدند و حضرت امام نیز فرمودند «من روز ۱۵ خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می‌کنم». اگر در سال ۵۶ دوباره آتش انقلاب شعله‌ور شد، به واسطه شهادت فرزند نائب امام زمان(ع)، حاج آقا مصطفی بود، که موج حرکت را در بین مردم ایجاد کرد و عامل مادی دیگری در ایجاد این موج مؤثر نبود.

انقلاب ما با ولایتمداری شکل گرفت و مردم با تبعیت از فرمان‌های امام و گرفتن نمره قبولی در امتحانات ولایتمداری، قدم به قدم به پیروزی نزدیک شدند. بعد از انقلاب هم شاهد بودیم که چگونه آنهایی که از دایره ولایتمداری خارج می‌شدند، خود به خود به زمین می‌خوردند. از جمله دولت موقت، جریان بنی‌صدر، جریان نهضت آزادی و مجاهدین خلق و موارد دیگری از این دست، حکمت پنهان همه این جریان‌ها این بود که مردم ما در ولایتمداری رشد یابند.

مهمترین فایده دفاع مقدس تثبیت ولایتمداری در کشور بود/ اخیراً بعضی‌ها اشاره‌های رهبری و رهنمودهای صریح ایشان را کنار می‌گذارند و می‌گویند اینها «فرمان ولایی» نیست.

هشت سال دفاع مقدس نیز که به ما تحمیل شد مهمترین حکمتش تثبیت ولایتمدری بوده است. برای اثبات این ادعا یکی از اسناد بسیار محکمی که وجود دارد این است که در حدود دویست و پنجاه هزار شهید دفاع مقدس، به طور متوسط چهار مرتبه در وصیتنامه‌های خود از امام حسین و کربلا سخن گفته‌اند و به طور متوسط چهار مرتبه نیز از ولایت فقیه و لزوم تبعیت از ولی فقیه سخن گفته‌اند و این نشان دهنده درک اهمیت و ضرورت تبعیت از ولایت است. پس مهمترین فایده دفاع مقدس این بود که ولایتمداری را در این کشور تثبیت کرد و شما می‌بینید درجه ولایتمداری بعد از دفاع مقدس به مراتب بالاتر از قبل از آن شده است.

در دوره اصلاحات خواستند ولایتمداری را تضعیف کنند اما به وضوح می‌توان دید که سطح ولایتمداری در جامعه ما در پایان دولت اصلاحات بیشتر از آغاز آن بوده است. هر جریانی که روی کار می‌آید، چه به نفع ولایتمداری باشد و چه برخلاف آن باشد، در نهایت نتیجه در جهت تثبیت ولایتمداری خواهد بود. در برخی از مقاطع بعد از انقلاب، بعضی‌ها سعی کردند تا آنجا که می‌توانند «ولایت گریزی» داشته باشند. اخیرا بعضی‌ها اشاره‌های رهبری و رهنمودهای صریح و روشن ایشان را کنار می‌گذارند و می‌گویند اینها «فرمان ولایی» نیست! اینها حتی مجلس شورای اسلامی را مذمت می‌کنند و می‌گویند «گویا مجلس شعبه‌ای از دفتر رهبری شده است!» اینها از کسانی هستند که در امتحان ولایتمداری مردود شده‌اند.

استقرار و تثبیت ولایت، مقدمه برقراری عدالت و امنیت و رفاه است/ باید ولایت‌پذیری به اوج برسد تا امام زمان تشریف فرما شوند والّا عدالت‌خواهی همیشه بوده و هست

ظهور امام زمان معنایی جز این ندارد که ولایت تامه الهیه بر روی حکمفرما می‌شود. عدالت، امنیت و همه برکات حکومت حضرت، ناشی از پذیرش ولایت ایشان است. یعنی استقرار و تثبیت ولایت، مقدمه برقراری عدالت و امنیت و رفاه است. امام زمان وقتی تشریف می‌آورد که بتواند مقدمه رفع ظلم را مستقر کند و آن مقدمه چیزی جز استقرار ولایت نیست. باید ولایت پذیری به اوج برسد تا امام زمان تشریف‌فرما شوند و الّا عدالت‌خواهی برای همه کسانی که محرومیتی کشیدند سهل و آسان است و فریاد عدالتخواهی همیشه در طول تاریخ از سوی مظلومین و مردم تحت ستم بلند شده است، آنچه مقدمه ظهور است آمادگی مردم برای ولایت‌پذیری است. باید جهان آماده ولایتمداری باشد. بر این اساس، مقدمه سازان ظهور و کسانی که برای فرج امام زمان مقدمه چینی می‌کنند، باید نمونه و الگوی ولایتمداری را به همه جهانیان نشان دهند.

اساساً فلسفه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی برقراری یک جامعه ولایتمدار است. همان ولایتی که به عنوان یک ناظر معنوی و قدرتمند را بالا بر همه امور نظارت دارد و دخالت مردم در سرنوشتشان را محافظت می‌کند تا مردمسالاری دینی به خوبی محقق شود. اگر این نظارت از بالا نباشد هیچگاه دموکراسی به درستی محقق نخواهد شد و به بن بست خواهد رسید.

امروز نمونه این بست را در جوامع غربی مشاهده می‌کنیم. دلیل این تظاهرات‌هایی که امروز در غرب می‌بینیم چیست؟ مگر مردم خودشان به این یک درصد حاکم رأی ندادند پس چرا بر علیه اینها تظاهرات می‌کنند؟ چرا دوباره نمی‌روند پای صندوق‌های رأی و اشخاص دیگری را انتخاب کنند؟ مگر این جامعه غربی جامعه مدنی نیست و در یک جامعه مدنی همه چیز در پای صندوق‌های رأی مشخص نمی‌شود؟ پس چرا مردم به خیابان‌ها ریخته‌اند؟ چرا مردم از صندوق‌های رأی نا‌امید هستند؟ امروز کدام انسان فهمیده‌ای است که فریب دموکراسی را نفهمیده باشد؟

مردم کشورهای منطقه که قیام کردند خلأ ولایتمداری را عمیقا احساس می‌کنند/ امروز مردم عالم تشنه درک مفهوم ولایت هستند/ ولایت، جذابترین مفهوم برای مردم مغرب زمین

امروز مردم منطقه که بر علیه نظام‌های حاکم خود قیام کردند خلأ ولایتمداری را عمیقا احساس می‌کنند و می‌دانند که مبارزه بر علیه استکبار جهانی بدون زعامت یک رهبر عالی مقام و باثبات به نتیجه مطلوب نخواهد رسید. در مورد جنبش ۹۹ درصدی غرب هم بر اساس اخباری که می‌رسد معلوم است استعداد مردم برای قیام و تظاهرات خیلی بیش از این تعداد است اما به خاطر نداشتن یک جایگزین مناسب برای نظام موجود مردم امید چندانی به مبارزه ندارند. می‌گویند: به فرض این نظام حاکم ساقط شود و مردم با رأی‌گیری افراد دیگری را انتخاب کنند چه تضمینی وجود دارد که اوضاع دوباره به همین وضع فعلی منجر نشود؟

وظیفه تک تک ما این است که «نظام ولایی» را به عنوان نظام جایگزین به آنها معرفی کنیم تا بارقه امیدی برای حرکت و قیام بیداری جهانی باشد. لازم نیست کسی مسلمان و معتقد به مبانی شیعه باشد تا ضرورت و اهمیت ولایتمداری را درک کند. با کمی تعقل و تفکر می‌توان به این اصل مهم رسید. در جامعه جهانی دم زدن از عدالت‌گرایی یا مردمسالاری و یا سایر شعارهای اومانیزمی نه فایده دارد و نه جذابیت. اما ولایتمداری هم اثر دارد و هم جذابیت.

پرجاذبه‌ترین اصل دین ما اصل ولایت است نه اصل حجاب، نه اصل عبادات و نماز و نه اصول دیگر. این اصل را می‌توان به خوبی در جامعه جهانی مطرح کرد.

امروز مردم عالم تشنه درک مفهوم ولایت هستند و ما در این زمینه مسئول هستیم و باید ولایتمدری را با زبان بین‌المللی به جهان صادر کنیم. بدون ولایت و ولایتمداری و بدون رکن ولایت، تمام کلمات خوب مانند عدالت‌گرایی، مردم سالاری و... فقط در حد شعارهایی تحقق نایافتنی خواهند بود. ارزش‌‌های اسلامی هم بدون ولایت تحقق یافتنی نیست. این ولایت است که ما را به همه این پیروزی‌ها رسانده است. این موضوع مهم را باید برای توده‌های تشنه مردم عالم بیان کنیم.

حرکت با اشاره‌های ولایت، موجب اقتدار جامعه و کاهش هزینه‌ها در تمامی مشکلات می‌شود/ اساسا نظام ولایی نظام اشاره است نه تصریح

بعد از اینکه به اهمیت بالای اصل ولایتمداری در جامعه پی بردیم، نوبت به امتحان آداب ولایتمداری می‌رسد. یکی از آداب ولایتمداری این است که با اشاره‌های ولایت حرکت کنیم و منتظر نباشیم ایشان صراحتا حکمی بدهند. اصلا نظام ولایی نظام اشاره است نه تصریح. یعنی حسن یک جامعه ولایتمدار این است که اشاره‌های مولای خود را بگیرد. در آن صورت اقتدار ولایت موجب اقتدار جامعه خواهد شد و هزینه‌ها در تمامی مشکلات پایین خواهد آمد.

به درک مبانی ولایتمداری اکتفا نکنیم بلکه باید به آداب ولایتمداری هم بپردازیم. اگر مردم اسرار و اهمیت رعایت آداب ولایتمداری را بدانند به کسانی که در ولایتمداری ضعیف هستند رأی نخواهند داد. دشمنان ما امروز امیدشان به چنین افرادی است والا کسانی که ضد ولایت هستند که جایگاه و تأثیری ندارند. باید دردمندانه برای ولایتمداری دوندگی کرد هرکس هرچه می‌تواند باید در این راستا تلاش کند.

با ولایت تا شهادت

$
0
0

ملت بصیر و آگاه و ولایتمدار ایران با حضور پر شور و حداکثری خود و انتخاب نماینده اصلح (مجلس کارآمد)  در انتخابات مجلس نهم‘ مشت محکمی بر دهان دشمنان و بد خواهان نظام جمهوری اسلامی ایران خواهند زد و  باعث یاس و نامیدی آنان خواهند شد .                            

/////// اسلام پیروز است ///////

وعده دیدار 12 اسفند  پای صندوق های رای

با ولایت تا شهادت


عکس دیدار جمعی از رزمندگان شهرستان بناب با امام خمینی(ره)

$
0
0

برای اولین بار از پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله

پایگاه اطلاع رسانی بناب ثارالله: تصویر مربوط به  دیدار جمعی از رزمندگان شهادت طلب و بسیجی شهرستان بناب با امام خمینی(ره)

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی بر روی آن کلیک نمایید.

((برای مشاهده عکس در سایز بزرگتر بر روی تصویر کلیک نمایید.))

منبع: bonabsarallah.persianblog.ir

پیام نوروزى به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۱

$
0
0

 پیام نوروزى به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۱

بسم‌اللّه‌الرّحمن‌الرّحیم


یا مقلّب القلوب و الأبصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال.

اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّى تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا.

اللّهمّ اعطه فى نفسه و ذریّته و شیعته و رعیّته و خاصّته و عامّته و عدوّه و جمیع اهل الدّنیا ما تقرّ به عینه و تسرّ به نفسه.

تبریک عرض میکنم عید نوروز و فرا رسیدن سال نو را به همه‌ى هم‌میهنان عزیز در سراسر کشور، و به همه‌ى ایرانیانى که در هر نقطه‌اى از دنیا سکونت دارند، و به همه‌ى ملتهائى که عید نوروز را گرامى میدارند؛ بالخصوص تبریک عرض میکنم به خانواده‌هاى عزیز شهیدان، به جانبازان، به خانواده‌هاشان، به همه‌ى ایثارگران، به همه‌ى فعالان عرصه‌هاى مختلف. آرزو میکنم  و دعا میکنم که خداوند متعال براى ملت ایران بهروزى، شادى، نشاط و دلِ خوش در این سال جدید مقدر بفرماید و بدخواهان این ملت را در اهدافشان، در تلاشهاشان ان‌شاءاللّه ناکام کند.

سالى که گذشت - سال 90 - یکى از سالهاى پرحادثه در سطح جهان و در منطقه و در کشور ما بود. آنچه که در مجموع انسان مشاهده میکند، این است که این حوادث بر روى هم به سود ملت ایران و در راه کمک به هدفهاى آن، تمام شده است. آن کسانى که اهداف بدخواهانه‌اى درباره‌ى ملت ایران و ایران و ایرانى در سر میپرورانند، در کشورهاى غربى دچار مشکلات گوناگون هستند. در سطح منطقه، ملتهائى که جمهورى اسلامى از آنها همواره حمایت کرده است، به هدفهاى بزرگى دست پیدا کرده‌اند؛ دیکتاتورهائى به زیر کشیده شدند؛ قانونهاى اساسىِ مبتنى بر اسلام در کشورهائى تصویب شد؛ دشمن درجه‌ى یک امت اسلامى و ملت ایران - یعنى رژیم صهیونیستى - در محاصره قرار گرفت. در داخل کشور، به معناى حقیقى کلمه، سال 90، سال بروز اقتدار ملت ایران بود. در جنبه‌ى سیاسى، ملت ایران در این سال، چه در راهپیمائى بیست و دوى بهمن، چه در انتخابات دوازدهم اسفند، آنچنان حضورى از خود نشان داد و آنچنان شاخصى را براى اقتدار ملى در تاریخ منطقه ثبت کرد که نظیر آن را در گذشته کمتر داشتیم.

با وجود این‌همه دشمنى، این‌همه تبلیغات، این‌همه تهاجمهاى خصمانه و بدخواهانه، ملت ایران در طول این سال، با همه‌ى وجود توانست حضور خود را در صحنه، نشاط خود را، آمادگى خود را در عرصه‌هاى گوناگون علمى و اجتماعى و سیاسى و اقتصادى نشان بدهد و اثبات کند. بحمداللَّه سالى بود که با همه‌ى سختى‌ها، داراى دستاوردهاى بزرگى بود. همچنان که قبلاً عرض شده است، شرائط، شرائط بدر و خیبر بود؛ یعنى شرائط قبول چالشها و دشوارى‌ها و غلبه‌ى بر آنها.

همان طورى که اولِ سال گذشته اعلام شد، سال 90، سال جهاد اقتصادى بود. اگرچه هوشمندان و آگاهان میدانستند که این نام و این جهتگیرى و شعار براى سال 90 یک امر لازم است، اما بعد تلاشهاى دشمنان در این سال هم همین را اثبات کرد و نشان داد. دشمنان ما از اوائل سال، حرکت خصمانه‌ى خودشان را در عرصه‌ى اقتصادى نسبت به ملت ایران آغاز کردند؛ اما ملت ایران، مسئولین، آحاد مردم، دستگاه‌هاى مختلف، با تدبیرهاى هوشمندانه‌اى توانستند با این تحریمها مقابله کنند و مواجهه‌ى آنها تا حدود زیادى توانست اثر این تحریمها را خنثى کند و حربه‌ى دشمن را کُند کند. سال 90، سال فعالیتهاى بزرگ علمى بود؛ که من ان‌شاءاللَّه در فرصت سخنرانى، برخى از پیشرفتهاى علمى و اقتصادى و تلاشهاى گوناگون را براى ملت عزیزمان شرح خواهم داد. سال 90 سالى بود پر چالش، و سالى بود پر نشاط، و سالى بود که ملت ایران به فضل الهى توانست بر چالشهاى موجود غلبه کند.

ما امسال سال دیگرى را در پیش داریم که به امید خدا و با توکل بر پروردگار، باز ملت ایران با فعالیت خود، با تلاش خود، با هوشمندى خود در این سال خواهد توانست پیشرفتهاى زیادى را براى خود به ارمغان بیاورد. به تشخیص من، بر طبق گزارشها و مشاوره‌ى با افراد مطلع و آگاه، به این نتیجه میرسیم که عرصه‌ى چالش مهم در همین سال جارى - که این سال، امروز و از این ساعت شروع میشود - عرصه‌ى اقتصادى است. جهاد اقتصادى چیزى نیست که تمام‌شدنى باشد. مجاهدت اقتصادى، حضور جهادگونه در عرصه‌هاى اقتصادى، براى ملت ایران یک ضرورت است.

من امسال تقسیم میکنم مسائل مربوط به جهاد اقتصادى را. یک بخش مهم از مسائل اقتصادى برمیگردد به مسئله‌ى تولید داخلى. اگر به توفیق الهى و با اراده و عزم راسخِ ملت و با تلاش مسئولان، ما بتوانیم مسئله‌ى تولید داخلى را، آنچنان که شایسته‌ى آن است، رونق ببخشیم و پیش ببریم، بدون تردید بخش عمده‌اى از تلاشهاى دشمن ناکام خواهد ماند. پس بخش مهمى از جهاد اقتصادى، مسئله‌ى تولید ملى است. اگر ملت ایران با همت خود، با عزم خود، با آگاهى و هوشمندى خود، با همراهى و کمک مسئولان، با برنامه‌ریزىِ درست بتواند مشکل تولید داخلى را حل کند و در این میدان پیش برود، بدون تردید بر چالشهائى که دشمن آن را فراهم کرده است، غلبه‌ى کامل و جدى پیدا خواهد کرد. بنابراین مسئله‌ى تولید ملى، مسئله‌ى مهمى است.

اگر ما توانستیم تولید داخلى را رونق ببخشیم، مسئله‌ى تورم حل خواهد شد؛ مسئله‌ى اشتغال حل خواهد شد؛ اقتصاد داخلى به معناى حقیقى کلمه استحکام پیدا خواهد کرد. اینجاست که دشمن با مشاهده‌ى این وضعیت، مأیوس و ناامید خواهد شد. وقتى دشمن مأیوس شد، تلاش دشمن، توطئه‌ى دشمن، کید دشمن هم تمام خواهد شد.

بنابراین همه‌ى مسئولین کشور، همه‌ى دست‌اندرکاران عرصه‌ى اقتصادى و همه‌ى مردم عزیزمان را دعوت میکنم به این که امسال را سال رونق تولید داخلى قرار بدهند. بنابراین شعار امسال، «تولید ملى، حمایت از کار و سرمایه‌ى ایرانى» است. ما باید بتوانیم از کارِ کارگر ایرانى حمایت کنیم؛ از سرمایه‌ى سرمایه‌دار ایرانى حمایت کنیم؛ و این فقط با تقویت تولید ملى امکان‌پذیر خواهد شد. سهم دولت در این کار، پشتیبانى از تولیدات داخلىِ صنعتى و کشاورزى است. سهم سرمایه‌داران و کارگران، تقویت چرخه‌ى تولید و اتقان در کار تولید است. و سهم مردم - که به نظر من از همه‌ى اینها مهمتر است - مصرف تولیدات داخلى است. ما باید عادت کنیم، براى خودمان فرهنگ کنیم، براى خودمان یک فریضه بدانیم که هر کالائى که مشابه داخلى آن وجود دارد و تولید داخلى متوجه به آن است، آن کالا را از تولید داخلى مصرف کنیم و از مصرف تولیدات خارجى بجد پرهیز کنیم؛ در همه‌ى زمینه‌ها: زمینه‌هاى مصارف روزمرّه و زمینه‌هاى عمده‌تر و مهمتر. بنابراین ما امیدوار هستیم که با این گرایش، با این جهتگیرى و رویکرد، ملت ایران در سال 91 هم بتواند بر توطئه‌ى دشمنان، بر کید و مکر بدخواهان در زمینه‌ى اقتصادى فائق بیاید.

از خداوند متعال درخواست میکنیم که ملت ایران را در این صحنه و در همه‌ى صحنه‌ها موفق و مؤید بدارد. روح امام بزرگوار را شاد و از ما راضى کند. ارواح طیبه‌ى شهیدان عزیز ما را با اولیائشان محشور فرماید.

والسّلام علیکم و رحمةاللّه و برکاته‌

بازخوانی پیام‌های نوروزی رهبر انقلاب از سال ۶۹ تا ۹۱

$
0
0

بازخوانی پیام‌های نوروزی رهبر انقلاب از سال ۶۹ تا ۹۱

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نخستین دقایق آغاز سال نو، در پیامی به ملت شریف   ایران، با تشریح اوضاع مهم «سال ِ قبل»، چارچوب کلی و افق پیش روی ملت و   مسئولان جمهوری اسلامی را در سال ِ پیش ِ رو، ترسیم می‌کنند.
بخش‌هایی از   پیام‌های نوروزی ایشان از سال ۶۹ تا ۹۱ را در زیر می‌خوانید:

پیام به  ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 69

ما امسال عید نوروز را در حالى برگزار  می‌کنیم که خداى متعال با فقدان بزرگ رهبر عظیم‌الشأنمان، امتحان سختى از  ما کرد و دوران سختى را بر ما گذراند. آن فقدان، محنت بزرگى بود. امیدواریم  که خداى متعال، روح آن بزرگمرد را با ارواح مقدسه‌ى انبیا و اولیا محشور  کند و او را از ما راضى نماید و ما را در راه او، مستمر و مستدام بدارد.  امیدواریم که خداوند، نظر لطف و محبت خود را که در طول این یازده سال  همواره بر این ملت و بر این نظام داشته است، باز هم آن را بر ما مستمر  بگرداند و ما بتوانیم به کمک خدا و با حرکت در راه او و با استغفار و  توبه‌ى الى‌اللَّه، متاع حَسَن و قدرت و قوّت و عزت الهى را براى خودمان و  براى این ملت بزرگ و فداکار تأمین کنیم.

پیام به  ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 70

شما ملت عزیز ما توانستید با کمکهاى  خودتان به دولت و به مردم آسیب‌دیده‌ى کشور، کارى بکنید که در طول تاریخ  گذشته‌ى ما بی‌سابقه بود. ما زلزله‌هاى بسیارى را دیده‌ایم؛ حوادث طبیعى  بسیارى را در گذشته از نزدیک شاهد بوده‌ایم؛ حادثه‌یی با عظمتِ زلزله‌یى که  در شمال پیش آمد، بعضاً در گذشته هم اتفاق افتاده بود؛ لیکن هیچوقت نشده  بود که آثار و عوارض آن حوادث تلخ، به این سرعت به سمت بهبودى پیش برود که  در این بار اتفاق افتاد. البته کمبودها در آن مناطق زیاد است؛ لیکن آنچه که  از پیشرفت امور و کمک به زلزله‌زدگان و آسیبدیدگان و تأمین مسکن و غیر  اینها اتفاق افتاد، به برکت همکارى و همدوشى مردم با دولت و تلاش فراوان  ملت و دولت در این زمینه بود.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 71

یکى از این حوادث سال گذشته، از هم  پاشیده شدن امپراتورى بزرگ و کشور اتّحاد جماهیر شوروى و زوال یک ابر قدرت  بود که حقیقتاً حادثه‌اى بزرگ در زمان و تاریخ ما به حساب مىآید. این حادثه  از چند نظر حائز اهمیت است: اوّلاً از این نظر که موجب شد در خلال کشورها و  ملتهایى که استقلال و آزادى خودشان را به دست آوردند، کشورها و ملتهاى  مسلمان نیز به این امتیازات برسند. میلیونها مسلمان در این منطقه و در  همسایگى ما توانستند آشکارا و با صراحت، آرزوها، آرمانهاى اسلامى و فرهنگ  خود را بر زبان بیاورند و آن را مطرح کنند؛ در حالى که دهها سال از این حقّ  طبیعى محروم بودند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 72

آنچه که من به برنامه‌ریزان و مسؤولین  دولتى مؤکّداً سفارش مى‌کنم، این است که در این برنامه توجّه کنند که هدف  اصلى، کمک به طبقات محروم جامعه باشد. این، چیزى است که ما را به «عدالت  اجتماعى» نزدیک مى‌کند. هدف اصلى در کشور ما و در نظام جمهورى اسلامى،  عبارت از تأمین عدالت است و رونق اقتصادى و تلاش سازندگى، مقدّمه آن است.  ما نمى‌خواهیم سازندگى کنیم که نتیجه این سازندگى یا نتیجه رونق اقتصادى،  این باشد که عدّه‌اى از تمکّن بیشترى برخوردار شوند و عده‌اى فقیرتر شوند.  این، به هیچ‌وجه مورد رضاى الهى و رضاى اسلام و مورد قبول ما نیست.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 73

تذکّرى که مى‌خواهم عرض کنم این است که  از آغاز سال جدید، دو شاخص را به عنوان شعار براى خودمان قرار دهیم: این دو  شاخص، عبارت است از «وجدان کار» و «انضباط اجتماعى». این دو  شاخص، براى همه ما، در هر جا که هستیم بسیار مهم است. «وجدان کار» یعنى  این‌که اگر کارى را به عهده گرفتیم و انجام آن را تعهّد کردیم - چه این  کار، براى شخص خودمان یا خانواده خودمان؛ جهت نان درآوردن باشد، و چه کارى  اجتماعى و مردمى و مربوط به دیگران باشد آن را خوب و کامل و دقیق و تمام  انجام دهیم. به تعبیر معروف، براى آن کار، «سنگ تمام بگذاریم». اگر ملتى  داراى «وجدان کار» باشد، محصول کار او خوب خواهد شد، و وقتى محصول کار نیکو  شد، وضع اجتماعى، به طور قطع بهبود پیدا خواهد کرد.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 74

من عرض مى‌‌کنم امسال هم می‌خواهم دو  توصیه بکنم. یک توصیه این است که آن دو شعار [شعارهای سال 73] را زنده نگه  داریم... توصیه دوم که آن هم براى جامعه ما بسیار مهم است، «انضباط  اقتصادى و مالی» است. من این را از آحاد ملت و مسؤولین کشور و مأمورین  دولت، امسال تقاضا دارم. انضباط اقتصادى و مالى یعنى مقابله با ریخت و  پاش، زیاده روى و اسراف. ریخت و پاش مالى و زیاده روى در خرج کردن و  زیاده روى در مصرف، به هیچ وجه صفت خوبى نیست. نه اسمش جود و سخاست و نه  کرم و بزرگ منشى است. فقط اسمش «بى‌‌انضباطى اقتصادى و مالى» است.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 75

من همه را به رعایت منابع مالى کشور توصیه مى‌کنم... اسراف در ثروت عمومى و موجودیهاى این کشور و منابع طبیعى و نیز در آنچه که با زحمت زیاد به دست مى‌آید و اسراف در نان و آب و انرژى و نیروى انسانى، همه اینها بد است. اسراف، نقطه مقابل آن توصیه‌اى است که ما در سال گذشته و سالهاى قبل از آن عرض کردیم که عبارت از «انضباط» است. اگر بخواهیم با اسراف مبارزه کنیم، باید براى این کار برنامه‌ریزى انجام گیرد و آن را مسؤولان دولتى انجام دهند. بنابراین، توصیه اوّل من، مبارزه با اسراف و زیاده‌روى و نابود کردن اموال عمومى و اموال شخصى است؛ چون اموال شخصى هم، به نحوى به اموال عمومى برمى‌گردد.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 76

من امسال مى‌خواهم مثل سالهاى قبل، به همه مردم یک سفارش بکنم. بحمداللَّه سفارشهایى که شده، مورد توجّه قرار گرفته است. هم مردم توجه کرده‌اند و هم مسؤولان، و من توقّعم از هر دو است؛ هم از مردم و هم از مسؤولان. من می‌خواهم به مردم عزیزمان عرض کنم که امسال همه سعى کنند اسراف را کنار بگذارند. متأسفانه در زندگیهاى ما اسراف وجود دارد. اسراف یعنى تضییع نعمت الهى؛ یعنى نشناختن قدر نعمت الهى. البته بیشتر، مخاطب ما در این سخن، افراد متمکّنند. افرادى که تهیدتست یا متوسّطند، به نظر مى‌رسد که کمتر اسراف مى‌کنند... کنار گذاشتن اسراف در چیزهایى که به نظر کوچک می‌آید؛ مثل اسراف در مصرف بی‌رویّه آب، ضرورى است.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال نو 77

امسال توصیه مهمّ من عبارت است از صرفه‌جویى. دولت هم باید صرفه‌جویى کند؛ ملت هم باید صرفه‌جویی کند. دولت، علاوه بر صرفه‌جویى بایستى راههاى صرفه‌جویى را هم به مردم تعلیم دهد. تا وقت نگذشته است - تا ماههاى اوّل سال، سپرى نشده است - بایستى فهرستى از انواع صرفه‌جوییهایى را که مردم مى‌توانند بکنند - در آب، نان، بنزین و در مصارف گوناگون و همه چیزهایى که براى صرف آنها مجبوریم از سرمایه‌هاى کشور و نفت مصرف کنیم - و راههاى صرفه‌جویى در آنها را به مردم تعلیم و نشان دهند؛ مردم هم جدّاً سعى کنند که صرفه‌جویى نمایند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 78

سالى که در این ساعت و در این روز آغاز مى‌شود، سالى است با امیدها و با امکانات فراوان و انشاءاللَّه با توکّل به خدا، سالى متناسب با خواستها و ارزشهاى ملت ایران است. از مهمترین خصوصیات امسال این است که مصادف با صدمین سال ولادت امام بزرگوار ماست. به همین مناسبت جا دارد که این سال را سال امام خمینى (رحمةاللَّه‌علیه) بدانیم و بنامیم. فقط هم نامیدن و عنوان، کافى نیست. باید ان‌شاءاللَّه همه سعى کنند شخصیت بزرگوار امام خمینى را با همان ابعاد عظیم، به درستى بشناسند و خصوصیات آن را ان‌شاءاللَّه در زندگى خود و زندگى ملت و عرض و طول معنوى کشور، اِعمال و پیاده کنند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 79

سال جدیدى را در پیش رو داریم و همان طور که مى‌دانید، امسال، هم در آغاز و هم در پایان خود، مزیّن به عید مبارک غدیر است؛ یعنى سال 1379، دو عید غدیر دارد. بسیار مناسب است که ما این سال را به این مناسبت، «سال امام امیرالمؤمنین، على‌بن‌ابى‌طالب علیه‌السّلام» بدانیم و بنامیم و خودمان را به آن بزرگوار نزدیک کنیم... امیرالمؤمنین علیه‌السّلام در زندگى حکومتى خود، نسبت به عدالت، نسبت به حقوق ضعفا و درماندگان و پابرهنگان، بى‌اغماض و بى‌گذشت بود. ماهم باید همینطور باشیم. آن حضرت نسبت به حقّ خود و به سهم خود، بسیار پرگذشت بود؛ همه ما نیز باید همین‌گونه باشیم.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 80

در زمینه آنچه که ما در سال 80 باید به عنوان شعارهاى اساسىِ خودمان به آن نگاه کنیم، من دو نقطه مهم را مطرح مى‌کنم: نقطه اوّل، اقتدار ملى است. اقتدار ملى براى یک کشور، حفظ کننده هویت او، مایه عزّت او و وسیله رسیدن او به آرمانهاست. نکته دوم و نقطه‌ى اساسى دیگر مسأله اشتغال است. سال را باید از آغاز تا پایان، سالِ تلاش براى ایجاد اشتغال مفید و مولّد قرار دهیم. در مطالعات عمیق و بررسی‌هاى همه‌جانبه اقتصادى، به این نتیجه مى‌رسیم که نقطه عزیمت و شروع، عبارت است از تلاش براى اشتغال. براى جامعه ما شایسته نیست که جمع بزرگى از مردم –جوانان- از اشتغال مفید و مولّد محروم باشند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 81

امسال، سال شمسى ما، هم در فروردین و هم در آخر سال در اسفند، با عاشوراى حسینى مقارن و مصادف است. بنابراین جا دارد که ما امسال را «سال عزّت و افتخار حسینى» بدانیم. امیدواریم ملت عزیز ما با تمسّک به معنویتِ حسین‌‌بن‌‌على علیه‌السّلام و با آشنایى بیشتر با آن بزرگوار، عزّت و افتخار و سربلندى را براى خود کسب کند؛ همچنان که بحمداللَّه به برکت آن حضرت و به برکت اسلام و قرآن، از عزّت و افتخار معنوى برخوردار بوده و هست.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 82

نکته‌‌اى که امسال اضافه مى‌‌کنم و به آن تأکید مى‌‌ورزم، این است که همه‌‌ى مسؤولان در سه قوّه، باید نهضتى را براى خدمت‌‌رسانى به مردم شروع کنند. ممکن است ما انواع و اقسام کارها و برنامه‌‌ها را در پیش‌‌رو داشته باشیم و اجرا کنیم؛ باید در میان آنها آنچه خدمت‌‌رسانىِ عمیقتر و ماندگارتر و زودبازده‌‌تر محسوب مى‌‌شود، اولویّت پیدا کند. به ویژه این کارها باید بیشتر در خدمت قشرهاى مستضعف و محروم و محتاج جامعه صورت گیرد... مسؤولان باید مردم را در قبال یک گزارش درست و متقن، مختار به قضاوت کنند تا مردم بتوانند کارآمدىِ نظام را به چشم ببینند و نسبت به آن قضاوت نمایند. نهضت خدمت‌‌رسانى به مردم یک مبارزه‌‌ى بزرگ و سنگین است؛ زیرا خدمت رساندن به عموم مردم با منافع بعضى گروههاى خاص تضاد پیدا مى‌‌کند و این‌‌جاست که باید با مبارزه و همّت و عزم راسخ وارد میدان شد.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 83

سال 83 آخرین سال دولت خدمتگزار کنونى است؛ همچنانکه مدت مسؤولیت پنج ساله‌ی اول رئیس قوه‌ی قضائیه و مجلس ششم شوراى اسلامى دوران مسؤولیت خود را به پایان مى‌برند. آنچه که در این سال مناسب و لازم است که انجام بگیرد، این است که مسؤولان بخشهاى مختلف به مردم گزارش بدهند که در دوران مسؤولیتى که در حالِ پایان یافتن است یا پایان یافته، چه خدمت بزرگ و چه کار شایسته‌ای را براى مردم انجام داده‌اند. دولت خدمتگزار، قوه‌ی قضائیه و مجلس شوراى اسلامى به مردم پاسخ دهند که آنچه را که به عنوان شعار کار خود بر زبان آورده‌اند و همچنین آنچه را که مطالبات عمده‌ی رهبرى در این سالها بوده است، چگونه تحقق بخشیده‌اند. درواقع سال 83، سال پاسخگویى سه قوه به ملت ایران است.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 84

آنچه براى مردم و مسؤولان - هر دو - حایز اهمیت است، عبارت است از همکارى و حفظ وحدت ملى و همبستگى عمومى ملت در قبال آنچه مسؤولان موظفند انجام دهند. ادامه‌ى این راه از یک طرف، و همکارى مردم و مسؤولان از سوى دیگر، مىتواند ما را در پیشرفت این راه و پیشبرد این اهدافِ والا کمک کند. بنابراین امسال «همبستگى ملى و مشارکت عمومى» مى‌تواند شعار بزرگ ملت ایران باشد. یقیناً مشارکت عمومى مردم - چه در انتخابات و چه در مسائل گوناگونى که این دولت و همچنین دولت آینده در پیش‌رو دارد - و همبستگى ملى آنان خواهد توانست به پیشرفت برنامه‌ها کمک کند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 85

در این مقطع زمانى، یاد و نام مبارک پیامبر اعظم از همیشه زنده‌تر است؛ و این یکى از تدابیر حکمت و الطاف خفیّه‌ى الهى است. امروز امت اسلام و ملت ما بیش از همیشه به پیغمبر اعظم خود نیازمند است؛ به هدایت او، به بشارت و انذار او، به پیام و معنویت او، و به رحمتى که او به انسان‌ها درس داد و تعلیم داد. امروز درس پیغمبر اسلام براى امتش و براى همه‌ى بشریت، درسِ عالم شدن، قوى شدن، درس اخلاق و کرامت، درس رحمت، درس جهاد و عزت، و درس مقاومت است. پس نام امسال به طور طبیعى، نام مبارک پیامبر اعظم است. در سایه‌ى این نام و این یاد، ملت ما درس‌هاى پیغمبر را باید مرور کند و آنها را به درس‌هاى زندگى و برنامه‌هاى جارى خود تبدیل کند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 86

ملت ما باید هشیار باشد. تلاش براى سازندگى کشور و عمده‌تر و مهمتر از آن، تلاش براى اتحاد کلمه و یکپارچگى ملى و اتحاد امت اسلامى ادامه یابد. عاقلانه، هوشیارانه، خردمندانه و مدبرانه بایستى این اتحاد را حفظ کرد و روزبه‌روز تقویت کرد. من به همین جهت به مسأله‌ى اتحاد کلمه‌ى ملتمان اهمیت مى‌دهم. و به نظر من امسال، سالِ «اتحاد ملى و انسجام اسلامى» است؛ یعنى در درون ملت ما اتحاد کلمه‌ى همه‌ى آحاد ملت و قومیتهاى گوناگون و مذاهب گوناگون و اصناف گوناگون ملى؛ و در سطح بین‌المللى، انسجام میان همه‌ى مسلمانان و روابط برادرانه‌ى میان آحاد امت اسلامى از مذاهب گوناگون و وحدت کلمه‌ى آنها.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 87

من برای این سال دو چیز را انتظار می‌برم... در این سال باید نوآوری فضای کشور را فرا بگیرد و همه خود را موظف بدانند که کارهای نو و ابتکاری را ـ در سایه‌ی مدیریت صحیح و تدبیر درست ـ در فعالیت کشور وارد کنند. انتظار دوم این است که فعالیتهایی که در سالهای گذشته انجام گرفته است، کارهایی که دولت کرده است، سرمایه‌گذاریهای بزرگی که مسئولان گوناگون و آحاد مردم در بخشهای مختلف ـ چه سرمایه‌گذاری مادی، چه سرمایه‌گذاری معنوی ـ انجام داده‌اند، اینها به شکوفایی برسد و مردم نتایج آن را در زندگی خود حس کنند. لذا من امسال را «سال نوآوری و شکوفایی» می‌نامم و انتظار دارم که ان‌شاءالله هم در زمینه‌ی نوآوری و هم در زمینه‌ی شکوفایی، ملت ما شاهد نتایج شیرینی باشند.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 88

ما بایستى الگوى مصرف را اصلاح کنیم. ما بایستى به سمت اصلاح الگوى مصرف حرکت کنیم. مسئولین کشور در درجه‌ى اول - چه قوه‌ى مقننه، چه قوه‌ى مجریه، و چه سایر مسئولین کشور؛ قوه‌ى قضائیه و غیر آنها - و اشخاص و شخصیتها در رتبه‌هاى مختلف اجتماعى، و آحاد مردم ما از فقیر و غنى، بایستى به این اصل توجه کنند که باید الگوى مصرف را اصلاح کنند. اینجور مصرف کردن در همه‌ى زمینه‌ها - در امور ضرورى زندگى، در زیادى‌هاى زندگى  - مصرف کردن بى رویّه و بدون منطق و بدون تدبیر عقلانى، به ضرر کشور و به ضرر آحاد و اشخاص ماست. من از عموم مردم و بخصوص از مسئولین درخواست میکنم، خواهش میکنم که در این زمینه فعالیت خودشان را در این سال زیاد کنند، افزایش بدهند و براى اصلاح الگوى مصرف برنامه‌ریزى کنند. لذا من این سال را، سال «حرکت مردم و مسئولین به سوى اصلاح الگوى مصرف» میدانم.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 89
امسال براى اینکه ما بتوانیم آنچه را که در این دعاى شریف به ما تعلیم داده شده است و وظیفه‌ى ماست، انجام بدهیم، براى اینکه بتوانیم بر طبق اقتضائات کشور و ظرفیتهاى کشور حرکت کنیم، احتیاج داریم به اینکه همت خودمان را چند برابر کنیم؛ کار را متراکم‌تر و پرتلاش‌تر کنیم. من امسال را به عنوان سال «همت مضاعف و کار مضاعف» نامگذارى میکنم. به امید اینکه در بخشهاى مختلف، بخشهاى اقتصادى، بخشهاى فرهنگى، بخشهاى سیاسى، بخشهاى عمرانى، بخشهاى اجتماعى، در همه‌ى عرصه‌ها، مسئولین کشور به همراه مردم عزیزمان بتوانند با گامهاى بلندتر، با همت بلندتر، با کار بیشتر و متراکم‌تر، راه‌هاى نرفته‌اى را بپیمایند و به هدفهاى بزرگ خود ان‌شاءاللَّه نزدیکتر شوند. ما به این همت مضاعف نیازمندیم. کشور به این کار مضاعف نیازمند است.
پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 90
همین تحریمهائی که دشمنان ملت ایران زمینه‌سازی کردند یا آن را بر علیه ملت ایران اعمال کردند، به قصد این بود که یک ضربه‌ای بر پیشرفت کشور ما وارد کنند و آن را از این حرکت شتابنده باز بدارند. البته خواسته‌ی آنها برآورده نشد و نتوانستند از تحریمها آن نتیجه‌ای را که انتظار داشتند، بگیرند و تدابیر مسئولان و همراهی ملت بر ترفند دشمنان فائق آمد؛ اما دنبال میکنند. لذا این سال جاری را که از این لحظه آغاز میشود، ما بایستی متوجه کنیم به اساسی‌ترین مسائل کشور، و محور همه‌ی اینها به نظر من مسائل اقتصادی است. لذا من این سال را «سال جهاد اقتصادی» نامگذاری میکنم و از مسئولان کشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخشهای دیگری که مربوط به مسائل اقتصادی میشوند و همچنین از ملت عزیزمان انتظار دارم که در عرصه‌ی اقتصادی با حرکتِ جهادگونه کار کنند، مجاهدت کنند. حرکت طبیعی کافی نیست؛ باید در این میدان، حرکت جهشی و مجاهدانه داشته باشیم.

پیام به ملت شریف ایران، به مناسبت حلول سال 91
اگر ما توانستیم تولید داخلى را رونق ببخشیم، مسئله‌ى تورم حل خواهد شد؛  مسئله‌ى اشتغال حل خواهد شد؛ اقتصاد داخلى به معناى حقیقى کلمه استحکام  پیدا خواهد کرد. اینجاست که دشمن با مشاهده‌ى این وضعیت، مأیوس و ناامید  خواهد شد. وقتى دشمن مأیوس شد، تلاش دشمن، توطئه‌ى دشمن، کید دشمن هم تمام  خواهد شد.
بنابراین همه‌ى مسئولین کشور، همه‌ى دست‌اندرکاران عرصه‌ى اقتصادى و همه‌ى  مردم عزیزمان را دعوت میکنم به این که امسال را سال رونق تولید داخلى قرار  بدهند. بنابراین شعار امسال، «تولید ملى، حمایت از کار و سرمایه‌ى ایرانى» است.

دانلود سخنرانی جدید رائفی پور با موضوعات رسانه و جنگ نرم

$
0
0

 

دانلود سخنرانی جدید رائفی پور با موضوعات رسانه و جنگ نرم

بازتاب رمزگشایی پهپاد جاسوسی آمریکا توسط سپاه در رسانه‌های جهان

$
0
0

به گزارش فارس، سردار "امیرعلی حاجی‌زاده" فرمانده نیروی هوافضای سپاه جدیدترین اطلاعات بدست آمده از رمزگشایی پهپاد جاسوسی آمریکا (RQ170) را اعلام کرد.

آغاز ساخت نسخه‌ای از پهپاد جاسوسی آمریکا بازتابی در رسانه‌های جهان داشت که بخشی از این بازتاب‌ها به شرح زیر است.

-شبکه "راشاتودی" روسیه در بازتاب این خبر به بخشی از سخنان سردار حاجی‌زاده اشاره کرد که خطاب به آمریکا اعلام کرده بود: آمریکایی‌ها باید بدانند که ما تا چه اندازه در این هواپیما نفوذ کرده‌ایم. کارشناسان ما فهم کاملی از قطعات و برنامه‌های این پهپاد دارند.

این شبکه در حالی به این بخش از سخنان حاجی زاده اشاره کرد که پیشتر پنتاگون اعلام کرده بود که امنیت این پهپاد مانع نفوذ مهندسان ایرانی به فناوری آن می‌شود.

-"خلیج تایمز" نیز با منعکس کردن بازتاب این خبر به نقل از رسانه‌های ایرانی نوشت که ایران مهندسی معکوس پهپاد جاسوسی آمریکا را که چندی پیش در خاک ایران توسط مقامات این کشور فرود آمد، تکمیل کرده و هم‌اکنون ساخت یک نسخه از این پهپاد را آغاز کرده است.

-روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" نیز در بازتاب این خبر عنوان کرد که ایران شبیه‌سازی پهپاد جاسوسی آمریکایی را آغاز کرد.

این روزنامه صهیونیستی نیز به نقل از رسانه‌های ایران ادامه داد که ساخت پهپاد جدید توسط ایران بر اساس داده‌هایی است که از هواپیمای جاسوسی آمریکا به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، پهپاد "آر کیو 170" آمریکا از سال 2010، به طرز وسیعی در افغانستان و پاکستان مورد استفاده قرار گرفته و به گفته تحلیلگران نقش بسزایی در دستگیری "اسامه بن لادن" رهبر القاعده داشته است.

این روزنامه سپس به تمایل برخی کشورها در خصوص دستیابی به اطلاعاتی درباره این پهپاد آمریکایی اشاره کرد و نوشت که چین و روسیه تاکنون تا حد زیادی در خصوص این هواپیما ابراز تمایل کرده‌اند.

-خبرگزاری انگلیسی رویترز نیز با انتشار بازتاب این خبر بر این بخش از این خبر متمرکز شد که ایران در واکنش به اظهارات پیشین مقامات آمریکایی که اعلام کرده بود که ایران نمی‌تواند به اطلاعات ارزشمند این پهپاد دست یابد اعلام کرده: آمریکایی‌ها باید بدانند که ما تا چه اندازه به این هواپیما نفوذ کردیم. کارشناسان ما فهم کاملی از قطعات و برنامه‌های این پهپاد در اختیار دارند.

رویترز در پایان گزارش خود اینگونه نوشت این نگرانی‌ وجود دارد که فناوری پیشرفته به دستان افرادی بیافتد که در حال گسترش هواپیماهای بدون سرنشین هستند و نگرانی‌هایی نیز در خصوص پوشش خاص سطح این هواپیما وجود دارد.

-روزنامه‌ انگلیسی "گاردین" و شبکه آمریکایی "فاکس‌نیوز" نیز با انتشار بازتاب این خبر عنوان کردند که ایران ساخت نسخه هواپیمای جاسوسی آمریکا را آغاز کرده است.

-خبرگزارش آمریکایی آسوشیتدپرس نیز با انتشار بازتاب این خبر به گوشه‌ای از سخنان سردار حاجی‌زاده در خصوص رمزگشایی این پهپاد اشاره کرد و گفت که ایران روز یکشنبه اعلام کرد که با مهندسی معکوس هواپیمای جاسوسی آمریکا که به تسخیر سپاه درآمده بود، ساخت یک نسخه از این هواپیما را آغاز کرده است.

آسوشیتدپرس سخنان حاجی‌زاده را منتشر کرد و به نقل از وی در واکنش به مقامات آمریکایی که گفته بودند ایران نمی‌تواند اطلاعات ارزشمند این پهپاد را رمزگشایی کند، گفت: زیر مجموعه‌های این هواپیما برای پاره‌ای از اشکالات فنی در اکتبر 2010 مطابق با 25 مهر 1389 در کالیفرنیا بوده، سپس این هواپیما پس از اصلاح و تست های پروازی در نوامبر 2010 مطابق با 28 آبان 1389 به قندهار آمده و پرواز داشته که ظاهرا در آن زمان نیز یک سری اشکالاتی که نتوانسته اند آن را برطرف کنند مشاهده شده است .

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: زیر مجموعه های این پهپاد همچنین دوباره در دسامبر 2010 برای رفع اشکالات جدید به فرودگاهی نزدیک لس انجلس برده شده و پس از انجام عملیات اصلاح و تستهای پروازی و زیر سیستم‌ها که همان سنسورها و تجهیزات این هواپیما است مجددا به قندهار بازگردانده شده است.

وی با بیان اینکه ما تمام اطلاعات و نرم افزار این هواپیما را بدست آورده‌ایم، تاکید کرد: این هواپیما همچنین در دو هفته قبل از کشته شدن بن لادن در محل کشته شدن این فرد در پاکستان پرواز داشته است.

حاجی‌زاده ادامه داد: اگر ما به نرم افزارها و هاردهای این هواپیما دست پیدا نکرده باشیم، نمی‌توانستیم این موضوعات را بدست بیاوریم. متخصصان ما کاملا به بخش‌ها و برنامه‌های این هواپیما مسلط هستند.

تمامی این رسانه‌ها اشاره کردند که آمریکا نگران است که ایران و کشورهای دیگر با استفاده از مهندسی معکوس به فناوری پیشرفته‌ای از این پهپاد دست یابد که به اپراتورها اجازه می‌دهد تا مظنونین به ترور را از ارتفاع دهها هزار پایی از هوا شناسایی کنند.

 

Viewing all 156 articles
Browse latest View live